Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 2.0 bakıyorum malum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

156_meraklısı

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhaba abilerim, malum sınav doneminin bitmesıne ve yaza az kaldı.
Mk1 156 2.0 ss veya manuel dusundugumu bılıyorsunuz cok onceden berı.

Aslında mıto yada gt 2.0 da dusunmedık degıl ama 156 bıraz daha ugrasabılecegım, rahatça kurcalayabileceğim bıraz daha kemık bı alfa gıbı gelıyor. Ayrıca 4 kapı oluşu falan avantaj.

Sitede cok begendıgım ve konustugum 156 sahıpleri var, en oncelıklı olarak da onlar var tabiiki. Bugun babamla hepsını ınceledık, sıtemızdekı 2 156'yı gayet iyi biliyorum ve aklımdalar. Bır de You are not allowed to view links. Register or Login'da dikkatimizi çekenler oldu; babam da sizlere danışmamı ıstedi.

Biri bu;
You are not allowed to view links. Register or Login

Bırı de bu;
You are not allowed to view links. Register or Login#

Araclar hakkındakı genel yorumlarınız nedir? Sitedekı 156'ları zaten kendım bılıyorum, sormak ıstedıklerım ortalama kullanırım yanı ne aşırı agresıf ne de aşırı sakin. Uygun yol sartları altında 2.0'ın tadını almak ıçın yuklenebılırım, gıdıklayan olursa deneyebilirim abartmadan. Arabaya gereken ozenı gosterırım temızlıgı ve kullanımı acısından, problemı oldugunda of demem üşenmem gotururum servıse, kaçınmam ne gerekıyorsa yaptırırım. Benzınlı pek dusunmuyorum, kalıtelı lpg kıtı sart galıba. Km'de 30-40 krş problem olmaz.
Sızce boyle bırı ıcın 156 mantıklı mıdır? Hangı km'lerdeki araclara yonelmelıyım?
Normalde manuel severim ama ss'in keyıflı oldugunu da bılıyorum, basıma dert acar mı? (Manuel de olur %50-50)
2.0 156'dan en yuksek keyıfı sıkıntısız sekılde alabılecegım kullanım temposu asagı yukarı?

Belkı benım ıcın cok daha mantıklı alternatıfler olabılır, daha az yakanı da olabılır, daha ıyı gidenı de olabılır, daha donanımlı,daha guvenli, daha daha bırcok seye sahıp araclar olabılır. Ama ben Alfa'dan baskasıyla birlikte olamam :)

Cok tesekkür ederim simdiden  :alfisti:

slm kardes 1 ilan arabasına bende baktım bugun görünüşü güzel duruyor yakından bakmak lazımderım 2, ilandan aynı ilan 2 ten var sitede dıkkat et birinde 40000 km birinde 44000 km ve tüp var diyor haberin olsun