Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

etimat

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Buda bizden olsun :) Aile aracı olarak :) Mitomuz yatışta mübarek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
06 UJ 192
    147

Alfadanadam

Cümleten hayırlı olsun diyelim

sarpgrey

Merhaba arkadaslar, yaklaşık 2 aydır Kuwait de çalışıyorum. Buradaki araç fiyatlarının ve benzinin nasıl ucuz olduğunu görünce mest oldum ve bir arac almaya karar verdim ve 2 gün önce 2006 model Chrysler 300 C aldım. 5.7 V8 Hemi motor var, kullanması gerçekten çok zevkli ve güçlü bir otomobil. 300C nin tasarımını ezelden beri sevmisimdir.
Gelelim en merak ettiğiniz konuya, aracın fiyatı, 12850 tl ye aldım, şaka gibi, aynı araç Tr de 80-90 bin tl.
En güzel tarafı tabiki benzinin fiyatı, 2 gün önce depoyu fulledim, 64.5 litre benzin aldim ve 71 tl para ödedim.
Benim Tr deki 147 nin 1.6 bunun 5.7 olduğunu hatırlayınca kendi kendime gülüyorum. Her neyse Kuwait den herkese selamlar.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Ormanci

ekerem

Litresi 1 lira yi görünce hemen kapatıp cikasim geldi  :-[ şaka bir yana hayırlı olsun. Merak ettim acaba giulia var mı orda varsa ne kadardır ki?
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

Semih izgi

İyi eğlenceler :)

Tüketim ortalaması, anlık tüketim gibi ekranları hiç görmemişsinizdir araçta  :D Belkide yoktur

suqunet

KFH de mi calısıyorsunuz otoparkı benzettim

sarpgrey

You are not allowed to view links. Register or Login
İyi eğlenceler :)

Tüketim ortalaması, anlık tüketim gibi ekranları hiç görmemişsinizdir araçta  :D Belkide yoktur
Teşekkür ederim. Aslina bakarsan görmedim, işten dolayi aracı daha kurcalama fırsatı bulamadim.

Mustafa Kemal ATATÜRK

sarpgrey

KFH de mi calısıyorsunuz otoparkı benzettim
Airport support terminal insaatinda çalışıyorum.

Mustafa Kemal ATATÜRK

sarpgrey

Litresi 1 lira yi görünce hemen kapatıp cikasim geldi  :-[ şaka bir yana hayırlı olsun. Merak ettim acaba giulia var mı orda varsa ne kadardır ki?
Bana Kuwait de ilginç gelen, marka çeşitliliğinin bu kadar fazla olmasi.Alfa romeo giluia göremedim ama guiletta gordum ve fiyatları buraya gore pahali.

Mustafa Kemal ATATÜRK

sarpgrey

Bana Kuwait de ilginç gelen, marka çeşitliliğinin bu kadar fazla olmasi.Alfa romeo giluia göremedim ama guiletta gordum ve fiyatları buraya gore pahali.

Motor bu.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Mustafa Kemal ATATÜRK

kuti147

Evet arkadaşlar, Signore 156 dan sonra kafamda ki araca kavuştum. Ortalama 2,5 aylık bir arama sürecinden sonra tam istediğim kombinasyonda bir Audi A4 2.0 T Quattro Sline buldum. Arac iç dış Sline , 2007 model ve 79 bin km de. Zamanla araç hakkın da yorumlarımı paylaşırım.

34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

a-y-k-u-t

yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

balesanist

Hayırlı olsun. 2.0 jts den sonra 2.0 tfsi quattro gülümsetir. Hatta güzel bir yazılımla kahkaha bile artırabilir. Plaka çerçeveleri siyah olmalı yalnız, çok sırıtıyor. Allah kaza bela vermesin.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

Utku

Oo hayirli olsun benimde bu ara radarimda olan bir arac
Hemen detayli incelemesini bekliyorum You are not allowed to view links. Register or Login
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

krm1983

Hayırlı olsun Kutayım. Güle güle kullan.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login hayırlı olsun, ilk defa audiyi tecrübe ettiğim otomobildir b7 2.0tq.
inanılmaz bir yol tutuş hissiyatı var ve gerçekten çok hızlı.
şanzıman yağı değişimini mutlaka yap, multitronic hassas sayılabilecek bir şanzıman, km yüksek değil ama yaştan dolayı iyi olacaktır. 6 litre yağ alır  :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

OğuzCanAlantor

Evet arkadaşlar, Signore 156 dan sonra kafamda ki araca kavuştum. Ortalama 2,5 aylık bir arama sürecinden sonra tam istediğim kombinasyonda bir Audi A4 2.0 T Quattro Sline buldum. Arac iç dış Sline , 2007 model ve 79 bin km de. Zamanla araç hakkın da yorumlarımı paylaşırım.

Hayırlı olsun güle güle kullanın  :nazar: Ankaraya gelip haber vermemek olmadı :D gider beraber pazarlık yapardık.

kuti147

güle güle kullan kuti
Tesekkur ederim.

Hayırlı olsun. 2.0 jts den sonra 2.0 tfsi quattro gülümsetir. Hatta güzel bir yazılımla kahkaha bile artırabilir. Plaka çerçeveleri siyah olmalı yalnız, çok sırıtıyor. Allah kaza bela vermesin.

Tesekkurler güzel düşünceleriniz icin. Evet yazılım tabiki aklımda var ama önce aracın kondisyonu tam olarak iyi seviyede olduğuna kanaat getirdiğim zaman düşünüyorum. Hemde hele bi 200 hp ye alışayım. Sonra 245 e alışırız :)) plaka zaten 34 e donecek. Değişeceğini bildiğim halde benim bile gözümü tırmalıyor bu hali.

Oo hayirli olsun benimde bu ara radarimda olan bir arac
Hemen detayli incelemesini bekliyorum You are not allowed to view links. Register or Login
Zaten konustuk özelden de, biraz zaman geçsin yorumlarımı paylasicam ;)

You are not allowed to view links. Register or Login hayırlı olsun, ilk defa audiyi tecrübe ettiğim otomobildir b7 2.0tq.
inanılmaz bir yol tutuş hissiyatı var ve gerçekten çok hızlı.
şanzıman yağı değişimini mutlaka yap, multitronic hassas sayılabilecek bir şanzıman, km yüksek değil ama yaştan dolayı iyi olacaktır. 6 litre yağ alır  :serefe:

Tesekkurler Volkan. Özellikle bu kasa icin çok güzel yorumlar aldık zaten. Ki F/P olarak bence çok mantıklı bir araç. Aracın tüm bakımları suan tam (hepsi yetkili de yapılmış) ama şanzıman yagi değişimi yakın zamanda yapılmadı ise uyarını dikkate alicam.

Hayırlı olsun güle güle kullanın  :nazar: Ankaraya gelip haber vermemek olmadı :D gider beraber pazarlık yapardık.
Tesekkur ederim öncelikle. Giu qv de Yeni sahibine hayırlı olsun.
Valla aklimda uğramak vardı gerçekten ama hem tahminimden geç sonlandı satış. Hemde akşam geçe kalmadan İstanbul'a donmem gerektiğinde uğrayamadim. Başka sefere insallah :)
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

rst

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba :) 159'u sattıktan sonra ağustosta yeni kasa sıfır Seat İbiza 1.0 EcoTSI aldım. Şuan 4bin km'de, ara ara 159'u özlesem de birbirimizden memnunuz :)

'08 Honda Civic
'05 Honda Crv
'05 Ford Fiesta
'99 Ford Focus
'00 Ford Focus
'10 Ford Fiesta
'13 Chevrolet Cruze
'12 Peugeot 308
'11 Fiat Punto Evo
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive
'17 Seat İbiza

ucarozcan

Hayırlı olsun. Yeni kasa ibizaların led tasarımlarını beğeniyorum.  :alkis: :alkis:
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

rst

Hayırlı olsun. Yeni kasa ibizaların led tasarımlarını beğeniyorum.  :alkis: :alkis:

Teşekkür ederim. Komple led farlardan bahsediyorsunuz sanırım ben de çok beğeniyorum onları :) Benim İbiza'da stoplar led, ön farlarda da gündüz farları led.
'08 Honda Civic
'05 Honda Crv
'05 Ford Fiesta
'99 Ford Focus
'00 Ford Focus
'10 Ford Fiesta
'13 Chevrolet Cruze
'12 Peugeot 308
'11 Fiat Punto Evo
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive
'17 Seat İbiza

h.t

Buda benim maviş.

Kardeşim evde sürekli yakıttan ağladığı için çözümü 2006 model c2 1.4 hdi ile buldum. Araç hakikaten yakmıyor + 159 u garaja çekip keyfimize göre kullanma olanağı sağladı sağolsun.

hkmtctnky

Buda benim maviş.

Kardeşim evde sürekli yakıttan ağladığı için çözümü 2006 model c2 1.4 hdi ile buldum. Araç hakikaten yakmıyor + 159 u garaja çekip keyfimize göre kullanma olanağı sağladı sağolsun.

Hayırlı olsun abi, bunlar cidden yakmıyor :) yazılım falan düşünürseniz tanıdığım var, eski c2 kullanıcısı yazılımcı orjinali mağlum yakmadığı kadarda gitmiyor

'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)