Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login
Benim arkadaşım da subarucu, hatta nerdeyse türkiyedeki çoğu subaruyu biliyor, plakadan tanıyor aracı. Geçmişini, eski sahiplerini falan biliyor.kendisinde de wrx sti var. Yok bu arabada şu var, bu var, şurda şu yapıldı gibisinden. Ona gösterdim resimleri, senin aracı plakasından tanıdı. VK yı biliyorum dedi. O aracın kmsi 200.000 di dedi, hatta eskiden bu araç apo abilerdeydi falan gibi birşey söyledi. Umarım yanılıyordur, yoksa km ile oynanmış bir araç durumuna düşer

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle.. almadan önce baktırdım şasi numarasından.. 150binde bakımları çıktı. Şüphelendim..Bektaşoğlu garajı aradım. Yeni kadran takılı olarak gelmiş onlara ve 90.000 de komple forged yaptıklarını söylediler. Araç şu an 108.500 km falan.. Benden önce Antalya ve İstanbul da kullanıldı araç.. Sahiplerini biliyorum. İçim rahat aldım o yüzden. Şu anda bakımları tam.. Allah'a şükür biniyorum. Bakalım ilana koyarsam bu şekilde yazıcam zaten.. :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Theillest

Şubat ayında Giu'yu takasladım ve 2004 Wrx Sti aldım. Hep istemiştim Sti kullanmayı.. Daha önce 2003 Wrx kullandım. Sti çok farklı bir dünya.. Günlük biniyorum. Soranlar olur.. Yazayım hemen :) 14.5-15.5 tl arası yakıyor. 47-48 lt yakıt ile 320 km gidiyorum. Şehirlerarası bu rakam 430-440 km .. Aracın motor forged.. Bektaşoğlu garaj yapmış 90.000 km'de. Ben 101.500 de aldım.  Şimdi 108.500 falan oldu. External Wastegate var.. ancak iptal ettim. Çok ses yapıyor. Doğrudan internal bağlattım, orjinalini gibi. Düz boru ve içeriden kumandalı varex egzoz var. Ufaktan bir müzik tesisatı kurmuşlar.. ama çok işim olmuyor. Aldığım her araçta subwoofer çıkıyor bagajdan :)) İçi ve dışı çok iyi kondisyonda aracın. Olabi Garaj'da Mohammed yazılım yaptı. Şu an 311 bg, 380 nm tork araç.. Günlük gayet kararında. Standart Sti turbo ve intercooler var. Benzin pompasını AEM ile değiştim. Eibach yay aldım sıfır. Ön ve arka tamponları boyattım. Farlar temizlendi. Egzantrik keçeleri vs değişti. Direksiyon pompası, Amortisörler, bir iki silikon hortum, vs bakım yapıldı. Çelik bijon takımı ekledim. İntake sensör taktırdım. Şu an biniyorum bakalım.. 6 ay oldu.. Belki bu ara satıp başka bişeyler alırım.. Kaşıntı tuttu gene..Bakalım.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Harika selim abi kazasız belasız keyifli sürüşler.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ku2

Sti'ın arkada cocuk koltukları olan fotoğrafına bayıldım abi sana çok yakışıyor, kaşıntının sonu yok boşver

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler :)) Çocuklar rahat orada :)
--

ku2

Harika selim abi kazasız belasız keyifli sürüşler.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok teşekkür ederim. Amin.
--

Alfadanadam

Hayırlı olsun Selim, facebook sağolsun takip ediyorum ben gelişmeler

Sercan Keklik

Esassında benimde bi cocuk vardı buraya eklenecek :) Fakat mazide kaldı.

17 Temmuz günü yaklaşık 1,5 yıldır anneme almak niyeti ile aradığım fiat 500 maceramız vardı..

Sedefli beyaz olacak yeni model olacak düşük km li ve kazasız boyasız araç arıyordum.

Sonunda You are not allowed to view links. Register or Login da buldum. Umutsuzca gittim. Arkadaş çok iyi niyetli çok dürüst biri çıktı ve aracı hemen bahattin ustaya götürere examinere bagladık. Sonuç şahane.. Ordan boyacıya ordaki neticede süper :) Kazasız boyasız, lokalsiz, darbesiz sürtüksüz şahane bi araç.. Sadece kriko yerinde olan bir göçük var o kadar. Oda pek dikkat çekmiyordu.

Hemen noter vs derken yola koyulduk.

Anneme haber vermeden bir süpriz yapmaktı niyet. Sonra dedim ki madem güzel bir şey yapıyoruz e ben buna bi yeni kasa ön tampon - arka tampon, yeni kasa farlar - stoplar alayım aracı yeni kasaya çevireyim.

Hemen yola koyuldum. Tüm Parçaları Aldım. Farlar - Gündüz Farları - Ön Tampon - Sisler - Arka Stoplar - Arka Tampon - Krom Ayna Kapakları - Krom Çıtalar - Cam filmleri vs..

Netice olarak Bu araçta sel e kurban gitti. Pert oldu.. Pert halini anca valide görebildi epey üzüldü.. Ama arayışa devam yeniden bi 500 alacağım ona :)

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

alisto

Çok sevdiğim giulietta'mı yaklaşık iki sene kullandım ama insanoğlu doyumsuz tabi, sürekli değişim istiyor :) Satalı da yaklaşık bir sene oldu.

Araç Audi 2011 A5 2.0 Tfsi Coupe Quattro. Giulietta ile aynı segment değil, o yüzden şurayı iyi, burası zayıf diye kıyaslamak zor. Ama düşünen arkadaşların sorularını yanıtlamaktan memnuniyet duyarım.

Hala yolda bir giulietta görsem yol veririm, arkasından süzerim. Jantına, difüzörüne yorum yaparım :)

Tabiki bi otomobilsever olarak sürekli aracın kenarıyla köşesiyle uğraşmadan duramıyoruz, o hastalık Audi'de de devam ediyor.

Foruma da çoook uzun zamandır girememiştim. Gelmişken bir foto da ben paylaşayım.

S.Asil

Buda benim ALFAMdan sonraki mecburiyetim , 2.0 Multijet Euro5+ DPF  135Bg , Sürekli DPF dolduran aracım  :))

Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)

ku2

Çok sevdiğim giulietta'mı yaklaşık iki sene kullandım ama insanoğlu doyumsuz tabi, sürekli değişim istiyor :) Satalı da yaklaşık bir sene oldu.

Araç Audi 2011 A5 2.0 Tfsi Coupe Quattro. Giulietta ile aynı segment değil, o yüzden şurayı iyi, burası zayıf diye kıyaslamak zor. Ama düşünen arkadaşların sorularını yanıtlamaktan memnuniyet duyarım.

Hala yolda bir giulietta görsem yol veririm, arkasından süzerim. Jantına, difüzörüne yorum yaparım :)

Tabiki bi otomobilsever olarak sürekli aracın kenarıyla köşesiyle uğraşmadan duramıyoruz, o hastalık Audi'de de devam ediyor.

Foruma da çoook uzun zamandır girememiştim. Gelmişken bir foto da ben paylaşayım.

Benim de baktığım araçlardan biri.. Sti satarsam A5 Coupe Quattro düşünüyorum ben de
--

halil

Buda benim ALFAMdan sonraki mecburiyetim , 2.0 Multijet Euro5+ DPF  135Bg , Sürekli DPF dolduran aracım  :))

doblo'nun 2,0 dizel motorlu aracı Türkiye'de satıldı mı?araç yurt dışından mı geldi?
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

S.Asil

doblo'nun 2,0 dizel motorlu aracı Türkiye'de satıldı mı?araç yurt dışından mı geldi?

Tam bir bilgim yok   :-X Ama çoğu parça ithal motor bölümü özellikle  :o
Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)

Sportivo

2 hafta önce eşime C3 1.4 HDi aldık. 84.000km'de Citroen şükufe. Manuel , az yakıyor , başka da pek bir özelliği yok açıkçası :) .

Yakıtı gerçekten iyi. Geçen haftasonu bir uzun yol yaptık 4.0 litre/100 km yaktı. Ekonomik olması haricinde bir beklentimiz de yok zaten ama 68 beygirlik bir araca göre de performansı fena değil.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 156
35 AU 4494

hkmtctnky

Elegance ve premio bide bunların maxi versiyonları olarak bi müddet sattılar diye biliyorum
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

Sercan Keklik

Evett

Yine geldik Anneye araba alma faslına :D

Milyonda bir denk gelicek olay oldu, aynı yıl, 2 bin km daha altı, aynı dolulukta araç bulup hemen aldım.

Sele giden arabanın parası yatar yatmaz alım satımını tamamlayıp bu sefer tamponları farları vs hemen geçirdim.

Bu sefer yeni kasa jantıda alıyım dedim onuda aldım :)

işlemler bitince padock a götürüp bide iç dış altı üst her tarafını bi güzel temizlik di pasta cilaydı yaptırıp cillop paket haline getirdik :)

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

ku2

Evett

Milyonda bir denk gelicek olay oldu, aynı yıl, 2 bin km daha altı, aynı dolulukta araç bulup hemen aldım.

Sele giden arabanın parası yatar yatmaz alım satımını tamamlayıp bu sefer tamponları farları vs hemen geçirdim.

işlemler bitince padock a götürüp bide iç dış altı üst her tarafını bi güzel temizlik di pasta cilaydı yaptırıp cillop paket haline getirdik :)

Hayırlı olsun anneye. Kazasız belasız :)
--

hkmtctnky

Evett

Hayırlı olsun abi, yeni kasa eklentiler dünyasını değiştiriyor, iyi günlerde kazasız belasız kullanılsın :nazar:
'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

OğuzCanAlantor

Evett

Babaaaa 1 tur verde gezzzzzeeeh

krm1983

Hayırlı olsun Sercan.
Kazasız, belasız, doğal afetsiz.

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

krm1983

Hayırlı olsun Sercan'ım. Kazasız, belasız, doğal afetsiz inşallah.

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Sercan Keklik

Hayırlı olsun Sercan'ım. Kazasız, belasız, doğal afetsiz inşallah.

o işi unuttuk abi :) 58 cm yükselerek rahatlıyoruz
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Gouki

hkmtctnky

Buda yeni evlat artık Alfa ya veda ettik dostlar.

:yilan:

Hayırlı olsun abi, sana alfa çok  :haydi: çok yakışıklı duruyor, Allah kaza bela vermesin  :alfisti:
'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350