Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 Arıyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

harunresitz

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar ben de km'si çok yüksek olmayan temiz ve uygun fiyatlı bir Alfa Romeo 159 bakıyorum, Ankara'da olursa alım işlemi daha zahmetsiz olur  :yukari-ok:

Merhaba 159 tecrubeniz var mi?

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar, 159 konusunda kafamda soru işareti yok fakat tecrübem de yok hiç sürmedim, seyahat etmedim...

Denemek isterseniz yardimci olabilirim.

Gerçekten çok incesiniz, dilerseniz hafta sonu haberleşelim hem aracımı almadan önce kafamdaki soruları sorup sizin tavsiyelerinizi alırım, hem de 159'u denemiş olurum bu vesileyle tanışmış oluruz.

Alfistiturkey ailesi diyorum başka da bir şey demiyorum, bu yardımseverlik ve iyi niyet çok farklı bir şey.

Yarın sabah Batman'a gidiyorum bir kaç gün oralardayım. Müsait olursanız pazartesi, salı falan bir araya gelebiliriz isterseniz.

Hafta içi iş durumu nedeniyle zor görünüyor fakat en kötü ihtimal haftaya hafta sonu görüşmek üzere haberleşiriz ya da hafta içi durum olursa telefon ile ararım sizi.

Gorusmek uzere...

redromeo156

artık dusuk km de ıstenılen özellıkte 159 bulmak ınanılmaz derece de az yenı gıren ılanda yok artık bence  Q 2 ye dönüş yapın
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

max-ime

Cidden 2013'ün 2. yarısından sonra 159lara bi haller oldu. Düşük km, temiz 159lar çıkmaz oldu. Önceden çıkıyorlardı, alanlarda artık uzun süre binecekler heralde. Şuan 2-3 arkadaş için 159 bakıyorum ama yok maalesef.

Ben kendimi şanslı hissettim, eğer almasaymışım halen istediiğim gibi bulamamıştım.

OzgurMR

Bende de alışkanlık olmuş, sürekli bakıyorum ilanlara, arabayı aldığım bugün tam 2 hafta oldu. 2 haftadır tek bir araç bile çıkmadı. Arayanlara sabır diliyorum. :serefe:
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

hi_cazz

KM olayına bence çok takılıyorsunuz. Ben aracımı 159000kmde aldım. Yaklışık 20000kmdir biniyorum rutin bakımlar hariç sorun yaşamadım. Yaşadığım birkaç elektronik problem vardı onlarda akü ile alakalıymış. Değiştirince sorun çözüldü. Bakımlı bir araç olduğu müddetçe bence KM çok önemli değil.

Note 3 ile tapatalklandı

redromeo156

bmn km ve boya takıntım yok maalesef bakımları duzgun olduğu surece ben 10 gun once sattım ucuz bıle verdım 140 bınde boyasızdır derı sıyah koltuk otomatık butun bakımları bırmottaydı fakat kımse çıkmadı almayı düşünen aracı ben zaten bu yüzden anlamış degılım araç olunca kımse almıyor olmayınca aranıyor füme var düşünen varsa otomatık 90 bınde :)
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

max-ime

Bende de alışkanlık olmuş, sürekli bakıyorum ilanlara, arabayı aldığım bugün tam 2 hafta oldu. 2 haftadır tek bir araç bile çıkmadı. Arayanlara sabır diliyorum. :serefe:

Benim 5. senem, bakmadığım gün daha olmadı :) Kazasız, belasız sürüşler. Hayırlı olsun aracınız :)

max-ime

KM olayına bence çok takılıyorsunuz. Ben aracımı 159000kmde aldım. Yaklışık 20000kmdir biniyorum rutin bakımlar hariç sorun yaşamadım. Yaşadığım birkaç elektronik problem vardı onlarda akü ile alakalıymış. Değiştirince sorun çözüldü. Bakımlı bir araç olduğu müddetçe bence KM çok önemli değil.

Note 3 ile tapatalklandı

İlla sorun yaşanacak değil tabiki ama daha çok km aracın her aksamı için extra risk demek, o yüzden alırken bütçenin el verdiğinde riski mimimuma indirmeye çalışıyorum :)

redromeo156

159 alırken kesınlıkle duzgun araç almak gereklı Allah korusun bı arıza verdıgınde can yakan cinsten masraf acabılıyor
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

hi_cazz

Note 3 ile tapatalklandı

İlla sorun yaşanacak değil tabiki ama daha çok km aracın her aksamı için extra risk demek, o yüzden alırken bütçenin el verdiğinde riski mimimuma indirmeye çalışıyorum :)

Bir anlamda doğru söylüyorsunuz. Birazda şans lazım bu durumda sanırım.

159 alırken kesınlıkle duzgun araç almak gereklı Allah korusun bı arıza verdıgınde can yakan cinsten masraf acabılıyor

Aslında bu birçok D sınıfı araç için geçerli. Bugün Passat, vectra, insignia, bmw3 serisi, vs... araçların 159dan daha az masraflı olacağını söylemek yanlış olur zannediyorum.

Note 3 ile tapatalklandı

since1910

Ben inanıyorum güzel bir araç bulacağız bana  :)

redromeo156

yarın gırcek ıkı tane arac ılana bakın bakalım =)
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

leonheart

Note 3 ile tapatalklandı

Kesinlikle katılıyorum. Bakımlı olduğu sürece km mesele değil. İtalya ya giden arkadaşım vardı, bir kaç 159 a binmiş km si 300 bin nin altında yoktu diyor
159 JTDM Distinctive

AR159

2006 model 320dlerin bile 60bin tlden satıldığı piyasada gerçekten 159lara haksızlık yapılıyor yaw, bu kadar düşüşü haketmiyor bence bu araba..  :( 

redromeo156

bartından bıa rac ılana gırdı 60,000 km düşünen koşsun bence :)
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

harunresitz

34 JNG ... plakali arac tam bir bucuk senedir ilanlarda boy gosteriyor. Bartin'da ki aracin tramerini sorgulayan arkadas oldu mu acaba?

Cok dolu bir arac degil ama bakalim kime nasip olacak.

hi_cazz

Bartın'daki araç güzel görünüyor. Fakat insanlar neden açıklama yazmazlar anlamak güç.

Note 3 ile tapatalklandı

OğuzCanAlantor

Jng plakalı araç kayıtlı bir araç diğer bartındaki araba benim müşterimin arabası çok güzel bir araç bakımları sürekli yapıldı , yedek anahtarı kayıptı gidip yedek anahtar siparişi verdi.

harunresitz

Bartın'daki araç güzel görünüyor. Fakat insanlar neden açıklama yazmazlar anlamak güç.

Note 3 ile tapatalklandı

Gizlenecek seyler var demek ki. Kazasiz boyasiz bir arac olsa ozellikle vurgulanmaz miydi!

hi_cazz

Note 3 ile tapatalklandı

Gizlenecek seyler var demek ki. Kazasiz boyasiz bir arac olsa ozellikle vurgulanmaz miydi!

Bende işkilleniyorum böyle durumlarda.

Note 3 ile tapatalklandı

OzgurMR

Bartın'daki araç gerçekten uygun görünüyor, hasar sorgulaması yaptırıp araç sahibi ile bakımlarının nerede yapıldığını sorarsanız soru işareti kalmaz.
Açıklamayı az yapması araçta kesinlikle sıkıntı olduğu anlamına gelmez zira ben aracı aldığımda açıklamasında 4-5 kısa cümle vardı hatta fotoğrafı bile yoktu.  ;)
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

Utku

Ben alacağım 159 için anlaştım ancak Bartın daki arabayıda merak etmedim değil :)

Plakadan hasar kaydı 193 tl çıkıyor, birde cihaz çalınması var 750 tl.Şasiden de bakmak gerek.
Sahibini aradım, kaput, sol-sağ arka çamurlurluğun boyalı olduğunu, kaputtaki boyanın sebebi kuş pisliğinin kurumasından renk atması nedeniyle olduğunu, değişen olmadığını, bakım için ankaraya şükrü ustaya gittiğini, en son 1700 tl tutarında alt takım yenilendiğini, trigerin değişmesi gerektiğini, lastiklerin orta seviyede olduğunu iletti.

Kısaca gayet alınabilir bir araç gibi duruyor.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

wolkanku

bartındaki araç güzel duruyor.
hatta mehmet ali abinin aracının aynısı :) iç dış olarak birebir aynı.

yanlız ön cam dahil film var araçta..bartından buraya gelene kadar bile trafikte polisle problem yaşabilirsiniz :)
bir de paspasları orjinal değil..ancak muhtemelen halı paspasları orjinal olarak saklamıştır. özenli bir kullanıcı gibi duruyor.
direksiyon derisi parlamaya başlamış, alınıp bir güzel apc'lenip deri bakım sütü uygulanmazsa yakın zamanda aşınmaya başlayacaktır.
bu üç basit şey dışında gayet güzel görünüyor.taban halıları bile tertemiz.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ar.159

Evet dış olarak nerdeyse jantından ayna kapağına kadar aynı :)
Yalnız içi farklı bu gri ve kumaş koltuk ve donanım farkı var ama mevcut piyasada alınacak blr araç artık 159 bulmak çölde su bulmaya döndü

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Murad

Ben alacağım 159 için anlaştım ancak Bartın daki arabayıda merak etmedim değil :)

Plakadan hasar kaydı 193 tl çıkıyor, birde cihaz çalınması var 750 tl.Şasiden de bakmak gerek.
Sahibini aradım, kaput, sol-sağ arka çamurlurluğun boyalı olduğunu, kaputtaki boyanın sebebi kuş pisliğinin kurumasından renk atması nedeniyle olduğunu, değişen olmadığını, bakım için ankaraya şükrü ustaya gittiğini, en son 1700 tl tutarında alt takım yenilendiğini, trigerin değişmesi gerektiğini, lastiklerin orta seviyede olduğunu iletti.

Kısaca gayet alınabilir bir araç gibi duruyor.
Yukarıda kendisinin de yazdığı gibi araç Oğuz'ların servisine gidiyormuş. Ona da danışa bilirsin Utku.