Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 Dizel

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

biri galeriden ama diğeri sahibinden fotolarda pek güzel çıkmamış ama
zaten 156 selespeed im var ama günlük kullanmak için dizel bir araç düşünüyorum oda Alfa olsun istedik ailecek benim ki sadece hafta sonları kullanımlık o ayrı zaten ama :) ona da zaten sağolsun kız arkadaşım göz dikti evlenince onun olacak inşallah SS
bende şirket aracı var genelde onu kullanıyorum hafta içi ama her yere de şirket arabasıyla gidilmiyor işte malum laf oluyor bende dizel bi araç alıp en azından istediğim gibi gezeyim diye bu 2 ilana gözüm takıldı biri siyah pek istemem eski aracımda siyahtı elimde bezle geziyordum resmen ama fiyat iyi geldi tabii durumu nedir fotolardan pek belli olmuyor ama bilen var mı bu aracı yada bizim forumdan mı acaba
bide birşey daha sorucam 159 ların hangi modeline LPG takılıyordu bilen var mı MPI olanlara mıydı yoksa JTS lere mi?

İbrahim Koç

Bildiğim kadarıyla MPI olanlara lpg uygulanabiliyor.

KAKIRMAN

Mpi alıp lpg ile uğraşmak yerine jtd leri tavsiye ederim.(Şahsi görüşüm)

Edited by - KAKIRMAN on 22/09/2011  09:06:38
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Alper

Bende öyle düşünüyorum MPI bide zaten motor olarak pek tatmin etmez gibi 156 SS ten sonra bi benzinli daha ne gerek var
159 dizel düşünüyorum bakalım hayırlısı araştırmadayım şuan
bide galeriden almak ne bileyim bana biraz güvensiz geliyor ne kadar expertiz yaptırsamda hep aklımda bi soru işareti olarak kalır gibime gliyor

asklepios

bir de 1.8 mpi motorun ne torku ne de beygiri yeter o ağırlığa diye düşünüyorum.yani vasat bi sürüşü olur tahminim.(hiç kullanmadım sadece atıyorum )