Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 mı 156 selespeed mi?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

Beyler son 2 gündür aklım karışık araba mevzuatında acaba diyorum benimkini verip bi 156 selespeed mi alsam çünkü eylül gibi evlenicem eşiminde araç kullanmasını istiyorum o yüzden selespeed ona büyük kolaylık sağlıycak. Ya da kafa kafaya takasa girebilirim sanırım nedense selespeedler daha ucuz gibi manuel156 lardan. Birde bilmeyenler için söyliyim benim araçta 99 model 156 2.0 TS.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

murat

SS'ler manuelden ucuz olmaz , olsa da ya çok sıkışmıştır ya da vardır bi hikayesi onun +satıyo musnuz yani , yoksa satar gibi mi yapıyosunuz ? Şu ara moda forumda, satar gibi yapmak

Edited by - murat on 03/01/2012  11:30:36
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

fevkalbeser12

Çok satmıyorum ya az satıyorum sanki:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

emin

abi bildiğin kullandığın içine sinen bir araban varsa macera arama derim ama eş durumu söz konusuysa işler değişir, bana kalırsa madem SS düşünüyorsun neden SW olmasın =)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

fevkalbeser12

Eminim aslnda haklısın  ama kanım bitlendi işte belki kısa bi süre sonra geçer, hele ki hem SW yi herşeyden çok istiyorum ama piyasada çok az var:(
                         jeremy clarkson

emin

bekle abi sabır, mesela bu arayışı 3-4 ay önce yapsaydın, İlhan hocanın  SS SW vardı, hatta el değiştirip foruma tekrar döndü. ne istediğini belirleyip takibe devam et derim. belki yeni kasa SW olur.

Sen yonca işini ne yaptın?
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

fevkalbeser12

Bişey yapmadım:) biraz tuzluymuş burda yaptırırim sanırım reklamcıya:)
                         jeremy clarkson

tolgahan_

SS  beni de gıdıklıyor:) acaba hoş bir  gülümsemeye mi yoksa başka bir şeye mi dalalet anlamış değilim :) ama bu aralar çok takılıyor SS aklıma. aynı model aynı motor benim de 156 ım var.

fevkalbeser12

Çok tehlikeli bir durum bu:) arabayı sahibindene koymaya koyup koymamakla gidip geliyorum. Kendimi adana mı iskender mi yesem arasında kaldım sanki:)
                         jeremy clarkson

tolgahan_

gidip gelme bence :) ver ilanı en azından potansiyelini görürsün:)

fevkalbeser12

Galiba öyle yapıcam bi arabanın fotoğraflarını çekeyim en kısa sürede:)
                         jeremy clarkson

tolgahan_

hadi bakalım hayırlısı...benimde favorilerde bi kaç ss var. paylaşırım seninle de.

fevkalbeser12

Tamam o zaman ilanı koyunca mesaj atarım sana:)
                         jeremy clarkson

tolgahan_

tamamdır.

murat

quote:

Çok tehlikeli bir durum bu:) arabayı sahibindene koymaya koyup koymamakla gidip geliyorum. Kendimi adana mı iskender mi yesem arasında kaldım sanki:)

Sercanı özlemişinizdir. Onun adına şöyle diyim: Gel sen bir mantı ye , boşver kebabı , kalp damar sağlığına zararlı
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

Onur Ozdil

ikinci el de selespeed ler 1,6 lar ile hemen hemen aynı fiyatlarda. bunun sebebi bence yakıt sarfiyatı ve vergi.

fakat donanım olarak selespeed lerde donanım daha fazla denk gelebiliyor.

bir de selespeed lerin kullanıma bağlı olarak elektronik arızası yapma olasılıkları ve bunun tamir veya değişim maliyetleri biraz potansiyel alıcıları düşündürüyor.

ben sunroof ve deri koltuklu 1,6 bulabilmek için aylarca beklemiştim. fakat aklım hep bir selespeed almaktan yanaydı, yüksek kilometreler yapmasam ve ilk sahibinden özenle kullanılmış bir selespeed bulsam hiç 1,6 bakmazdım.

1,6 kullanan bir çok kişii de benimle aynı görüştedir.

sonuçta kabul etmek gerekirse 156 almak isteyen bir kişi hiç bir şekilde aynı sınıftaki diğer otomobillerle tatmin olmuyor ve bütçesine göre dizayn sürüş zevki konfor donanım gibi özelliklere göre hareket ediyordur. bu rakamlara bu özellikleri sağlayan başka bir marka araç göstermek zor.

yoksa bakım maliyeti odaklı bakıldığında veya yakıt sarfiyatı odaklı bakıldığında kimsenin aklına 156 1. sırada gelmeyecektir.

Burak1985

valla bence ss süper ötesi olur... dış mk1 iç mk2 olsa dadından yinmez bu ilandaki aracta hoşuma gitti benim
You are not allowed to view links. Register or Login

tolgahan_

konu başlığına uymayacak ama bende bi ilan göstericem. benim favorim de bu işte :)

fevkalbeser12

quote:

valla bence ss süper ötesi olur... dış mk1 iç mk2 olsa dadından yinmez bu ilandaki aracta hoşuma gitti benim

Burak senin arabayı almadan önce bi SS yapıcam galiba ama o ilandaki araba aşar beni biraz.
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

quote:

konu başlığına uymayacak ama bende bi ilan göstericem. benim favorim de bu işte :)

Güzel araçmış cidden, sanki fiyatı fazla gibi
                         jeremy clarkson

tolgahan_

fiyatı fazla tabi :) almak isterken fazla geliyor insana ama benim olsa ilana herhalde 25 yazardım :D. şaka bir yana herkes kendi aracına fiyat biçiyor en fazla 17-20 arası bence    . zaten ilan ilk verildiğinde 20 idi sonra bir yok oldu geri geldi 22 olmuş :) bir kere daha yok olup gelirse 25 olur. :)

Edited by - tolgahan_ on 05/01/2012  02:09:31

Burak1985

quote:

quote:

Burak senin arabayı almadan önce bi SS yapıcam galiba ama o ilandaki araba aşar beni biraz.

temiz ss bumak gerçekten zor. temizlerinde fiyatları biraz yüksek oluyo haliyle. ss ten sonra bnm 159 tat verirmi bilmem

murat

Ben de bunu beğeniyorum çok

Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

fevkalbeser12

quote:

Bu fenaymış işte:)
                         jeremy clarkson

erdem1904

quote:

benimde favorilerimde
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.