Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık Beyaz 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfun

Basaksehirde  benim isyerimin alt katındaki marcabella mobilyanin sahibinin kullandığı 2011 56 bin km de beyaz, jtdM  159 var. İçi kırmızı deri. Otomatik. Aracı iyi biliyorum. Kusursuz boya kaza hicbirsey yok. Ok gibi. Sadece catalcaya gidip geliyordu araç. İlana baktım ama muhtemelen süresi doldu. 5.20 bmv  aldılar. Araç fazla satıyorlar. 70 bin tl civarı bi rakkam istiyorlar.
Araç sahibi bayan herhangi bi bağım yok ama aracı iyi biliyorum. Ve hasta oluyorum. Butcenize uyarsa bakın. Derim.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tayfun

Araç budur. Tavsiye ederim kesinlikle.
You are not allowed to view links. Register or Login

beckher

Tesekkur ederim tayfun bey tavsiyeniz icin ancak butce mi asıyor, o rakamlara çıkabilsem 2010 159 Ti var 62.000 km de 69.000 istiyor...
alFa rOmEo 156 2001 1.6 tWiNsPaRK

Utku

20 bin tl ucuza :) Renk kombinasyonu da muazzam.Yetkili servis bakimliymis ve degiseni yokmus.Beni tek dusunduren aracin bagcilardaki bir galeriden olmasi.Bu durumda yazilanlari iki defa kontrol ettirmek gerekiyor.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

since1910

20 bin tl ucuza :) Renk kombinasyonu da muazzam.Yetkili servis bakimliymis ve degiseni yokmus.Beni tek dusunduren aracin bagcilardaki bir galeriden olmasi.Bu durumda yazilanlari iki defa kontrol ettirmek gerekiyor.

Gerçektende araç muhteşem görünüyor fakat dediğiniz gibi araç "galeriden" olunca insan düşünmek durumunda kalıyor. Keşke araç hakkında detaylı bilgi alma imkanımız olsa, bence en azından ilandaki haliyle bu fiyatı fazlasıyla hak eden bir araç...

OzgurMR

Gerçektende araç muhteşem görünüyor fakat dediğiniz gibi araç "galeriden" olunca insan düşünmek durumunda kalıyor. Keşke araç hakkında detaylı bilgi alma imkanımız olsa, bence en azından ilandaki haliyle bu fiyatı fazlasıyla hak eden bir araç...

Bu aracın durumuyla ilgili bilgisi olan var mıdır?
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

Murad

Bu aracın durumuyla ilgili bilgisi olan var mıdır?
Bu aracı az önce bende inceledim. :)
Yanlış anlaşılmasın lütfen hepsi için asla söylemiyorum ama bu Bağcılar istoç oto galericileri nedense bana hiç güven vermiyorlar. Daha önce bir fiesta alma gafletinde bulundum oradan. Aracı aldım 46,000 km de dizel diye aracın gerçek kilometresi 155,000 çıktı. Ne küfür ettim ne küfür ettim belli değil. Sonrasında oraya ne zaman gitsem sitede dipdiri duran araçlar yanına gidince yamuk yumuk eğri büğrü çıktılar. Dikkatli olmakta fayda var. Bir Alfistanın üzülmesini asla istemem.

beckher

Aracımı sattığımdan dolayı araç arayışlarına başladım. Tavsiye edebileceğiniz araç var mı acaba?
alFa rOmEo 156 2001 1.6 tWiNsPaRK

Alper

Milano Alfa da beyaz içi bordo deri döşeme özel siparis verilmiş olan bir 159 var.
Benzinli ama yüksek  km yapmiyorsaniz kaçırmayın derim.

Samsung NOTE 3  cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

tayfun

Milano Alfa da beyaz içi bordo deri döşeme özel siparis verilmiş olan bir 159 var.
Benzinli ama yüksek  km yapmiyorsaniz kaçırmayın derim.

Samsung NOTE 3  cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
bende dün gördüm  159 u. Beyazı sanki farklı bir beyaz. Çok hoş göründü gözüme.