Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sitsabaiesan

You are not allowed to view links. Register or Login
selamlar Adanalı aflasever dostlar link ni verdiğim araç hakkında bilgisi olan biri var mı ?

yanlışım olmasın adanalı olduğum için 5 ekimde araç farklı resimlerle ilandaydı sorguladığımda ilandaki km ile gerçek km örtüşmüyordu aradım niye böyle dedim sizi ararım dedi bidaha aramadı sahibi yeni ilanında km orjinale getirilmiş görünüyor valla umarım yanılmıyorumdur.bilgi amaçlıdır...

teşekkürler bilgi için  :arkadasim:
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

heguner

Herkese selam , ofisten bir arkadaşımı daha Alfisti yapma yolunda ilerliyorum. İlandaki aracı bilen var mıdır ? veya tavsiye edebileceğiniz 147 veya 156 var mıdır ? Max bütçe 28  :rock:

:alfisti:

merhaba arac 1 adet kazaya karışmış. tarih 31/05/2012- çarpma.. onun dışında temize benziyor sanki

ademtulu

selam arkadaşlar. bu araç hakkında bilgisi olan varmı? fiyat uygun geldi. bir terslik olmazsa haftaiçi istanbuldan gidip bakmayı düşünüyorum.

heguner

Hocam araç 3 adet kazaya karışmış, satıcıya bi sorun isterseniz?

ademtulu

Hocam araç 3 adet kazaya karışmış, satıcıya bi sorun isterseniz?

teşekkür ederim. önemli bir kazası yok ufak tefek sürtmeler olmuş. pazartesi gidip bakacağım kısmetse

heguner

Hocam, fiyatı makul geldi bana, sahibin dengeli diğer ilanları göre ucuz hatta.

ademtulu

aracın ağır bakım vakti gelmiş dostum. bu sebepten uygun yazmış. camlarında 2 adeti açılıp kapanmıyormuş. varyatörde değişecekmiş. ne kadar masraf çıkartır kestiremedim

heguner

Hocam, forumdaki deneyimli arkadaşlar masrafı kestirebilirler,  ben de sizin gibi alfa bakıyorum :))

herdoga

aracın ağır bakım vakti gelmiş dostum. bu sebepten uygun yazmış. camlarında 2 adeti açılıp kapanmıyormuş. varyatörde değişecekmiş. ne kadar masraf çıkartır kestiremedim

Fotoğraflar yanıltıcı olabilir fakat araçta özensiz bir boya işçiliği söz konusu. Ayrıca aracın kesinlikle ön taraftan bir kazası (çarpma, dokunma, tıkırtı ... ) olmuş. Tampon, farlar ve kaput arasındaki boşluklar kendini belli ediyor. Yolcu tarafında ön kapı ve ön çamurluk arasındaki boşlukta düzgün görünmüyor. Aracın kazası ciddi olmasa bile ağır bakım haricinde kozmetik olarakta biraz masrafı var.

ArinFırat

İlanlarda Bütçeme uygun 159 var,malumunuz epeydir 159  arıyorum.bu fiyata kaçırmak istemediğim bir 159..benim mk2 156 düşünen var ise özelden irtibata geçebilir

ademtulu

Fotoğraflar yanıltıcı olabilir fakat araçta özensiz bir boya işçiliği söz konusu. Ayrıca aracın kesinlikle ön taraftan bir kazası (çarpma, dokunma, tıkırtı ... ) olmuş. Tampon, farlar ve kaput arasındaki boşluklar kendini belli ediyor. Yolcu tarafında ön kapı ve ön çamurluk arasındaki boşlukta düzgün görünmüyor. Aracın kazası ciddi olmasa bile ağır bakım haricinde kozmetik olarakta biraz masrafı var.

Hımm icime süphe düstü. Adam ciddi kazasi yok. İstediğin yere göster dedi. Ama ağır bakım vakti geldi dedi. Baktırmak lazım tabi. Kaporta sağlamsa bakım yaptırmak için fiyat düşürmek işime geliyor. En azından komple bakımları yapilmış olur. Tabi bu bakım ne kadar onu merak ediyorum

yelkenci

Herkese merhaba ben de 156 TS bakıyorum arkadaşlar ilk aracın olacak ve burdurda yaşiyorum. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum, özellikle ilk araç için çok önemli derler. Bu konuda bana ne önerirsiniz km, bakım giderleri, kronik sorunlar ve de aracın hissettirdikleri  örn. Şu araç nasıl sizce

yelkenci

Sayın dostlar 1 hafta içerisinde ilk arabamı alacağım hayırlısıyla ve bu 156 olmalı diyorum. forumdaki araçalra da baktım. Bütçem 24 bin tl civarı aşağıda linkteki araçlar hakkında yorum yaparsanız sevinirim. Yardımcı olun ve bir alfist daha eklensin  :haydi:

ademtulu

Bence sanruff ve deri döşemeli olmalı. Arabanın havasına hava katıyo ;)

selcuk

You are not allowed to view links. Register or Login arkadaslar bu araci forumda taniyan bilen var mi? 156 yi aldiktan sonra basladim alfa virusunu yaymaya etrafima  :D

yelkenci

Ah bende bulamadım bir türlü 156. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şu virüse bir de ben bulaşabilsem  :arkadasim:

brkcnn

Ilandaki araç bana ait. Bir seneden faza zamandır sorunsuz  sıkıntısız kullanıyorum çok şükür.  Forumda Aracımı tanıtma fırsatı bulamadığım için daha önce satılık ilanını forumda paylaşmak istemedim. -Yanlış anlaşılmak istemedigimden-. Ama bakıyorum ki herkes temiz güzel araç arıyor.  Affiniza siginarak ilanı sizlerle paylaşmak istedim.

alperuzi

sabah ilan açılmış, öğlen aradım, satılmıştı :) :(

fatihmehmet

Cok iyiymis ya

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Kurzuk

Merhaba arkadaşlar yeniyim ve özellikle GT Selespeed arayışı içindeydim daha forumda aktif olamadan bu ilanı gördüm. Ne dersiniz araçla ilgili bir fikri olan var mı?
Teşekkürler,
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Erkay KAHYA

Cok iyiymis ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aracin tavan saci boyaliydi.

alperuzi

Dedektifliğin dibine vurduk yine :)

Bu araç

aylardır ilanda olan şu araç

ile aynı olması lazım. Geçen hafta nerdeyse alıyorduk, son anda satıldı. Plakası değişmiş.

km 144 bin idi kapanan ilanda, yeni açılanda 126'ya inmiş :) Ayrıca You are not allowed to view links. Register or Login görüşmüştü sahibi ile, fiyatı 41 bin'e kadar inmişti, şimdi 53'e çıkmış :) Motoruyla ilgili geçmişi olan bir araç ayrıca.

Satıcının da önceki sayfalarda bahsi geçmişti, şu ilanı vardı bir ara:

fevkalbeser12

Kesin alan adam 40a hatta altına almıştır. Az kalsın dediğin gibi 41e alıyorduk, ne güzel dünya 40 al ikibin bile masraf yapma 53.500 e sat gitsen sorsan 53 der en son.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

erkan

Merhaba arkadaşlar yeniyim ve özellikle GT Selespeed arayışı içindeydim daha forumda aktif olamadan bu ilanı gördüm. Ne dersiniz araçla ilgili bir fikri olan var mı?
Teşekkürler,

Araç galeri tarafından çanakkale ye satıldı geçen sene tekar galeriye geri döndü benim gt aradığım dönemde olsaydı değerlendirirdim km orjinal +selespeed+kırmızı kombinasyonu kolay bulamazsınız ciddi alıcı iseniz güzel tercih olur

alperuzi

Evet bunun olmasını bekliyordum ama bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum :)

Aynı araç:

liste fiyatının üzerine 7500 TL eklemişler :)

edit: aracın tavanı boyalıydı önceki ilanda.