Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Safearea

You are not allowed to view links. Register or Login
Uzak Durun!!!.Bu arada arka bagaj kapağını eski kasadan takmışlar.Diğer 2006 modellerle bir kıyaslayın farkı görürsünüz.
Çok Çok teşekkürler bagaj kapısıı ayrıntısı bariz belli imiş Hemen uzaklaşıyorum çok teşekkürler.

Safearea

Bu bence kabul edilebilir risk seviyesi üzerinde bir araç,

Fotolar da durduğu gibi canlı da durmayacaktır da.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok teşekkürler hocam hemen uzaklaştım önere bileceğiniz ilan yada satılık 147 varsa etrafınızda talibim.

emreyilik

Cok teşekkürler hocam hemen uzaklaştım önere bileceğiniz ilan yada satılık 147 varsa etrafınızda talibim.
Özelden de yazdım. Aracımın konusu forumda mevcut

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 Alfa Romeo 147 Collezione

nazamarya

Eylul 2017 de aracimi sattigimda bu arac 90-92 bin tl civarina satilikti. 88bin tl teklif etmistim kabul etmemislerdi. Piyasa almis basini gitmis 10bin tl koymus uzerine 6 ayda  :S
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

Tolga033

Var mı bilen ,tanıyan ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tolga033

Var mı bilen ,tanıyan ?

2.kez bakmaya kalmadan ilan uçtu.

Safearea

:D onay sürecine girmiş :D

erkan

Eylul 2017 de aracimi sattigimda bu arac 90-92 bin tl civarina satilikti. 88bin tl teklif etmistim kabul etmemislerdi. Piyasa almis basini gitmis 10bin tl koymus uzerine 6 ayda  :S

Tesadüf sizin koyduğunuz ilanla beraber bende bu araca bakıyorum, beyaz olanı fiyattan ötürü eledim gri olan için var mı fikri olan? 5000 tl gibi bir kaydı var ama asıl kafama takılan renk...

nazamarya

Tesadüf sizin koyduğunuz ilanla beraber bende bu araca bakıyorum, beyaz olanı fiyattan ötürü eledim gri olan için var mı fikri olan? 5000 tl gibi bir kaydı var ama asıl kafama takılan renk...

Tercih meselesi ama ben gri rengi hicbir araca yakistirmiyorum. Bu km de ve modelde lux spor paket beyaz arac vardi 20bin km civarindaydi 1 ay once 88bin tl ye ilandaydi kaza boya da yoktu onu kacirmissiniz.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

halil

2.kez bakmaya kalmadan ilan uçtu.

Tekrar yayında.fena durmuyor.aracın bakımlarıi alfa sportivo da yapılıyormuş.telefonla oradan bilgi alınabilir.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

canersen

bütün forum üyelerine selamlar. 1 yıldır 159 arayışım içinde yeni bulduğum almak için kafama takılan aracı paylaşıyorum. forumda bilen tanıyan varmı acaba ? araç 2 yıl önce İzmir den alınmış 2. sahibi. hiç tramer kaydı yok. kaza değişen yok. birkaç parça temizlik boyası diye tabir edilen lokal parça boya var 2 adet. araç 2010 170000 km de 1.9 dizel otomatik. aracı kabaca görmeye gittim çok diri duruyor fakat araç çok pis döşemeler deriler kilometresini hiç göstermiyor diyebilirim fakat içi dediğim gibi aşırı pis sağlam kuaför istiyor uzun süre yatmış araç son dönemlerde. sunroofda ufak bir ayarsızlık var sağ köşesi tam kapanmıyor. ağır bakımları yapılmış diskler balatalar vs yeni. sizin gözünüzde araç ne kadar eder acaba ortalama ? araç donanımı deri koltuk 3 bölgeli klima var. arka perde , bose bluetooth yok. önceden sony ses sistemi standart olan titanium focus kullanmama rağmen müzik sistemi çok hoşuma gitti :) aracın kuaför durumunu son resimdeki ön camın sol direkteki döşemenin karartısından fikir edinebilirsiniz. ilginç olan deri kısımlarda içi temiz gözüküp ortadaki kol dayamının derisi eskiyen 159 lardan değil. derileri sapa sağlam

Safearea

You are not allowed to view links. Register or Login araç hakkında bilgisi olan varmı acaba

Tolga033

??

Değişensiz Kırmızı Alfa Romeo 147İlan No: 539876691https:You are not allowed to view links. Register or Login

ugur.bozdemir

Bu aracı bilen tanıyan ya da yorum yapabilecek olan var mı acaba? Yarın görmeye gideceğim, benim açımdan çok önemli.

agucba

bütün forum üyelerine selamlar. 1 yıldır 159 arayışım içinde yeni bulduğum almak için kafama takılan aracı paylaşıyorum. forumda bilen tanıyan varmı acaba ? araç 2 yıl önce İzmir den alınmış 2. sahibi. hiç tramer kaydı yok. kaza değişen yok. birkaç parça temizlik boyası diye tabir edilen lokal parça boya var 2 adet. araç 2010 170000 km de 1.9 dizel otomatik. aracı kabaca görmeye gittim çok diri duruyor fakat araç çok pis döşemeler deriler kilometresini hiç göstermiyor diyebilirim fakat içi dediğim gibi aşırı pis sağlam kuaför istiyor uzun süre yatmış araç son dönemlerde. sunroofda ufak bir ayarsızlık var sağ köşesi tam kapanmıyor. ağır bakımları yapılmış diskler balatalar vs yeni. sizin gözünüzde araç ne kadar eder acaba ortalama ? araç donanımı deri koltuk 3 bölgeli klima var. arka perde , bose bluetooth yok. önceden sony ses sistemi standart olan titanium focus kullanmama rağmen müzik sistemi çok hoşuma gitti :) aracın kuaför durumunu son resimdeki ön camın sol direkteki döşemenin karartısından fikir edinebilirsiniz. ilginç olan deri kısımlarda içi temiz gözüküp ortadaki kol dayamının derisi eskiyen 159 lardan değil. derileri sapa sağlam

Ben bu aracı biliyorum. Birincisi Alfist Servis'ten tanıyorum ve orada görüyordum. Tüm bakımları orada yapılıyor, hatta şirketin diğer araçlarının bakımlarını da Alfist Servis'te yaptırıyorlar. Dikkatimi çeken bir 159 idi.

İkincisi de bu arabayı ev-iş yürüme yolumun üstünde olan şirketin önünde veya içeride, fotoğrafını çektiğiniz yerde, görüyordum. Dışarıdan temiz görünüyordu. Boyada ufak tefek bazı şeyler vardı ama. Arabanın içinin kötü olmasının nedeni oradaki köpek olsa gerek. Çünkü köpek sağ ön camdan dışarı bakarken bir kaç kez yanımdan geçmişliği var.

Arabanın durumu hakkında Alfist Servis'i arayabilirsiniz, zaten plakalıkta da irtibat bilgileri yazıyor. Ecevit Usta ve Durmuş Usta size yanıltıcı olmayan bilgiler vereceklerdir.

///////////////

dragut

Merhaba arkadaşlar. Bu araç hakkında bilgisi olan var mı ?
"Alfa sevgisi"

canersen

arkadaşlar yukarıdaki bahsini açtığım aracı bir galeri satılığa koymuş. asıl sahibi 63000 tl fiyat biçmişti bilginize. linki paylaşıyorum :

dragut

Merhaba arkadaşlar. Bu araç hakkında bilgisi olan var mı ?

Bu aracı tanıyan yok mu arkadaşlar
"Alfa sevgisi"

MBGR

Bu araca dun Sportivo'da ekspertiz yaptirdim.

-2 parca boyali
-On sag camurluk megesi catlak ve paslanma var.
-On tarafta kaputa gelmeyen bi hasari var. Farlar silikonla cok cirkin tamir edilmis
-Aracin kmsi dusurulmus, kmsi 210bin civarinda
-Aracin sag sogutucusu iptal edilmis
-Aracta cekis problemi var. Dpf, egr dolmus olmasindan olabilir acmadan bilemem kesin de fiyat veremem dedi Yilmaz usta.
-Sofor kapisinda cizik ve ezik var, hatlari bozulmus. Boya ister.
-Arka stoplardan birisi buhar yapiyor.
-Kapi kollarindan bir tanesinin nikrlaji kabarmis.
-Vites topuzunun alttaki kismi kirik, dusuyor.
-Cakmakik kirilmis japonla cok acemice ve doke saca yapistirmislar.
-Aracta kopekle binilmesi sonucu pek cok terde tirnak izi var. Orta konsolun orasi tamamen kotu halde. Arka kapi dosemelerinde tirnak izinden dolayi nokta seklinde yirtik var.
-On arka tampon boyali. Boyayan kisi cok yalap salap boyamis. Plakalik lambalarini bile maskelememis.
-on kaputta tas izleri mevcut, boyayla nokta nokta rotus yapmislar.
-Tavanda sunroof kosesinde ve c sutununda ezik var. Arac bir cukura ya da kasise fena vurmus, enerjiyi arkaya aktarirken boyle seyler olusmus diye dusunuyorum. Zira meges yirtigi da bunu gosteriyor.
-Arac alt takim masrafi var. El fren tertibati, rotil, salincak vb degismesi gerek.

Yukaridaki saydiklarima asagi yukari 7-8 bin tl onarim bedeli cikardi usta. Ic kozmetiginin duzeltilmesi vs incik boncuk derken binici icin 10 lira masrafi var aracin.

Arac sahibiyle 58e anlasmistik. Km dusurmesi vs hicbirisini kabup etmiyor ve masrafsiz oldugunu iddia ediyor. Fiyatta da indirim yapmiyor.

Araci almadim. Almayi dusunen arkadas varsa diye yaziyorum.

alfist_o

Arkadaşlar merhaba. Uzun zaman sonra yeniden Alfa'ya dönüş yapmak istiyorum. Yalnız fiyatlar oldukça yükselmiş. Şu araç hakkında bilgisi olan var mı? Bir de varyatör yalnızca 2009 modellerde mi yok? Teşekkürler.

radar54

Arkadaşlar merhaba. Uzun zaman sonra yeniden Alfa'ya dönüş yapmak istiyorum. Yalnız fiyatlar oldukça yükselmiş. Şu araç hakkında bilgisi olan var mı? Bir de varyatör yalnızca 2009 modellerde mi yok? Teşekkürler.

Km ye göre fiyatlar yükseliyor araç temiz görünüyor. 105 bg motorlarda varyatör yok bunun model yılıyla alakası yoktur sanırım. Benim aracım 2008 model ve 105 bg haliyle varyatörsüz.
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

halil

-2 parca boyali
-On tarafta kaputa gelmeyen bi hasari var. Farlar silikonla cok cirkin tamir edilmis
-Aracta cekis problemi var. Dpf, egr dolmus olmasindan olabilir acmadan bilemem kesin de fiyat veremem dedi Yilmaz usta.
-Aracta kopekle binilmesi sonucu pek cok terde tirnak izi var. Orta konsolun orasi tamamen kotu halde. Arka kapi dosemelerinde tirnak izinden dolayi nokta seklinde yirtik var.
-On arka tampon boyali. Boyayan kisi cok yalap salap boyamis. Plakalik lambalarini bile maskelememis.
-Tavanda sunroof kosesinde ve c sutununda ezik var. Arac bir cukura ya da kasise fena vurmus, enerjiyi arkaya aktarirken boyle seyler olusmus diye dusunuyorum. Zira meges yirtigi da bunu gosteriyor.
-Arac alt takim masrafi var. El fren tertibati, rotil, salincak vb degismesi gerek.

Yukaridaki saydiklarima asagi yukari 7-8 bin tl onarim bedeli cikardi usta. Ic kozmetiginin duzeltilmesi vs incik boncuk derken binici icin 10 lira masrafi var aracin.

Arac sahibiyle 58e anlasmistik. Km dusurmesi vs hicbirisini kabup etmiyor ve masrafsiz oldugunu iddia ediyor. Fiyatta da indirim yapmiyor.

bu araç sanırım.galeride.

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

MBGR

Aynen galerideki arabadir.

Sahibiyle bizzat iletisime gectigim icin fiyat oyleydi, eger galeriden alirsaniz 1/5 komisyon farki var.

Sercan Keklik

epeydir satılık
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

canersen

-2 parca boyali

tahmin ettiğim gibi ben yerinde kendim inceledim sahibi yoktu başkası ilgilendi. telefonda dikkatimi çeken şeyleri sorduğumda kesinlikle olmadığını söyledi hatta arka bagaj kapağındada boya var. kapağı açtığınızda kaynak yerinden akıp kurumuş boyayı görebilirsiniz. çok hor kullanılmış ama fren balataları yeni olan bir araba :D