Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Otel / Tatil Tavsiyesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mahoretti

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu ara tatil olayına sardın galiba Mahmut Abi :) Facede mykanos fln  :)

Yaz geldi. Kaşıntı başladı. 31 Temmuz çıkışlı Yunan adaları turuna aldık biletleri ya nasippppp...

fevkalbeser12

Mahmut arazi:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Mahmut Abi korkarım irtica edecek :p
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

mahoretti

uygun bi yer bulursam neden olmasın  :haydi: :haydi: :haydi: :haydi:

sp4rc0

Bekar olsan Tayland derdim :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

mahoretti

yok be.. onlar börtü böcek yiyor. bana uymaz.

admin

Olimpos'ta pansiyon tavsiyesi olan var mıdır?
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

alihsans

Ben de Ölüdeniz'de otel tavsiyesi alabilirim.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Murad

Ölüdenizde otel tavsiye edemem ama gezilecek yerler tavsiye ederim.
orada 2 yıl yaşamış ve 2005 ten beri tatilini sürekli orada geçiren biri olarak, Günlüklü koyuna mutlaka uğrayın derim.
Samanlık koyuna gidin fakat hafta içi gitmeye özen gösterin. :)
Kelebekler vadisine uğramanızı tavsiye ederim mümkünse 1 gece kalın.
Kabak koyu harikadır fakat gitmesi biraz zahmetli.
Ölüzdenizde mümkünse Kıdrak plajında denize girin.
Kayaköy'de Han bungalow & restaurantta püfür püfür esinti eşliğinde mutlaka köy kahvaltısı edin.
Yakapark'a gidip muhteşem doğal bir ortamda, heryerden akan kaynak suyunun sesleri arasında alabalık yiyin.
Fethiye merkezden 12 adalar tekne turuna katılın.
Eğer yapabilirseniz, Dalyan'ı ve İztuzu plajını mutlaka görün.
Ve eğer gidebilirseniz Fethiye'den Kaş'a geçip (sanırım 80 km) altı cam olan teknelerle tura katılın.
Serinleme ihtiyacı hissederseniz çok klasik olacak ama Saklıkente uğrayın.

ismet

Ölüdenizde otel tavsiye edemem ama gezilecek yerler tavsiye ederim.
orada 2 yıl yaşamış ve 2005 ten beri tatilini sürekli orada geçiren biri olarak, Günlüklü koyuna mutlaka uğrayın derim.
Samanlık koyuna gidin fakat hafta içi gitmeye özen gösterin. :)
Kelebekler vadisine uğramanızı tavsiye ederim mümkünse 1 gece kalın.
Kabak koyu harikadır fakat gitmesi biraz zahmetli.
Ölüzdenizde mümkünse Kıdrak plajında denize girin.
Kayaköy'de Han bungalow & restaurantta püfür püfür esinti eşliğinde mutlaka köy kahvaltısı edin.
Yakapark'a gidip muhteşem doğal bir ortamda, heryerden akan kaynak suyunun sesleri arasında alabalık yiyin.
Fethiye merkezden 12 adalar tekne turuna katılın.
Eğer yapabilirseniz, Dalyan'ı ve İztuzu plajını mutlaka görün.
Ve eğer gidebilirseniz Fethiye'den Kaş'a geçip (sanırım 80 km) altı cam olan teknelerle tura katılın.
Serinleme ihtiyacı hissederseniz çok klasik olacak ama Saklıkente uğrayın.

Çok pis canım çekti Murad  :'( :D
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login Dostum çok güzel şeyler yazmışsın ama 8 aylık bir bebekle bu kadar hareketli bir tatil geçirme şansımız olmayacak.  :)
Hiç sevmediğim bir tür olsa da sahile yakın her şey dahil temiz bir otel arayışındayım.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Murad

Fethiye gibisi yok. :)
Kısmetse kasım aralık gibi tekrar yerleşiyoruz eşimle.

ismet

Hadi hayırlısı Murad :yukari-ok: Sen git de, belki ziyarete geliriz sizi  :)

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login Dostum çok güzel şeyler yazmışsın ama 8 aylık bir bebekle bu kadar hareketli bir tatil geçirme şansımız olmayacak.  :)
Hiç sevmediğim bir tür olsa da sahile yakın her şey dahil temiz bir otel arayışındayım.
Hmmm onu bilmiyordum :)
O halde sıcakta fazla kalmamak lazım ve Fethiye'de otelde kalınacaksa tek alternatif Ölüdeniz ve civarı.
Şimdiden iyi tatiller.

Murad

Hadi hayırlısı Murad :yukari-ok: Sen git de, belki ziyarete geliriz sizi  :)
Her zaman beklerim.   :arkadasim:

sp4rc0

Olimpos'ta pansiyon tavsiyesi olan var mıdır?
Olimpos'ta kalmaktansa hemen yanında Çıralı'da kalmanızı tavsiye ederim. Otel olarakta Nerissa otel'i tavsiye ederim. Olimpos'a ve yanar taşlara yürüyerek gidebilirsiniz
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Utku

Valla kıskandım Murad, bizimde hep düşündüğümüz ama cesaret edemediğimiz bişey bu.
Umarım planlarınız gerçekleşir ve herşey istediğiniz gibi olur.Sonrasında tecrübelerinizden de biz faydalanırız

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

Murad

Valla kıskandım Murad, bizimde hep düşündüğümüz ama cesaret edemediğimiz bişey bu.
Umarım planlarınız gerçekleşir ve herşey istediğiniz gibi olur.Sonrasında tecrübelerinizden de biz faydalanırız
Dostum ben 2005 de evlendim ve 1 ay sonra bu şehirde yaşamamaya karar verdik. En yakın 2 dostum da Fethiye'ye yerleşmişti. Bizim için en doğrusu orası olacaktı. 1 aylık daha yeni evi tutup hazırlamışken eşyaları yükleyip deli aklı Fethiye'ye gittik. 2 sene yaşadık sonra iş ile ilgili birkaç konu yolunda gitmeyince tekrar döndük. Fakat döndüğümüzden beri yine gideceğimizi bilip ona göre hareket ediyorduk. Şimdi şartlar hem maddi hem manevi anlamda biraz daha olgunlaştı, orada bizim için bir iş fırsatı gelişti. Zaten oğlumuzda artık 7 yaşına geldi. Yani kısacası bizim için şartlar oluştu Fethiye bizi çağırıyor.
Aslinda daha küçük bir yere yerleşip daha huzurlu bir yaşam sürme isteği herkeste var çok da zor değil. Büyükşehirler Özellikle İstanbul artık yaşanılası bir yer olmaktan çok uzaklaştı. Daha çok robotlaşıyoruz burada kaldıkça. Önemli olan 3 husus var, birincisi ve en önemlisi bunu eşinin de istemesi, ikincisi şartların oluşması, üçüncüsü ise cesaret :)
Umarım sen de hayallerini gerçekleştire bilirsin.

ismet

Valla You are not allowed to view links. Register or Login dediklerin çok doğru ama ikinci madde olan şartların olgunlaşması pek de kolay olmuyor :) Mesela sen ne tür bir iş buldun? Bilişim sektöründe olan birisinin Fethi'yede insani yaşam koşullarına sahip olabilmesi için ne tür işlerle ilgilenmesi gerekir? Bunları uzun süredir merak etmekteyim.

Murad

Valla You are not allowed to view links. Register or Login dediklerin çok doğru ama ikinci madde olan şartların olgunlaşması pek de kolay olmuyor :) Mesela sen ne tür bir iş buldun? Bilişim sektöründe olan birisinin Fethi'yede insani yaşam koşullarına sahip olabilmesi için ne tür işlerle ilgilenmesi gerekir? Bunları uzun süredir merak etmekteyim.
Aslında şartların olgunlaşması derken sadece maddi değil kendini manevi anlamda hazırlamaktan da bahsediyorum çünkü bu kararı vermek kolay olmuyor :)
Dostum oralarda birinin yanında çalışmak çok zor. Hele ki bilişim elektronik telekomunikasyon sektörlerinde çalışıyorsan. Bende telekomunikasyon sektöründeyim fakat gidip orada bu işle ilgili birşey yapmayı düşünmüyorum.
Oralarda çalışanlar genel olarak asgari ücretle çalıştırılıyor bunu çok yakinen biliyorum. Özel bir iş teklifiyle gitmediysen yada mimar veya inşaat mühendisi değilsen bu tip küçük yerlerde kazanacağın maksimum ücret işi bilen biri için bile asgarinin biraz daha üzerinde oluyor çünkü orada yaşayan yerel halk o ücretlere çalışıyor. Biz çok yakın bir arkadaşım ile birlikte küçük bir sahil barı açacağız. Bu ikimizin de çocukluk hayalimiz ve ben başarabilmeyi umarak bir sürü hayallerle gidiyorum. :)
Fakat gitmeye karar verdikten sonra öyle yada böyle birşeyler yapılır. Tabi ücretler az olsa da yaşam da buraya göre daha ucuz. Mesela benim çok yakın bir arkadaşım triplex bir villada oturuyor, kirası 800 tl :)
Kocaman yepyeni dairelerin kiraları 400-500 TL. Böyle anlatıp anlatıp da gaz verir gibi olmak istemiyorum ama hedefleri benim gibi çok para kazanayım, daha fazla kazanayım, daha da çok kazanayımmm olmayan biri için küçük yerlerde yaşamak daha keyifli ve huzurlu.

Utku

Biz çok yakın bir arkadaşım ile birlikte küçük bir sahil barı açacağız.

Adam küçük sahil barı açıcam diyor yahu, kulağa nasılda hoş geliyor :)
Git dostum git, hayalinin peşinden koş.Umarım gönlünce olur
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Murad

Biz çok yakın bir arkadaşım ile birlikte küçük bir sahil barı açacağız.

Adam küçük sahil barı açıcam diyor yahu, kulağa nasılda hoş geliyor :)
Git dostum git, hayalinin peşinden koş.Umarım gönlünce olur
Teşekkürler Utku'cum.

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login duyduğum en hoş hayallerden birisi :) Dilerim tutar ve gönlüne göre olur, biz de seni ziyarete geliriz. Hatta belki bir alfa buluşması yaparız senin barda :serefe:

Benim için belki şu an biraz erken ama 10 sene sonra, ev mev borcunu bitirdikten sonra neden olmasın diye kendimi motive ediyorum. Evi sermaya yapıp oralara yerleşirsem gül gibi geçinip giderim diye düşünüyorum. İnşallah olur.

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login duyduğum en hoş hayallerden birisi :) Dilerim tutar ve gönlüne göre olur, biz de seni ziyarete geliriz. Hatta belki bir alfa buluşması yaparız senin barda :serefe:

Benim için belki şu an biraz erken ama 10 sene sonra, ev mev borcunu bitirdikten sonra neden olmasın diye kendimi motive ediyorum. Evi sermaya yapıp oralara yerleşirsem gül gibi geçinip giderim diye düşünüyorum. İnşallah olur.
Aynen öyle dostum. Her zaman beklerim.  :arkadasim:

Tolga033

Abi inşallah her şey gönlünce olur.  :serefe: