Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 mk1

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xisco

Merhabalar.

Uzun zamandır hayalini kurduğum alfa 156'yı almaya karar Verdim sonunda.Aranıza katılmak büyük bir zevk olucak benim için :)

Bütçem çok fazla değil 19.000'e kadar çıkabilirim maksimum.
Önceliğim dışı mk1 görünümlü içi mk2 olanlardan tabi bu bütçeye temiz ve çok masraf çıkarmayacak bir 2002-2003 lerden bulmam mümkün mü bilemiyorum.
Temiz 2000 2001 1.6 120bg mk1'lerden olucak büyük ihtimalle yeni sevgilim :)

alttaki linkte olan 2000 model 156 temiz görünüyor

You are not allowed to view links. Register or Login

bu arabada 2.0 motor ama yinede cazip duruyor.

son olarak bu mk2'ye bulaşmak mantıklımıdır değilmidir yardımlarınızı bekliyorum araba bakımlı görünüyor sahibi de arabasına çok güveniyor fiyatı gayet uygun ancak masrafı çok olur mu diye korkmaktayım?

Siz alfistilerin değerli yorumlarını bEkliyorum..

Ayrıca bunların dışındı tanıdık bildik temiz mk1 bir 156 bilir görür veya duyarsanız paylaşırsanız çok memnun olurum..

Teşekkürler, Saygılar..  

ejelibonum

bence hiçbiri güzel değil

alfa147black

Acele etmeyin.
Ben olsam bu üçlüden birini tercih etmezdim.

xisco

yorumlar için teşekkür ederim. Çok acele etmeme gerek yok sadece fikir danışmak için verdim bu linkleri. Önerebileceğiniz temiz bir 156 varsa çok memnun olurum.

Kibitzer

Ben de arkadaşlara katılıyorum. DonanımHaber'deki mesaja cevap yazacaktım ama burada görünce oraya yazmaktan vazgeçtim, buraya yazıyorum. İlk ikisi hadi bir derece de 17900'e MK2 156 olmaz. "Aracı dışarı çıkarmam, gelen ustasıyla gelsin" lafı zaten olayı bitiriyor. Gerçekten o kadar bakımlıysa aracı kabul eder servise gitmeyi. Araç çok yorgun duruyor, bagaj kapağı sanki kapanmıyor gibi.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

xisco

quote:

Ben de arkadaşlara katılıyorum. DonanımHaber'deki mesaja cevap yazacaktım ama burada görünce oraya yazmaktan vazgeçtim, buraya yazıyorum. İlk ikisi hadi bir derece de 17900'e MK2 156 olmaz. "Aracı dışarı çıkarmam, gelen ustasıyla gelsin" lafı zaten olayı bitiriyor. Gerçekten o kadar bakımlıysa aracı kabul eder servise gitmeyi. Araç çok yorgun duruyor, bagaj kapağı sanki kapanmıyor gibi.

bende katılıyorum size. Herkez burdaki gibi dürüst satıcı olsa da böyle promlemler olmasa keşke.
ille bu araçlar olsun demiyorum sadece fikir danışmak için bir iki aracın linkini verdim zaten mk1'leri daha çok beğenen birisi olarak mk1 almam daha uygun ve doğru bu bütçeyle. beklemekte fayda var sanırım.

tolgahan_

Gumus gri olan benim sattigim arac. Arac gayet iyi durumdaydi ben satarken bi kac ekleme yapmis arkadas jant vs. Ama fiyat cok yuksek. En azindan benim sattigim fiyata nazaran.

xisco

quote:

Gumus gri olan benim sattigim arac. Arac gayet iyi durumdaydi ben satarken bi kac ekleme yapmis arkadas jant vs. Ama fiyat cok yuksek. En azindan benim sattigim fiyata nazaran.

banada yüksek geldi. Araç sizden sonra nasıl bakıldı oda önemli tabi.
Siz ne zaman kaça vermiştiniz aracanızı?

tolgahan_

sattigim fiyati burda yazmak etik olmaz bence ancak aracin hala iyi durumda oldugunu dusunuyorum. Sadece 3 bin km. Yapilmis arkadas ile de konustum onunda soyledigi ayni. Ancak bu haliyle bana sorarsaniz 16500 den fazla etmez. Arkadas yaptigi masraflarida koymus uzerine ancak bu aracin piyasasini degistirmez.