0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4299431Döşeme ve de direksiyon dikişlerine dikkat...
interneti taradım şu an satılık qv yok gerçekten, nasıl bi tesadüfse artık geçen ay 4-5 tane birden vardı, hepsi kayboldu..abi o kırmızı olanı biliyorum, 12 modellerde koltuklar degişmişti iç donanım çok güzel o araçta, ama kırmızı düşünmüyorum birde o jantlar olmamış abi. önümüzdeki haftaya kadar bulmam şart fazla vaktim yok, bulamazsam ibiza bocanegra veya cupra olabilir diyorum, bunlar hakkında fikri olanlar ne der acep?
arda bey, yağ yakma olayı pololarda var diye duymuştum, gerçi aynı motor aynı vites yine yakıyordur heralde mitonun direksiz camları sınıfında tek zaten
Alıntı yapılan: KAKIRMAN - 12 Haziran 2013, 16:38:14http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4299431Döşeme ve de direksiyon dikişlerine dikkat...Alıntı yapılan: coni-wayt - 12 Haziran 2013, 17:08:42interneti taradım şu an satılık qv yok gerçekten, nasıl bi tesadüfse artık geçen ay 4-5 tane birden vardı, hepsi kayboldu..abi o kırmızı olanı biliyorum, 12 modellerde koltuklar degişmişti iç donanım çok güzel o araçta, ama kırmızı düşünmüyorum birde o jantlar olmamış abi. önümüzdeki haftaya kadar bulmam şart fazla vaktim yok, bulamazsam ibiza bocanegra veya cupra olabilir diyorum, bunlar hakkında fikri olanlar ne der acep? İlhan Beyin de belirttiği gibi 2012 Modellerin büyük bir bölümü makyajlı qvlerdir.QV yeşili dikişli alkantra koltuk, direksiyon, vites ve el freni, kromajsız cam çerçeveleri ve ön tampon diğer qvlerden farklıdır.Ben de geçen sene almıştım.Biraz daha bekleseydiniz belki ben satardım İbiza da güzel bir alternatif.Duyduğum tek sıkıntısı 180bg lik tsi lerin çok yağ yakması,Hayırlısı olsun diyelim...
yağ yakma olayı konusunu araştırdım, söylendigi gibi ibizalar fazla aramalarda çıkmasa da polo gti la ilgili bir sürü paylaşım var, ayda 1 lt yağ ekleyip kullananlar varmış mito daha üst seviyede zaten tartışmam onu kimseyle, ancak fren konusunda mito da pek iyi degildi, örnegin ds3 kullandım mitodan sonra, frenler müthişti kıyas yaptıgımda. mitoda yavaşlarken acaba duracak mı sorusu anlıkta olsa oluşuyodu mito qv bulmak kısmet olmayacak gibi görünüyo, ibizayada heves ettim ama biraz araştırınca soğudum, heralde audi a1' e dogru gidiyorum yavaş yavaş
@kakırman abi hayırlı olsun o zaman, izmir konusunu okudum, valla bu zamanda düzgün bi araba almak zor oldu.@lucio audi a1 lerde genelde 125 ps lik 1.4 otomatik motorlar var piyasada, onu da bi araştıralım o zamanbu süper mini segmentte araba alamıycaz bu gidişle