Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Şu An Ne Dinliyorsunuz?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BARLAS

Barış Manço - Dağlar Dağlar (toprağı bol olsun)

Sercan Keklik

quote:

quote:

dolapdere big gang bayağı ıyı sen bide burhan öçal & trakya all stars dinle daha cok eğlenirsin ben bazan arabada çalıyorum stres atıyorum ,birde east 2 west istanbul strait up diye cd var,tavsiye ederim.

Mesela "Kayınço" şarkısı... (Burhan Öçal & Trakya All Stars)

Trakya All Stars Burhan - Opaz..

The Wedding Sound System - Wedding Song

bide bunu öneririm :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

The Chemical Brothers / Do it Again

Sercanın değimi ile kemikıl bilederlerden / Duriyeee...... nihahahahha

Sercan Keklik

bire bir duriye diyo olm :) do it again ile alakası yok zaten bu lavuklar ilk cıktıgındada kemik torbası olarak klip çektiydiler sen hatırlamassın o zamanları balıkesirde top oynuodun :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

ahhahaa rahat ol morukk...şemsten biliorum bu bilederleri...daha grup ilk kurulduğundan haberim var butun gelişmelerinden..şemsin sayesinde eski prodigy hayranlarındanız...

murat

Cem Karaca-Bindik bir alamete...
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

BARLAS

Mazhar Alanson - Herşey Çok Güzel Olacak (soundtrack)

babi

Barış manço kol düğmeleri.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

murat

Grup Vitamin--İSMAİL
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

master

Grup Vitamin deyince Gokhan Semiz geldi aklima. Ben kucukken Grup Vitamin dinlerdim surekli, Gokhan Semiz vefat ettiginde oyle uzulmustum ki, ailemden biri gibiydi sanki. Allah rahmet eylesin.

Bunun ustune Grup Vitamin - Zeytinyagli Yaprak Dolmasi derim :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Alfadanadam

quote:

Grup Vitamin deyince Gokhan Semiz geldi aklima. Ben kucukken Grup Vitamin dinlerdim surekli, Gokhan Semiz vefat ettiginde oyle uzulmustum ki, ailemden biri gibiydi sanki. Allah rahmet eylesin.

Bunun ustune Grup Vitamin - Zeytinyagli Yaprak Dolmasi derim :)

Yanlış hatırlamıyorsam kırmızı renkli bir Honda Accord'un arka koltuğunda ölmüştü, çok zaman geçmiş tam emin olamıyorum gerçi ama...
Hatta o dönem arka koltukta da emniyet kemeri takılması yönünde bir alevlenme olmuştu memlekette, sonra söndü tabi :)

Edited by - Alfadanadam on 15/08/2007  19:57:24

147BLACK

Alfisti dediğin Metal ve Rock ağırlıklı dinler di mi?

Ehhh en damarından gelsin.
Seattle'lı Thrash grubu NEVERMORE'den 2005'de Megadeth, SYMPHONY X ve Dream Theater ile çıktıkları GIGANTOUR konserlerinde çaldıkları bir parça.
This Godless Endouver albümünün açılış parçası BORN...
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

n/a

quote:

Seattle'lı Thrash grubu NEVERMORE'den 2005'de Megadeth, SYMPHONY X ve Dream Theater ile çıktıkları GIGANTOUR konserlerinde çaldıkları bir parça.

bullet for my valentine gerçi biliosundur =)
ha bi de profil resmini gitarinla koymuşsun...
nerdeyse 3 senedir gitari elime almamiş olsam da salonda bi jackson kv-3 yatiyo =)
ha bu arada alfa'nin standart sistemlerinde rock dinlemek işkence...hiç bir şeyi net olarak duyamiyorsun..tamam müzik var ama dikkatle bateri ya da bass ı dinlemek istesen elbet bi yerlerde karişiyo gidiyo...

Edited by - wolkanku on 15/08/2007  23:20:59

Alfonso

slayer & kreator

147BLACK

quote:

quote:

nerdeyse 3 senedir gitari elime almamiş olsam da salonda bi jackson kv-3 yatiyo =)
ha bu arada alfa'nin standart sistemlerinde rock dinlemek işkence...hiç bir şeyi net olarak duyamiyorsun..tamam müzik var ama dikkatle bateri ya da bass ı dinlemek istesen elbet bi yerlerde karişiyo gidiyo...

Selamlar...
En GOTHIC dizaynlı otomobil markası olan Alfa Romeo kullanıcıları arasında HEAVY METAL dinleyenlerin olması kaçınılmazdı zaten.
Çevremdeki herkese diyorum.
Harley'den sonra Metal dinleyenlere en çok hitap eden marka GOTHIC dizaynlarıyla ALFA ROMEO'dur diye. Plakamı bile HM (Heavy Metal) şeklinde allarak bu işi özdeşleştirdim. Gerçi bazı arkadaşlar anlamayıp plakayı başka şeylere benzetselerede ben yinede tınmıyorum.

Bullet For My Valentine tarzı yeni nesil arada derede gruplarla işin aslı çok işim olmaz.
Alternative Rock, Industrial ve Nu Metal tarzlarına kesinlikle tahammülüm yok.

Günümüzde Evanescene, Linkin Park, Mor ve Ötesi, Duman, Hayko Cepkin, Şebnem Ferah gibi örneklerle Rock ve Metal dinlediğini iddia eden teen nesil bana çok iyi şeyler hatırlatmıyor maalesef.

Belki ileri gittim ama Bullet For My Valentine'de benzer ayarda bir grup galiba.

Progressive, Power, Neo klasik, Thrash, Senfonik-Epik gibi tarzları severim. Birde 80's Hard Rock ve Queen gibi melodik Hard Rock.

Bu arada bende Jakson'cıyım. Bir Jakson Kelly'im vardı senelerdir ama bu ESP MII yeni aldığım bir gitar. Bir Jackson daha almam lazım.
Jackson'dan sonra diğer gitarlar kesmiyor çünkü.

n/a

quote:

quote:

quote:

Selamlar...
En GOTHIC dizaynlı otomobil markası olan Alfa Romeo kullanıcıları arasında HEAVY METAL dinleyenlerin olması kaçınılmazdı zaten.
Çevremdeki herkese diyorum.
Harley'den sonra Metal dinleyenlere en çok hitap eden marka GOTHIC dizaynlarıyla ALFA ROMEO'dur diye. Plakamı bile HM (Heavy Metal) şeklinde allarak bu işi özdeşleştirdim. Gerçi bazı arkadaşlar anlamayıp plakayı başka şeylere benzetselerede ben yinede tınmıyorum.

Bullet For My Valentine tarzı yeni nesil arada derede gruplarla işin aslı çok işim olmaz.
Alternative Rock, Industrial ve Nu Metal tarzlarına kesinlikle tahammülüm yok.

Günümüzde Evanescene, Linkin Park, Mor ve Ötesi, Duman, Hayko Cepkin, Şebnem Ferah gibi örneklerle Rock ve Metal dinlediğini iddia eden teen nesil bana çok iyi şeyler hatırlatmıyor maalesef.

Belki ileri gittim ama Bullet For My Valentine'de benzer ayarda bir grup galiba.

Progressive, Power, Neo klasik, Thrash, Senfonik-Epik gibi tarzları severim. Birde 80's Hard Rock ve Queen gibi melodik Hard Rock.

Bu arada bende Jakson'cıyım. Bir Jakson Kelly'im vardı senelerdir ama bu ESP MII yeni aldığım bir gitar. Bir Jackson daha almam lazım.
Jackson'dan sonra diğer gitarlar kesmiyor çünkü.

doğrudur müzik işi zevk renk ama keza linkin park tarzi şeyleri hiç sevmiorm çünkü nerdeyse müzikal değeri yok gibi....düz ritmler , arkadan dj looplari falan gereksiz..haykon cepkin komedi..mor ve ötesi gay rock..duman girlrock=)...bullet for my valentine da twinleri dinlemek emgli jacksonlari dinlemek çok hoş...ve bateristinin inanilmaz değişik ritmleri var..bu yüzden çok takiliyorum bu gruba...ha bir de tavsiye olarak avenged sevenfold...vokali biraz daha senin bahsettiğin tarza yakın..
bu arada senin bahsettiğin tarzdaki müzikler bana "tayt metal" olarak gelio =)) çünkü nedense solistleri hep siyah tayt giyip sahnede saçma sapan koşturur ve ince sesli viyaklamalari vardir..bknz:bruce dickinson (kendisinden ve sesinden nefret ederim) queen 'i hiç bi kuvvet dinletemez çünkü hakkaten kakası varmış da ıkınıyormuş gibi söylüyor freddie amcam...
walla ben gitarimi 2 sene adam gibi çaldim , sonra 2 sene hiç dokunmadim...geçen sene tüm bakimini yapip tekrar ders alarak başladim..ama finaller zart zurt derken birakmak zorunda kaldim ve aşşaği yukari bi 8 aydir hiç çalmadim desem yeridir...
arada bi evdeki usb drum'ı çaliorm =)

147BLACK

Yok canım kim tayt giyiyor ya hu.
Yanlış bir bilgi bu...
80'lerde Iron Maiden ve bazı Hair Rock/Glam Rock grupları tayt giydiler. Ben 17-18 senedir tayt giyen grup görmedim.

Iron Maiden dinlemesemde çok büyük saygı duyarım. New wave Of British Heavy Metal'in en büyük yaşayan temsilcisidir. Saxon ve Judas Priest'i saymazsak...ah birde Motorhead.

Ayrıca vıyaklama diye nitelenen 2-3 tane ince sesli vokalistin ses rengi ve yorumu genele mal edilmez.

En sevdiğim grup olan SYMPHONY X ve tek official videoları. Başka videolarıda var ama konser görüntüsü sadece...
Tayt metal veya vıyaklama mı yoksa cool artı müzikal mi bir bakıverelim ha???

n/a

şirketteyim walla musiki falan dinleyemioruz...o yüzden akşama artik =)

Alfonso

bende  jackson ps 4, ibanez rg370dx, cort akustik fender amp, digitech processor, morley  bad horsie, marshall ed2 comp+sus, dod wah bi de dandik klasik var.. zamanında overkill megadeth slayer kreator coverlarını bolca çaldım.. ama bu ara daha sakinim.. bon jovi, mr big, malmsteen, petrucci vs. dinliyorum..

alfa'da daha doğrusu arabada metal dinlemek hoşuma gitmiyor... techno, trance falan dinliyorum.. ama grupları falan bilmiyorum.. çok dikkat etmem..

master

Son 5 senedir metal ile pek icli disli olmasam da her zaman arada eskileri bir dinledim. Ortaokul-lise hayatimda gay metal'den (hehe) black metal'e kadar her turlu muzik hakkinda cok detayli yorum yapacak kadar bilgiye sahiptim. Hala da eskilerden dinleyince icim bir hos olur.

Bruce Dickinson bir vokal efsanesidir. Sen sevmemissin Volkan, ben de zamaninda clean vocal'i hic sevmezdim ama Dickinson bu isi o kadar guzel yapiyor ki. Iron Maiden NWOBHM'nin dogusuna onculuk eden, o yillarda firtina gibi esen Punk'in tekrar yer altina girmesine sebep olan, metal muzigi tekrar canlandiran gruptur. Normal bir muzik grubu Iron Maiden'in herhangi bir sarkisini alip albumune koysa o album best seller olur :) Yani bir iki sarki disinda Iron Maiden'in kotu sarkisi yok gercekten. Muzikal anlamda inanilmaz bir boyuttalar. Milletin elestirdigi Virtual XI ve The X-Factor bile muhtesem albumlerdir. Como Estais Amigos , The Sign of The Cross gibi muhtesem sarkilar vardir bu albumlerde ve diger sarkilari da superdir.

Iron Maiden, Dark Tranquillity ile birlikte en sevdigim gruptur onun icin eklemeden gecemedim :)

Guzel birkac sarki ile devam edelim o zaman metal camiasindan :

Power Metal demisken :

Halloween - Sole Survivor

Epic Symphonic Power Metal :

Rhapsody - The Emerald Sword (kendisinden once Epicus Furor diye bir intro var onunla birlikte daha leziz oluyor)

Swedish Death Metal :

Dark Tranqullity - Lethe (yeryuzundeki en iyi birkac sarkidan biridir)

Enstrumental :

Dimension Zero - Everlasting Neverness
Death - Voice of the Soul

ve tabii ki Iron Maiden ile birlikte yeryuzunun en iyi sarkisi :

Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name

bir de bunlardan alakasiz ve metal degil ama depresyona girmek isteyen varsa bir klasik :

The Cure - Lovesong

veya metal ile depresyona girmek isteyen varsa, clean vocal'li bir Katatonia ve muhtesem bir scream-female vocal dueti Lacrimas Profundere :

Katatonia - I Am Nothing
Lacrimas Profundere - The Crown of Leaving

yetmedi mi :) Clean vocal ve Lake of Tears

Lake of Tears - So Fell Autumn Rain

ve bir de Black Metal gelsin. Pure Black Metal

Gehenna - Transilvanian Hunger (Darkthrone Cover)

Emyprium'u unutursam olmaz. Kategoriler ustu bir grup Empyrium. Death Metal degil, Doom Metal degil ve kendisi yeni bir metal kategorisi yaratmistir Dark Metal diye.

Emyrium - When Shadows Grow Longer '99 ile depresyona girmeye baslayip ardindan gelmis gecmis en guzel ask sarkisi sozlerine sahip olan

Empyrium - Lover's Grief

ile intihar etmek mumkundur :) Ulf Theodor Schwadorf'u saygiyla aniyoruz tekrar burdan.

bir de bizim grubumuz vardi arkadasla coooook onceden kurmayi planladigimiz, sarkilarin taslak halleri hep hazir, 10 sarkinin sozleri, 4-5 sarkinin melodileri, ama hepsi yarim kaldi. Sadece tamamen hazir olan bir intro ve bir tane sarki var. Bulmak mumkun degil sadece bende ve onda var ama isimlerini de yazmak isterim :)

Epic Symphonic Black Metal makamindan geliyor siradaki parcamiz :)

Symphony of Darkness - The Distant Seas of Klarios (Intro of the album "The Wisdom Gate")
Symphony of Darkness - Keep the Gathering of Death Castle

sonra ogrendik ki, birkac Rus eleman da ayni grup ismini secmis kendine :)

Metal demisken de, Manowar'dan bir sozle bitirelim : Whimps and posers : Leave the hall!
(Bu durumda ben hall'i terkedicem, artik hardcore metalci degilim :) )

Edited by - master on 16/08/2007  19:11:28
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Alfonso

bence de bruce efsane.. onunla beraber 2 ayrı helloween solisti micheal kiske ve andi derris'i eklemek isterim.. 3'ününde grup dışında yaptıkları solo albümleri satın aldım..  hepsi birbirinden iyi...

ayrıca virtual xi, x factor albümlerinin iyi albümler olduğuna katılmakla beraber bence en iyi albümü virtual xi.. blaze bayley'nin tok sesi çok yakışmıştı..

147BLACK

Helloween en favori gruplarımdan birisidir.
Kiske'yide Deris'ide ayrı severim ama en sevdiğim albümleri Deris'li ilk albümleri MASTER OF THE RINGS'dir. Chamelon'dan sonra gerçek bir geri dönüştür.
Where The Rain Grows ise en favori şarkımdır albümdeki.
In The Middle of A Heartbeat ise bir başka muazzamdır.
The Time Of The Oath'daki If I Knew ise yazılan en iyi bir kaç aşk şarkısından birisidir.

Yalnız son albümler beni pek sarmadı işin aslı.
The Dark Ride süperdi ve Grapow ile Kusch ayrıldıktan sonra yeni aldıkları gitarist dokuyu bozdu gibi.
Yeni albümde yoldaymış.
İsimde bana biraz Maiden albümlerini hatırlattı.
Gambling With The Devil.

Rhapsody ise bir zamanlar en favori grubumdu.
Yeni ismiyle RHAPSODY OF FIRE... Çaptan çok düştüler ama yinede İtalyan oldujları için bile takdire değerler.

Alfonso

master of the rings herhalde en çok dinlediğim albümlerden biridir.. time of the oath'uda çok sevdim.. ama dark ride ve sonrası pek sarmadı..

birkaç gündür klasiği elime alır almaz in the middle of a heartbeat'i çalıyorum :D birde sesim karga olmasa tam süper olacaktı

murat

Bruce Dickinson için İron Maiden 'ı bi kenara bırakırsak bkz solo albümleri ...

Özellikle Chemical Wedding +Tyranny of Souls

Kişilik özellikleri,bilgisi,kültürü ile yaptığı müziğin örtüşümü göz önüne alındığında , bu tarz müziğin en samimi insanı olduğunu da söylemeden geçmemeliyim. Bir otorite edasıyla yazmış olsam da kusura kalmayın bu benim fikrim tabi
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

n/a

bi ben sevemedim gitti ya bruce u...
bu arada önder cure'un ingiliz aksani yüzünden nedense hiç bi şarkisini dinleyemiorm...rock'n coke da görevli olduğum sene , herifler sahneye çikinca nereye kaçicağimi şaşirmiştim cure'u duymamak için...
dark tranquality'nin şu güne kadar sadece 1 şarkisini dinledim , death metal hiç mi hiç tarzim deil..yanindan uzadim geçtim dönüp bakmadim bi daha =)
bu arada arda dün verdiğin şarkiyi hala dinlemedim çünkü eve çok geç gittim, o saatte metal çekemezdim:D