Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Dizel Giulietta için Red Eagle Marka Spor Yay 250 TL

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vtec_2

Selamlar , aracımda kullanmıs oldugum spor yaylarım satılıktır. Yaylar sorunsuzdur. Aldıgım arkadas pres vs olmadıgını soyledı fakat 5 cm dusuruyor aracı.

Not: 225 45 17 lastiklerle sorunsuz şekilde surtmeden kullandım.

0531 262 12 86 aykut

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

krm1983

Hayırlı satışlar

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ozoozo

Beni yanlış anlamayın ancak giuliettalarda 5 lik yay yok. Zaten bu görüntüye spor süspansiyon (after market) veya coilover kit olmadan ulaşmanın mümkün olduğunu "ben" görmedim

vtec_2

Benım aracımda spor süspansiyon veya coil kit maalesef yok. Özgün kardesımle konustuk. Red eagle diye bir markaymış. 5 cm lik düşürüyor.

vtec_2

aurora

vtec_2

cevaplandı. Aslında ozel mesaj atmalık bır durum yok. Yaylar red eagle mış.  HErhangi bir işlem kesme biçme pressleme yoktur. Daha oncede eıbach kullanan bırı olarak , eıbachlara gore cok daha yumusak yaylardır.Tümseklerden geçerken  katur kütür ses cıkmamaktadır.
Aldıgım arakdas 1.4 giuilettasında kullanmaktaydır. Benım aracım dızel , amortısorlerde takozlarda en ufak sorun yasamadım.

Yayların son oluruda 200 - TL dir.

vtec_2

hasiko

You are not allowed to view links. Register or Login
Selamlar , aracımda kullanmıs oldugum spor yaylarım satılıktır. Yaylar sorunsuzdur. Aldıgım arkadas pres vs olmadıgını soyledı fakat 5 cm dusuruyor aracı.

Not: 225 45 17 lastiklerle sorunsuz şekilde surtmeden kullandım.

0531 262 12 86 aykut

Selamlar...
2005 model 156 aracım var. Bilmediğim için soruyorum. Benim araç için uygunmudur?

hasiko

vtec_2

vtec_2

aurora

Hocam ben almak istiyorum, ama telefonunuza ulaşamadım. Telefon numaranızı gönderir misiniz?

vtec_2