Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login
40 a gıttı
gözünün önünden avuçlarının arasından uçup gitti Gökhan..iç renk kombinasyonu olarak kaçırılmayacak bir 159 du.

brkcnn

arkadaşlar şu aracı tanıyan bilen var mı acaba?? uzun süredir ilanda ama halen duruyor bir problemi falan mı vardır ki??

Gouki

7 parçasında boya varmış.

OğuzCanAlantor

arkadaşlar şu aracı tanıyan bilen var mı acaba?? uzun süredir ilanda ama halen duruyor bir problemi falan mı vardır ki??

Aracı tanımıyorum ama fiyati aşırı yüksek satılmama nedeni olabilir.

egemensnt

daha önce konusu geçti diye hatırlıyorum sanırsam arkadan darbe yemiş

ArinFırat

Aracı tanımıyorum ama fiyati aşırı yüksek satılmama nedeni olabilir.
arkadan kazalı olan bi ilan vardı aylarca 24000 tl ile ilanı durdu,,bu o olabilir mi?

brkcnn

7 parçasında boya varmış.

toplamda kaç parçaymış zaten araç  :D :))

memreakyol

Selam arkadaşlar ben 147 düşünüyorum bana önerebileceğiniz araç varmı? İstanbul'da ikamet ediyorum bütçem 21 e kadar.

KorayT

Arkadaslar ben sigortaciyim ve pert araca kasko yapilmiyor bir yil oncesine kadar bazi sirketler yapiyordu simdi onlarda yapmiyor ve dahasi trafik sigortasi da normalin asagi yukari 3 kati bilginiz olsun...

wolkanw

Arkadaşlar bu aracı tanıyan bilen var mı?

tayfun

aracı bilmiyorum ama hoşuma gitti.

wolkanw

Benimde çok hoşuma gitti galiba gidip alıcam :haydi: :haydi: :haydi:

erdem1904

Arkadaslar ben sigortaciyim ve pert araca kasko yapilmiyor bir yil oncesine kadar bazi sirketler yapiyordu simdi onlarda yapmiyor ve dahasi trafik sigortasi da normalin asagi yukari 3 kati bilginiz olsun...

Kasko doğru Trafik sigortası yanlış ;) 3 katı diye bir fiyat yok. Standart neyse o...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

wolkanw

tayfun

bi tb tadı asla vermez ama ekonomi ve parça+bakım açısından ts olması benim açımdan çok iyi. lpg de varmış;)

KorayT

Trafik sigortasi da standart degil...Ozellikle bazi sigorta sirketlerinde 3 katina kadar cikiyor...Ama bir kac sigorta sirketinde daha uygun fiyata yapiliyor...Ve fakat uygun olanda normal bir aractan yine daha pahali ;)

wolkanw

Tayfun fiyatı normal mi_?

KAKIRMAN

Bu araç 14_15 aralığında satıştaydı. Facede muhabbeti döndü. Muhabbet sonrası satıcı fiyatı 17ye çekti. Şimdide 19 küsur olmuş...

HTC One max cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

tayfun

gtv'ci spider'ciüstad'lar daha iyi bilir ama piyasanın son hallerini düşünürsek fiyat normal gibi. galeri'cinin yaptığı ağız pek hoş deyil . görmek,göstermek lazım. tente iyi para bunlarda.acaba ne durumda! ama genel anlamda orj jant'larının felan olması, düzgün kullanıcılar kullanmış izlenimi verdi bana.

Emre Sezen

Tayfun duzgun kullanici olsa arabanin saginda solunda type r logosu olmazsi. O direksiyon derisiz kalir yine o kilifi takmazdi. Tentesi manual olmasi lazim 1500 tl civari sanirim sifiri. Fiyat olarak ise 15-17 araligi alinabilir rakamlar ;)

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

wolkanw

Tayfun duzgun kullanici olsa arabanin saginda solunda type r logosu olmazsi. O direksiyon derisiz kalir yine o kilifi takmazdi. Tentesi manual olmasi lazim 1500 tl civari sanirim sifiri. Fiyat olarak ise 15-17 araligi alinabilir rakamlar ;)
Type-r logoları benimde dikkatimi çekti ilk bakışta ama o logoların olmamasını ümit ettim :)

master

Şimdiki sahibi kimdir bilmiyorum ancak birkaç sene önce foruma üye olup aracını öve öve bitiremeyen, 3 gün sonra da sitede satılık ilanı veren, aracını bu yüzden övdüğü ortaya çıkan bir arkadaşın aracıydı. Alfa ile de çok bir ilgisi yoktu kendisinin.

Ben alacak olsam detaylıca bir inceletirim. Çok güven vermiyor o araç bana.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

wolkanw

Şimdiki sahibi kimdir bilmiyorum ancak birkaç sene önce foruma üye olup aracını öve öve bitiremeyen, 3 gün sonra da sitede satılık ilanı veren, aracını bu yüzden övdüğü ortaya çıkan bir arkadaşın aracıydı. Alfa ile de çok bir ilgisi yoktu kendisinin.

Ben alacak olsam detaylıca bir inceletirim. Çok güven vermiyor o araç bana.
Mazisi karanlık yani  :asagi-ok:

tayfun

doktor reçeteyi yazmış:-) typer  logolari hiç görmedim.

Musty

Arkadaşlar Bu aracı tanıyan bilen yakından inceleyen varmı?