Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden E270 CDI Avangarde

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zaferisgoren

Selamlar,
Mal taşımak için Amarok/Navara + Şehirde babamız için Dizel otomatik C sınıfı olmak üzere 2 araca ihtiyacımız var.
Elimizdeki eşine az rastlanır temizlikte; en full modeli E270CDI Avangarde aracımız satılık ya da takaslıktır.

En ufak bir masrafı yoktur 4 lastik yeni, bakımları tam, hali hazırda keyifle binmeye devam etmekteyiz. Kilometreyi iş icabı İzmir-Antalya-Ankara uzun yolda yapmıştır. Araç İzmir'dedir.
Alttaki ilan tanıdık bir galeriye ait olup, istediğimiz fiyat son 80.000TL.
You are not allowed to view links. Register or Login

Alfadanadam

Hayırlı olsun Zafer Bey. İlk sahibi misiniz, eveliyatında kaza ve/veya boya var mı? Bunlarda triger kayış mı zincir mi?

Yok yakın biri için ilgileniyorum, sizden gelecek bilgileri ona aktaracağım o sebeple soruyorum.

Alper

Hayırlı satışlar. Çok güzel , güçlü vede ekonomik bir otomobil.
Tüm mercedes modelleri zincirli oluyor abi zaten kolay kolayda sarkma gevşeme yapmıyorlar çok çok uzun km ler gidebiliyorlar bu yüzden değiştirmeden.

kemalkml

hayırlı satışlar. süper konforlu ve güzel bir araç .w211 leri çok severim .

Lbe

İyi satışlar.Benim babadada aynı araçtan var, verdiği keyif hiç bir arabayla kıyaslanamaz hatta yeni kasa w212 lerden daha konforlu bu kasa.177bg 400nm tork ile gayet güçlü ve keyifli.Aracınız çok temiz ve kmsi çok az.Tekrar hayırlı satışlar

naxos

2004 model merconun fiyatı bayagı iyiymiş ,Bu araclarda altın gibi :))
Aracın kralı mercodur Al bın bınlerce km e tık demez

Hayırlı Satışlar
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

zaferisgoren

Ben 2000model avangarde kompressorlere hastayim. Onlara bile 50000tl istiyorlar cok keyifli araclardir. Kirmizida kalkarken gaza biraz yuklenirseniz arkasi gezer :)
Bizdeki 270CDİ motor ayni yil 2.7CRD GrandCherokee araclarda da kullanildi. Acikcasi bence bu w211 mercdes kasasi bu motora hafif kalmis. Derler ya ucak gibi, bu gercekten oyle, soluksuz tirmaniyor ibre.
Motorumuzda en ufak kafa kurcalayacak birsey yok. Bakimlari yerinde, zaten malum uzun yol kullanildigi icin riske girmeyiz.
Araci 78000deyken avukattan aldik. Abs sensorleri anahtari dahil km orjinalligini kontrol ettirdik. Biz de 120000e getirdik. Avukat beyin park yerinde sol yan sofor camini kirip cantasini caldiklari icin o cam degismis. Kasko pintilik edip orjinal cam takmamis. Bunun disinda bizim sofor ankara yolunda kopege carptigi icin sag sis fari ve tamponun altindaki plastik izgaralar yenisiyle degisti. Bu 1-2 normalde bahsine bile gerek duyulmayan ozur disinda hatasi yoktur.

Uzun yolda uslu durabilirsem yakiti benim 147den az, sinir oluyorum.

Edited by - zaferisgoren on 29/04/2012  00:06:40

Lbe

İlginç bi şekilde eski aracımız düz vites 2.0tdi passat kadar yakıyor şehir içi ve dışı.Otomatik, daha ağır ve 2700cc olmasına rağmen

emin

hayırlı satışlar fiyatına göre alınacak araç muhteşem diyebilirim. İnşallah kısa zamanda satılır.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

zaferisgoren

Benim 147 ile 100-120km/h ortalama ile pes pese uzun yol yaptik; 2.7 Cdi daha az yakiyor

Alfadanadam

Teşekkürler bilgiler için.

zaferisgoren

Bu konu ikinci elde neden görünmüyor acaba? Güncel...