Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 147 Jant Lastik Takımı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egeozal1

Burak bey bence 15" jant işinizi görür ama elbette sizin tercihiniz 17" jant ile konfordan bir nebze ödün verirsiniz. :)

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login
Bende 17 jant ariyorum 147 icin konu acamiyorum ancak satmayi dusunen arkadaslar ozel mesaj yoluyla bana ulasabilirse sevinirim.

neden konu açamıyorsunuz? teknik bir sorun mu yoksa siz mi açmak istemiyorsunuz?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

sifyan

Bu jantlar 156 mk2 de sıkıntı (yay var) yaratırlar mı? üzerindeki lastikler en azından önümüzdeki kışı çıkartırlar mı?

Yiğit Doğukan

sahibinden'de satılık 156 ilanlarında yurtdışı plakalı bir mk1 156'da bu jantlardan görmüştüm. Türkiye'de olmayan modellerden birisiydi. Yaylarla beraber sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çünkü şu an ki jantlarınızın boyutu zaten budan büyüktür. Ayrıca görüntü olarakta çok abes durmamıştı.

alfacan

Bu jantlar 156 mk2 de sıkıntı (yay var) yaratırlar mı? üzerindeki lastikler en azından önümüzdeki kışı çıkartırlar mı?

156 mk1 de bu jantlardan gormustum oyle pek abes kacmiyodu . Uzerindeki lastiklerin dis kalinligi 7mm civari . Bir kis idare eder diye dusunuyorum.

Fiyati uygun tuttum jant parasina lastiklerle birlikte veriyorum kisacasi .

extinct

sifyan

İnşallah böyle bir şey olacak;

Onur ÖZTÜRK

Stile Italiano

alfacan

Ercan bana 17'' GTA bul :D :D

sana gta jantı bulduktan sonra bi kaç haftalığına tekerleri değiştiririz . Açıkçası gta jant benim arabada nasıl durur diye merak ediyorum  :))

Bu arada jant + lastik Mustafa Bey (@sifyan) tarafından alınmıştır . Önümüzdeki günlerde kargolamasını yapıcam

Konu kilitlenebilir .

Onur ÖZTÜRK

[/quote]

sana gta jantı bulduktan sonra bi kaç haftalığına tekerleri değiştiririz . Açıkçası gta jant benim arabada nasıl durur diye merak ediyorum  :))

[/quote]

Önce jant bulmak lazım ama. Resmen kurumuş. Hiçbiryerde yok :)
                                                                                                                           Stile Italiano

Gouki

Her iki taraf için de hayırlı olsun.