Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login



Hırsız Alfacı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkan35

2006 Alfa Romeo'm var. Antalya'da bir otoparkta yer ararken kırmızı bir Alfa 147 gördük ve hemen yanına park ettik. Alfa kardeşliği yapalım demiştik.

İşlerimizi halledip geri döndük. Adam ihtiyacı olan parçayı benim arabadan söküp gitmiş. Arka tampon sağ alttaki plastik parça... Difüzör sanırım adı.

Yani alfa kardeşliği falan yalan oldu. Eski bir Alfa kullanıyorsanız dikkatli olun derim. Ben artık gördüğüm yerde kaçarım.

Gouki


Tolga033

İnsanlar iyice şaşırdı. Geçmiş olsun.

coyote

Haysiyetsizlik, kullanılan araç markasından bağımsız bir olay. Ne yazık ki size de böylesi denk gelmiş. Geçmiş olsun.

1AL6FA6

Geçmiş olsun. Maalesef böyle insanlarla yaşıyoruz. Bizden uzak olsunlar. Ben eskiden her alfacıyı alfisti sanıyordum. Yolda sürekli selamlaştığımız için😂. Bir gün inşaata bir usta geldi. Mk1 156 ile. Aha dedim adam bizden. arabanın içine baktım taban döşemesi yırtılmış saç delinmiş yer gözüküyor. Adama dedim alfa romeo ne iştir. Ucuzdu diyor. Bildiğiniz güzelim 156 yı eşek niyetine kullanıyordu. Siz böyle söyleyince aklıma geldi.Arabada farklı renkte parçalar vardı. Tekin biri değildi öyleyse Allah ıslah etsin ne diyeyim.  Yani gördüğünüz  her alfa sahibini alfisti, her gördüğünüz insanı insan sanmayın.