0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
doğa selam..benim kaçırdığım 156 vardı, alt takım ve mekanik sistemler on numaraydı.. 2.0 manuel ve prins lpg de vardı araçta.. 210bin km sorun değilse senin için, 14.500e anlaşmıştık ama kredi çıkmamıştı, o yüzden alamadım. erdem abinin de bildiği, tufan abinin aracının bire bir kopyası. bir düşün derim, 14.500e alsan, 2-3 bin de keyfi harcasan, 2-3 yıl rahat rahat binersin..
2003 SS 1-2 galeride el değiştirdi.. Km si kesinlikle orjinal değil.. 190000 lerdeydi 1 gün içinde galeride 110000 lere düşürüldü.. Üstelik plaka falanda gizlemediler alenen.. Ama tabi şu an satanın bundan haberi yoktur. Çünkü ilk satan galeride düşürüldü...
İsmetin bahsettiği araç 10 numara 5 yıldız Ben böyle giden 2,0 görmedim.. Sahibi yurt dışına çıkmış olabilir ama...
21k nere 14k nere bir de onu düşün. İyi günler.
Alıntı yapılan: Erkay KAHYA - 30 Mayıs 2013, 17:30:5721k nere 14k nere bir de onu düşün. İyi günler.14 e aldıgın bir aracı 21 e çiçek gibi yaparsın !!! 3.5 motora 3.5 dış görünüm ve jantlara harcasan . olay biter !!!
Alper abi ve Gokhan abiyle iletisimdeyim, Ismet abinin dedigi arac konusunda eminim araba cok iyidir ama su an kadraninda 210 bin yaziyor 3 yil kullansam 270 bini bulacak sizce ilk alfami satacagim zaman zorlanmaz miyim 270 binde olursa ? Yoksa Kutay abi ve Erkay abi haklisiniz cok fazls oynamayi düşünmüyorum mesela hani ayni Alper abinin araba gibi sade ve şık. 14'e alinan 156 kozmetik acidan o kondisyona gelebilir mi 3-4 bin tl masrafla ? Birde bahsedilen araci gercekten merak ettim ne motor varmis abi herkes ovuyor kondisyonu cok yerinde sanirim, resmi olan var mi?Serkan abi bencede abilerimin fikirleri cok onemli, bakicam o araca, ss dusunursem Alper abiden guzel bi fiyat bekleyecegim sanirim organizasyon konusunda da haber bekliyorum sizden, her zaman varim.
Yoksa Kutay abi ve Erkay abi haklisiniz cok fazla oynamayi düşünmüyorum mesela hani ayni Alper abinin araba gibi sade ve şık. 14'e alinan 156 kozmetik acidan o kondisyona gelebilir mi 3-4 bin tl masrafla ?
Doğacım, Allah gönlüne göre güzel günlerde kullanabileceğin bir 156 nasip etsin Baktın gönlüne göre birşey yok, al bir tane ver Hakan abiye Sen 159' un keyfini çıkarmaya devam et