Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Videolar (YouTube-Vimeo-Google-Meta ve diğerleri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

max-ime

You are not allowed to view links. Register or Login
hele bide bu varki iskender baba nın dediği gibi insanın sol kaburgasına işliyorhttp:You are not allowed to view links. Register or Login

Ben de bu versiyonuna bayılıyorum. Enstrümental olarak daha zengin. Beni içmeye zorluyor.

max-ime

hele bide bu varki iskender baba nın dediği gibi insanın sol kaburgasına işliyorhttp:You are not allowed to view links. Register or Login

Ben de bu versiyonuna bayılıyorum. Enstrümental olarak daha zengin. Beni içmeye zorluyor.

milano 75

pazar istanbul parkta feroları lambolar izleyince gaza geldim,üst tarafında boş alanlar var yancıların takıldığı elemanlar dağılmış,biraz zorlıyım açık alan bulmuşken dedim.benzin  pompamız depo içi iptal bozuk olduğu için,o yüzden bazen kesiyo ama sıfır lastikle yinede iyi döndü,eski lastikler takılı olaydı başım dönerdi You are not allowed to view links. Register or Login

milano 75

o ara scirocco cular gelmiş kalkış yapmak için ,benim şimi bitirmemi bekliyolar verdim birine teli ,bunu da çekte çıkıyım dedim,elemanın biri abi bende biniyim mi dedi.olur dedik.karanlık ama idare You are not allowed to view links. Register or Login

tunerviper

Turbo Twin Spark

milano 75

wttc dünya şam. göz göre göre

milano 75

Ken Block's First Global RallyCross Victory @ Las Vegas

evrenalpar

206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

Oğuz

Yakalayıp arabayla üstünden geçmek lazım bunların.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Gouki

ozoozo

Elemanda iyi döt varmış , yada biraz aklı eksik :) Ne cesaret öyle bir yerde , o trafikte o hareketler.Bir allahın kuluda indirip 2 sille atmıyor ya o sıkıntı

milano 75

bu harun taştanı yakında alırlar bi şekilde içeri böyle devam ederse,haberlere düşmeye başladı,adamın binlerce fanı var,gaza geldikçe futursuzlaşıyor.

ozoozo

bu harun taştanı yakında alırlar bi şekilde içeri böyle devam ederse,haberlere düşmeye başladı,adamın binlerce fanı var,gaza geldikçe futursuzlaşıyor.

Harun taştan olduğuna eminmisiniz ? o genelde 350z siyle yapıyor bu tip işleri.

zephry

adam facebookta fenomen oldu.Şimdi E60 M5 ile yanlıyor....

milano 75

aynen,artık m5 le takılıyo.alttaki video daki gibi trafik,şehiriçi falan sallamıyo eleman

ozoozo

350z ile yaptıklarının neredeyse hepsini izlemiştim ordan direk hatırladım. Tuhaf insan(lar) s2000 & 350z ile yan veren insanlar var araçlar tamamiyle al yan ver diye üretilmiş resmen, extrem bir durum gibi paylaşıyorlar. Adam yetenekli olabilir harbiden ama yapılan iş, iş değil sonu kötü 34 RAM 07 diye bu harun taştanla atışan bir çocuk vardı sürekli ona nispet yan videoları koyuyordu geçen ay pert olmuş malesef.

Fiction

Böyle tiplere hiç bişey olmaz, ben kırmızı ışığın 1 metre ilersinde durdum diye 166 tl ceza gelir  >:(
GTV 2.0 TS Phase 2

milano 75

insan bazen gaza gelip ufak tefek kapışmalara giriyo,ama bunların ki birazda aldığı gazla çitayı sürekli yükseltmek,mahalle arası videoları bile var,milletin aklı çıkıyo.etraftakilerin ve alttaki makinanın tahriğine fazla kapıldın mı işin sonu nere varır belli deil.alttaki arabalara bakılırsa imkan var,çık piste ver ayarı yap şovunu ,bizde alkışlayalım.

Tolga033

İstedikleri kadar yetenekli olsunlar,şehir içinde o trafikte yapmak marifet mi .?  >:(

universeee

Böyle umursamaz insan kılığındaki mahlukların en kısa zamanda başka birilerine zarar vermeden araba kullanamaz hale gelmelerini dilerim Allah'tan!!!  >:( Bir de böyle ahlaksızların hayranları olmuyor mu çileden çıkıyorum. Nasıl salak bir ülkeyiz hiç anlamıyorum ben.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ihsany

İyi bir sürücü olmak bu eleman gibi yanlama vb hareketleri yapabilmek mi yoksa trafikte karşılaşabileceğimiz durumları önceden sezip, kötü sonuçları olabilecek bu durumların içerisine hiç girmemek mi?
Allah uzun ömür versin, ne denir ki...
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

TRSemih

Fox tv yle de fena kafa buluyor bu eleman. Fox'ta bu konuda hakkaten berbat haber yapiyor.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

sariertan

Elemanın yeteneği olduğu kesin. Yol bir alttan bir üstten digiyor. O durumda oradan bir tır yada kamyon geçse onu alsa tam yol ayrımının ortasına geçirse ikiye bölse ne olacak ?? Allah ım ya hareketlere bak hangi akla hizmet ???? Bazen zengin olsamda bir jip alsam ve özel bir sistem ile düğmeye bastığımda sağdan soldan önden arkadan çelik bariyerler çıksada bu tip heriflere güzelse dokundursam diyorum. Özellikle trafikde uyanıklık yapan tiplere.

sariertan