Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Lester Difüzör

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

Giulietta Lester Difüzör

You are not allowed to view links. Register or Login

Karbon değildir. Plastiktir. Sıfır hiç kullanılmamıştır.

34 CLV 88 de karbonu mevcuttu hatırlayanlar olursa onun plastik olanıdır.

145 € sıfırıdır. + Kargo ve Gümrük ile yaklaşık 600-650 TL civarına denk gelir.

Fiyat: 400 TL

533 471 77 22
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Gouki

Şaka mı? Fiber difüzöre 300 lira verdim düşünenler kaçırmasın.

tolga_ozhan

Ama ben derinin sunnisi, jantın replikası, difizöründe fiber  ( karlıkçı spec) olanı makbul diyr biliyorum.
3 kuruş ucuz sonuçta :)

depeche101

Ama ben derinin sunnisi, jantın replikası, difizöründe fiber  ( karlıkçı spec) olanı makbul diyr biliyorum.
3 kuruş ucuz sonuçta :)

8)

Oğuz

Hmm guzel duruyor :) Piano black mi rengi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Hmm Oğuz var mı niyetin kanka :) yoksa kamu oyuna sunup ciddi icraate geçebilirim :D senin varsa geri duracağım.

Peki bunu alıp okan abinin ki gibi bir şey elde edebilirmiyiz ? Folyo ile kaplatsak. Az buçuk yaklaşırmıyız :) ha bide ürünün rengi falan nedir abi ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Sercan Keklik

Hmm Oğuz var mı niyetin kanka :) yoksa kamu oyuna sunup ciddi icraate geçebilirim :D senin varsa geri duracağım.

Peki bunu alıp okan abinin ki gibi bir şey elde edebilirmiyiz ? Folyo ile kaplatsak. Az buçuk yaklaşırmıyız :) ha bide ürünün rengi falan nedir abi ?

Bu matte yahu carbon kaplamayın :) dönemezler ve egzoz dan yanar zaten kaplamalar
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Fatihob

Bu diff süper. CLV'nin üzerinde canlı canlı çok kez gördüm, mükemmel duruyor. O dışa çıkıntısı çok daha kaslı gösteriyor aracı. Standart difüzörü olanlar bence buna terfi etsin. QV ve benzeri difüzörü olanlar, ellerindekini satsın onlarda buna geçsin :D
..

ozoozo

Bu matte yahu carbon kaplamayın :) dönemezler ve egzoz dan yanar zaten kaplamalar

Mat olması benim marşpiyeller ile daha uyumlu abi , ben internette bir şunun mat fotolarına bakayım :D

ozoozo

Bu diff süper. CLV'nin üzerinde canlı canlı çok kez gördüm, mükemmel duruyor. O dışa çıkıntısı çok daha kaslı gösteriyor aracı. Standart difüzörü olanlar bence buna terfi etsin. QV ve benzeri difüzörü olanlar, ellerindekini satsın onlarda buna geçsin :D

Canlı gördüğüm de Okan abide karbonu görmüştüm Fatih , oda benim kafamı kurcalıyor acaba gerek var mı diye :) şimdi biraz araştırayım ona göre alırım büyük ihtimalle ama kafamda bir kenarda acaba gerek var mı diye soru işareti var :D

Gouki

ozoozo

Şöyle bir durum söz konusu şimdi benim orjinal diff yok :D Arabayı ilk aldığım gün orjinal diff i çıkarttırıp yine orjinal çift çıkışlı dif almıştım haliyle acemiliğime geldi ve serviste unutulup gitti. Bu Lester sanki orjinal diff in üzerine takılıyor gibi ? Ve Sidar abinin şöyle bir mesajını buldum ;

"Lester difuzörun şöyle bir sıkıntısı var, mevcut giulietta 1.4 t-jet ve 1.6 jtd solda tek çıkışlı arka difuzörü çıkartılıp yerine çift çıkışlı lester monte edilemiyor. Lester difuzör monte edebilmek için sadece standart 1.8 tbi lerde gelen solda ve sağda tek çıkışlı çizgisiz oem difuzorun üstüne monte edilebiliyor. Sonradan birmotun sattığı çizgili difuzorün üstüne monte edebilmek için işçilik gerekmektedir"

Uymama riski mi var şimdi ? Benim ki sonradan takılan yani çizgili diff ten.

depeche101

Çizgili diff üzerine uymaz . Sidar'ın da dediği gibi önce orijinal qv veya 2.0 jtd üzerinde gelen çift çıkışlı tampon plastik ekini alıyorsunuz , üzerine lesteri oturtuyorsunuz.

ozoozo

Sağlık olsun ne güzel heveslenmiştim arkada 500 tane sekme açmıştım :) Tamamen benim acemiliğime geldi , şaka gibi.. Serviste orjinal diff i unutup gittim ve oracıkta bıraktım  :duvar: arabayı ilk aldığım gündü hevesle vs unutulup gitti. Daha geçen gün alfisti shopta neler yapabilirim diye gezinirken bu diff e takılmıştım ve şuan karşıma çıktı ama kısmet değilmiş. Fiyat "ciddi" anlamda çok uygun. Diff i olmayan kaçırmasın diyelim bari başkasında görelim de maşallah diyelim.  :alfisti:

depeche101

Aslında orijinal tampon ekinin ikinci egsoz çıkış yeri  Lesteri taktıktan sonra görünmeyeceğinden düzgün bir şekilde kesilebilir . Alttan bakıldığında falan belli olmuyor. Biraz işçilik gerektirir sadece.

Oğuz

Al ozdemir alcaksan ben daha cok dusunurum :D

ozoozo

Uymuyor kardeşim eğer kekoluk yapıp orjinal difimi serviste unutmasaydım , kesilip biçilip kolayca yapılırdı ama artık zor.

Erkay KAHYA

Sağlık olsun ne güzel heveslenmiştim arkada 500 tane sekme açmıştım :) Tamamen benim acemiliğime geldi , şaka gibi.. Serviste orjinal diff i unutup gittim ve oracıkta bıraktım  :duvar: arabayı ilk aldığım gündü hevesle vs unutulup gitti. Daha geçen gün alfisti shopta neler yapabilirim diye gezinirken bu diff e takılmıştım ve şuan karşıma çıktı ama kısmet değilmiş. Fiyat "ciddi" anlamda çok uygun. Diff i olmayan kaçırmasın diyelim bari başkasında görelim de maşallah diyelim.  :alfisti:

Özdemir niyetin varsa al. Keser biçer yerine uydururuz.  :yukari-ok:

Emre Sezen

Oğuz'un arabada stock diff varsa, özdemir şuankini Oğuz'a göndersin, Oğuz, stock olanı Özdemire göndersin, en son Özdemir lester'i alıp taksın  :S :S :S

* yine de olmuyor sanırım, qv yada dizel diff lazım sanırım.  :S

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Oğuz

Oğuz'un arabada stock diff varsa, özdemir şuankini Oğuz'a göndersin, Oğuz, stock olanı Özdemire göndersin, en son Özdemir lester'i alıp taksın  :S :S :S

* yine de olmuyor sanırım, qv yada dizel diff lazım sanırım.  :S

Çift çıkış var bende, stock olana da kesme biçme yapmak lazım.

ozoozo

Bizimki yılan hikayesine döner abiler :) bence en güzel Ali ihsan abiye yakışır :rock:

Baskan

Orjinal tek çıkış diff satılır :P

hi_cazz

Uymuyor kardeşim eğer kekoluk yapıp orjinal difimi serviste unutmasaydım , kesilip biçilip kolayca yapılırdı ama artık zor.

Servisi ara sor Özdemir. Benim difizör kalmıştı gönderiverin bi zahmet de.

ozoozo

Servisi ara sor Özdemir. Benim difizör kalmıştı gönderiverin bi zahmet de.

1 sene oldu abi :D kalsa bile yok derler bende hiç bir şey savunamam :)