Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

murat

İçinde süper kafa yapıcı melek otu var o şişenin onu yazmayı unutmuşun Barlas Beyciiim
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

admin

Bu içkinin etkili olmasının sebebi sanırım sadece alkol değilde şekerle girdiği reaksiyon sonucu ortaya çıkan şey ki artık bu her neyse o.

Sadaca alkol olsaydı, ben askerde ayık gezemezdim. Bir numaralı içkim, eviden alınan saf alkoldü.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

İşten gel otur, siteye göz atarken Barlas Beyin Efesli fotosunu gör olacak iş mi .. Anında gaza gelerek kendisine nazire yapıyorum

Register or Login" border=0>

BARLAS

quote:

İşten gel otur, siteye göz atarken Barlas Beyin Efesli fotosunu gör olacak iş mi .. Anında gaza gelerek kendisine nazire yapıyorum

Bak şimdi! Yaw harbi şimdi canım istedi, ne güzel koymuşsun buzları da..

Daha yemek yemedim ama içecem neredeyse..

Yakında hanımlar başlar "bir bu eksikti, bir de sanal sofra çıkardınız başımıza" diye..

babi

ya arkadaşlar rakımız var,biramız var,şimdi viskimizde gelmiş artık mezelerde yavaş yavaş gelmeğe başlar bizde  bakıp göz banyosu yapmağa devam ederiz.gel hafta sonu gel
barlas bey cumartesi akşamı bayramoğlu buluşmasını yapıyormuyuz.

Edited by - babi on 05/06/2007  22:50:30
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

agucba

yav muhabbet güzel, alfisti turkey güzel, ortam güzel ve yarına yetiştirmem gereken bir teklif var. türkiye deki 251 ayrı noktanın 2 aylık lojistik maliyetini çıkarmam gerekiyor. ama canım istemiyor ve sanırım yapamayacağım. yarın büyük kavga çıkacak. hayırlısı bakalım.

///////////////

admin

Alkoller sertleşiyor, ama ortam yumuşuyor.

babi

serkan yarın sana allah kolaylık versin nediyim işin bayağı zor.o bektaş beyden metaxada geldi.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

agucba

Hüseyin Abi, ÜDY Eğitim Kitabı görüyorum. Ne iş?

///////////////

admin

und'den geldi, free yaptığım bir iş. SRC de var, basılsınlar sana ayırıcam birer tane.

agucba

Tamam anladım :)

Edited by - agucba on 06/06/2007  00:35:11

///////////////

agucba

Bu da benden olsun. Suda eriyen iki ayrı Multivitamin hapının olduğu bardağım

Ayrıca teklif hazırlamaya devammm :))

Edited by - agucba on 06/06/2007  02:35:14

///////////////

BARLAS

Oh oh.. Afiyet olsun Bektaşım ve hatta sana da multivitamin Serkan kardeş..

Jakomo

quote:

Vay kardeşim: Jack' ide açmışız ama seni kınamadan edemicem zira: Jackin tadını bozmamak için min. buz koymak lazım be dostum........Ama bardağın gayet başarılı...

Bu arada vitamin kardeşimin bugün kafaları koparacağuından hiiiç şüphem yok: Yürü beeeaaahhh
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

n/a

Kesinlikle Cemalcim, işi bilenler belli oluyor : ) Ben biraz işin estetiğine kaçtım daha çekici dursun barlas dayanamasın, bektaş şişeyi açsın diye : )

admin

Viskiyi pek sevmem ama içersemde, Ballantines tercihimdir.

murat

quote:

Viskiyi pek sevmem ama içersemde, Ballantines tercihimdir.

Ceyar da Ballantines içerdi
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

Bende onlardan(scocth) pek hazzetmem.. viski dediğin bourbon olacak tennessee olacak : ) 2. tercihim herzaman Jim Beamdır o yüzden : )

AlfistiKerem

Johnnie Walker Black Label ve de Chivas Regal her zaman tercihimdir.Yanında da bitter çikolata,çerez...Gün sonu çok iyi gidiyor valla...Gene yoldan çıkacaz anlaşılan....

n/a

quote:

quote:

Bir Çek içkisi varmış, adını hatırlamıyorum, Absund gibi bir şey. Onu çok methediyorlar. Zaten Çek Cumhuriyeti dışında üretimi yasakmış diye de duydum. Orada da belli izinler dahilinde üretiliyormuş. Bardakları da küçük olurmuş, birincide insan nereye uğradığını şaşırır, ikincisinde ise hiç bir şey hatırlamazmış. İçirtmek için bulmak lazım aslında

Edited by - agucba on 05/06/2007  12:36:25

ABSINTH !!

Alkol oranı %72 olan ve içinde melekotu bulunduğundan bilenler arasında "likit extacy" olarak adlandırılan ve Türkiye'ye girişi ve satışı yasak olan bir içki. Sadece Çek Cumhuriyeti'nde üretiliyor. İçmek isterseniz ancak ve ancak küçük bir likör kadehi kadar bir kadehin yarısından biraz fazlasını doldurup daha sonra özel kaşığı ve çakmak ateşi ile kesme şekeri eritip içine katıyorsunuz ve kadehe koyduğunuz Absinth miktarının 2-3 katı kadar da suyla karıştırıp içiyorsunuz.

Türkiye'ye girişi ve Türkiye'de satışı yasak olduğundan ancak sosyetik barlarda kadehi 150 YTL gibi fiyatlarla "tezgah altından" satılıyor. İlk kadeh sonrasında (çok dayanıklıysanız belki 2 veya max.3 kadeh) ağır bir sarhoşluk ve sonrasında da içmeye devam ederseniz halüsinasyonlar görmenizi sağlıyor.

En büyük özelliği de beyin hücrelerini öldürüp karaciğere ağır hasar vermesi..

Bu yazdıklarımı tabii ben içtiğimden değil ama Türkiye'ye döndükten sonra meraktan dolayı araştırmalarım sonucunda öğrendim. Ayrıca Prag'daki rehberimiz de bu şekilde bilgi vermişti bu içkiyle ilgili..

Yukarıda bahsettiğim gibi likör kadehi ile 150 YTL gibi bir fiyattan satılan bu içkinin 1 şişesini Prag'dan 290 CZK'ya (yaklaşık 10 ?) aldım ve yusuf yusuf getirdim buraya.. Şimdi keşke daha çok getirseydim diyorum..

Edited by - BARLAS on 05/06/2007  14:08:34

barlas abi hemen küçük bi düzeltme yapiyim... artık carrefourda %50 küsürlük bir orani ile absinthler satiliyor...görünce ben de inanamadim..yasak olduğunu bildiğim için alkol oranina baktim...normal alkol oranindan düşük...şişesi de daha ufak TR'de satilanlarin....ama illa absinth içicem diyen olursa artik satiliyor

BARLAS

quote:

quote:

quote:

Bir Çek içkisi varmış, adını hatırlamıyorum, Absund gibi bir şey. Onu çok methediyorlar. Zaten Çek Cumhuriyeti dışında üretimi yasakmış diye de duydum. Orada da belli izinler dahilinde üretiliyormuş. Bardakları da küçük olurmuş, birincide insan nereye uğradığını şaşırır, ikincisinde ise hiç bir şey hatırlamazmış. İçirtmek için bulmak lazım aslında

Edited by - agucba on 05/06/2007  12:36:25

ABSINTH !!

Alkol oranı %72 olan ve içinde melekotu bulunduğundan bilenler arasında "likit extacy" olarak adlandırılan ve Türkiye'ye girişi ve satışı yasak olan bir içki. Sadece Çek Cumhuriyeti'nde üretiliyor. İçmek isterseniz ancak ve ancak küçük bir likör kadehi kadar bir kadehin yarısından biraz fazlasını doldurup daha sonra özel kaşığı ve çakmak ateşi ile kesme şekeri eritip içine katıyorsunuz ve kadehe koyduğunuz Absinth miktarının 2-3 katı kadar da suyla karıştırıp içiyorsunuz.

Türkiye'ye girişi ve Türkiye'de satışı yasak olduğundan ancak sosyetik barlarda kadehi 150 YTL gibi fiyatlarla "tezgah altından" satılıyor. İlk kadeh sonrasında (çok dayanıklıysanız belki 2 veya max.3 kadeh) ağır bir sarhoşluk ve sonrasında da içmeye devam ederseniz halüsinasyonlar görmenizi sağlıyor.

En büyük özelliği de beyin hücrelerini öldürüp karaciğere ağır hasar vermesi..

Bu yazdıklarımı tabii ben içtiğimden değil ama Türkiye'ye döndükten sonra meraktan dolayı araştırmalarım sonucunda öğrendim. Ayrıca Prag'daki rehberimiz de bu şekilde bilgi vermişti bu içkiyle ilgili..

Yukarıda bahsettiğim gibi likör kadehi ile 150 YTL gibi bir fiyattan satılan bu içkinin 1 şişesini Prag'dan 290 CZK'ya (yaklaşık 10 ?) aldım ve yusuf yusuf getirdim buraya.. Şimdi keşke daha çok getirseydim diyorum..

Edited by - BARLAS on 05/06/2007  14:08:34

barlas abi hemen küçük bi düzeltme yapiyim... artık carrefourda %50 küsürlük bir orani ile absinthler satiliyor...görünce ben de inanamadim..yasak olduğunu bildiğim için alkol oranina baktim...normal alkol oranindan düşük...şişesi de daha ufak TR'de satilanlarin....ama illa absinth içicem diyen olursa artik satiliyor

Prag'da da öyle %50 civarı alkol oranlı Absinth'ler vardı. Orada onlar "günlük içimlik", benim bahsettiklerim koleksiyonluk veya özel kutlamalar (!!) için falan alınırmışş.. Ama ben burada olduğunu bilmiyordum, varsa denemek için almak lazım. Çünkü ben Prag'dan aldığımı kolay kolay açamam..

n/a

volkancım hayrola sabahın 7'sinde,rüyanda alkol mü gördün... :))

n/a

quote:

volkancım hayrola sabahın 7'sinde,rüyanda alkol mü gördün... :))

yok her sabah yaptğm gibi 7buçukda kalkip pc yi açip genel site kontrollerini yapip kahvalti edip annemi 8.15 vapuruna biraktim =)

Jakomo

quote:

Bende onlardan(scocth) pek hazzetmem.. viski dediğin bourbon olacak tennessee olacak : ) 2. tercihim herzaman Jim Beamdır o yüzden : )

Yürü be Tolga, bu konuda' da zevklerimiz 1'e bir örtüşmekte....
1. Jack
2. Jim Beam
3. Chivas Regal

Eeeee: o kadar gece hayatında takıldık ve dirsek çürüttük, bu kadar olsun.....
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

BARLAS

quote:

quote:

Yürü be Tolga, bu konuda' da zevklerimiz 1'e bir örtüşmekte....
1. Jack
2. Jim Beam
3. Chivas Regal

Eeeee: o kadar gece hayatında takıldık ve dirsek çürüttük, bu kadar olsun.....

Benim naçizane sırlamam da;

1. Jack
2. Johnnie Walker Black Label
3. Chivas