Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login  

Standart donanımları süper
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

obasar

quote:

aynı satıcı da bir de dizel BMW 3.20 var. o da cok iyi ve km.'si de cok düşüktü . fiyatı 52.000 TL otoexper...

benim ilgimi çekti valla..
Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

ku2

Fiyatı düştü...
Yıllık vergi 3674.00 TL
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Anıl

Bende şu hasarlı araç tabirlerine deli oluyorum,araba 10 takla atmış havayastıkları kapaıl,yok çıtır hasarlı,araç 8 olmuş yok araç çalışır yürü durumda vs vs
Birde şunlar var,aracın eveliyatı temizdir,daha önce boya dahi yoktur,ya kardeşim boya olmuş olmamış ortada araba diye birşey kalmamış ya
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Alfadanadam

quote:

Fiyatı düştü...
Yıllık vergi 3674.00 TL

Vergi miktarı, kasko değerinin %5'inden fazla olamaz kuralına istinaden vergi dilimi 1 alt dilime düşüyordur bence.

2421 TL de yeteri kadar yüksek gerçi ama :)

asklepios

quote:

quote:

aynı satıcı da bir de dizel BMW 3.20 var. o da cok iyi ve km.'si de cok düşüktü . fiyatı 52.000 TL otoexper...

benim ilgimi çekti valla..

benim de ilgimi çekti fakat 232.000 km.deymiş,altta yazıyor

Edited by - asklepios on 09/02/2012  23:04:32

Anıl

Satıcının diğer ilanları pert araçlar,ismide otoexPERT olunca insan bu BMW'den ister istemez şüphelenir bence!

1998 GTV V6 TB

asklepios

güzel mi ne?

ku2

quote:

güzel mi ne?

Türkiye'deki sıkıntı bu zaten.
Bu arabayı bu paralara yazacak cesareti, edepsizliği bulabiliyorlar.!!!

Etmez..! Değmez bu paraya..!
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

master

Selim Abi,

Millet aldıktan sonra yazarlar.

BMW hastalığını o kadar farklı kişide gördüm ki.

Arabadan anlamayan apaçi erkekler BMW diye deliriyor. Biraz da parası varsa, ya da aileyi söğüşeyebiliyorsa hop hemen çek bir BMW, yan yan git.

En basit örnek arkadaşım. Çok severim kendisini, ama apaçi ruha sahip bir arkadaş. Arabadan zerre anlamaz (ama çok anladığını düşünür), hali vakti de ziyadesiyle yerinde, gitti 70K euro verip 2. el E93 3.20d Cabrio aldı kendine geçen sene. 70K euro dediğimiz 175.000 TL eder bugünün parasıyla.

Arabayı verdi bana al kullan diye, yahu çok hoş, çok güzel araba. Az yakıyor, çok kaçıyor, şekli şemali yerinde, it gibi yol tutuyor, konforlu vsvs. Ama 175.000 TL?

Millet veriyor.

Şu 3.20Ci 43bin lira ya, ki düşünün 2 eski kasa bir araba artık. O 43bin lirayı millet o arabaya verir de gidip 2009 model GT almaz daha ucuza. "Alfa lan çöp o" der. O BMW'yi alınca da dünyanın en kral insanı olduğunu sanır.

Ki öyledir. Bizim memlekette öyledir. Gencobay bir elemanın altına ver, sal sokaklara. Ne kadar kültürsüz, bilgisiz, amaçsız ama taş bebek kıvamında yenge varsa şu 3.20Ci'ın peşinde fırfır olur, eleman da "şeklini" yapar.

Memleket böyle. BMW varsa kralsın. Verilen para arabanın dinamik özelliklerine değil, amblemine.

Keşke BMW sürücüsü bu kıvamda olmasa da ben de sevebilsem şu markayı. Bu kadar güzel araçlar üreten bir markayı sırf bu yüzden kesinlikle almam çok alternatifsiz kalmadıkça.

3.20d test ettim uzun süre, araba acayip güzel. Ama arkadaş koy önüme 100K TL'yi, gidip de almam. Çünkü yaşıtım olup da 3.20d kullananlara bakıyorum, yok arkadaş ben bunlarla aynı arabaya binmem diyorum. Ama Alfa kullanana bakıyorum "sana puanım dokhuz kanka" diyorum :)

Özet olarak,

memleketteki apaçi ve arabadan anladığını sanan insan oranı bu kadar yüksekken, o araba o paralara satılır.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Dentist

"Taş bebek " kıvamında yengeler bize de " ilgi " gösteriyorlar Önder'ciğim...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Dentist

Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Sportivo

Alfa Romeo 156
35 AU 4494

asklepios

BMW - KIRO eşleşmesi maalesef doğru ülkemizde.(gerçi son zamanlarda 156lar da epey bi popüler oldu apaçi camiasında)

ve maalesef ülkemizde bmw ve merso ederinden çok fazla fiyatlara satılıyor.hem 0 km hem de 2. el.

neden? arz-talep...tutuluyor çünkü,popüler...aynen ülkemizde aynı model c sınıfı aracın benzin-dizel farkının 10.000 tl'leri bulması gibi...

yukarıdaki araç da muhtemelen pahalı.bilmiyorum piyasasını.hoşuma gittiği için koydum.

amaaaa;
kimse kızmasın da,

BMW; çok başarılı bir marka...tüm kırolara rağmen ben çok beğeniyorum...

popüler 2.0 dizel sedanlara( passat,mondeo v.s.) 100.000 tl vereceğime 3.20d'e 120.000 tl veririm arkadaş.

yukarıda da belirtmiş @master, arkadan itişli,sürüşü zevkli,hem ekonomik hem performanslı,konforlu,tasarım güzel(uzun motor kaputu)...ne ararsan var.

it-köpek biniyor diye BMW mi almayalım yani...

kro-sonradan görme-gösteriş düşkünü insanlar IPHONE kullanıyor diye,onu da mı almayalım...

seviyorsam alırım arkadaş,çatır çatır da kullanırım.bana ne elalemdem.

DİPNOT:bizler elalemin lafına bakan insanlar değiliz değil mi? yoksa bu sitede ne işimiz var

Edited by - asklepios on 10/02/2012  20:57:03

Anıl

quote:

Selim Abi,

Millet aldıktan sonra yazarlar.

BMW hastalığını o kadar farklı kişide gördüm ki.

Arabadan anlamayan apaçi erkekler BMW diye deliriyor. Biraz da parası varsa, ya da aileyi söğüşeyebiliyorsa hop hemen çek bir BMW, yan yan git.

En basit örnek arkadaşım. Çok severim kendisini, ama apaçi ruha sahip bir arkadaş. Arabadan zerre anlamaz (ama çok anladığını düşünür), hali vakti de ziyadesiyle yerinde, gitti 70K euro verip 2. el E93 3.20d Cabrio aldı kendine geçen sene. 70K euro dediğimiz 175.000 TL eder bugünün parasıyla.

Arabayı verdi bana al kullan diye, yahu çok hoş, çok güzel araba. Az yakıyor, çok kaçıyor, şekli şemali yerinde, it gibi yol tutuyor, konforlu vsvs. Ama 175.000 TL?

Millet veriyor.

Şu 3.20Ci 43bin lira ya, ki düşünün 2 eski kasa bir araba artık. O 43bin lirayı millet o arabaya verir de gidip 2009 model GT almaz daha ucuza. "Alfa lan çöp o" der. O BMW'yi alınca da dünyanın en kral insanı olduğunu sanır.

Ki öyledir. Bizim memlekette öyledir. Gencobay bir elemanın altına ver, sal sokaklara. Ne kadar kültürsüz, bilgisiz, amaçsız ama taş bebek kıvamında yenge varsa şu 3.20Ci'ın peşinde fırfır olur, eleman da "şeklini" yapar.

Memleket böyle. BMW varsa kralsın. Verilen para arabanın dinamik özelliklerine değil, amblemine.

Keşke BMW sürücüsü bu kıvamda olmasa da ben de sevebilsem şu markayı. Bu kadar güzel araçlar üreten bir markayı sırf bu yüzden kesinlikle almam çok alternatifsiz kalmadıkça.

3.20d test ettim uzun süre, araba acayip güzel. Ama arkadaş koy önüme 100K TL'yi, gidip de almam. Çünkü yaşıtım olup da 3.20d kullananlara bakıyorum, yok arkadaş ben bunlarla aynı arabaya binmem diyorum. Ama Alfa kullanana bakıyorum "sana puanım dokhuz kanka" diyorum :)

Özet olarak,

memleketteki apaçi ve arabadan anladığını sanan insan oranı bu kadar yüksekken, o araba o paralara satılır.

Söylediklerine aynen katılıyorum,BMW=apaçi durumları hat safhada,bir marka daha ekleyeyim Honda!96 model leş vtec'lere 30bin isteyen ve alanlar var,neymiş vtec açıyormuş,hayat 5500'de başlıyormuş,ben araçta ruh olmadıktan sonra her yeri bol plastik-vinil olduktan sonra sadece motorunu ne yapayım.Otomobil benim için Dizayn+performans ve bu ikisini tek çatıda barındıran imaja sahip bir markadır,bunlardan birisi eksik oldu mu olmuyor işte...BMW dersek 96 yılından beri hayran olduğum bence tek alabileceğim BMW modeli olan Z3'ü tercih ederim,1.9 hariç 2.8-3.0-M serisi herzaman beni cezbediyor,fiyatları da uygun,Allahtan apaçiler daha buna pek dadanmadı
Kızlar,taş bebekler dersek,yapışan yapışana,GTV'nin yanında pek fazla BMW modelinin bu konuda şansı yok, ben artık onları Alfa'nın üzerinden spatula ile kazıyorum...Mesela,kardeşimde otomobil meraklısıdır,ustası da benim vw merakı fazladır ayrı mesele, bir üniversitede arş. gör. olarak çalışıyor,ayda 1-2 benim arabayı kaçırıyor işe giderken bir keresinde kız öğrencileri arabanın önünde fotoğraf çekilirken yakalamış,bütün herkes bana Alfa'yı sorup duruyor sıkıldım diyor ama hala kaçamak yapıyor,niyet kötü biraz Ama her gelişinde de ekliyor keşke 156'yı satmasaydın,bu at arabası gibi konforsuz hem de 1-2kişiden fazla kişi binemiyor diyor,demek baya fazla avlıyor Bu arada BMW ne kadar bu paraları yapacak otomobil olmamasına rağmen,Alfa'da tam tersi haketmediği fiyatlara satılan araçlar,benim 2 sene önce 14.750'ye aldığım aracın fiyatını sorana 20-25 dediğimde olamaz diyorlar,bir iki kişiye şakasına 40bin dedim(biraz apaçi arkadaşlardı) ucuzmuş ya dediler,modelinin de 1998 olduğunu da inandıramıyorum Alfa Romeo'da böyle birşey işte, her yönden hepsinden farklı...

1998 GTV V6 TB

murat

Ya bu Vtec açma lafının da hastasıyım ya, tam apaçi lafı
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Anıl

Daha yarım saat önce 2 honda geçti evin önünden, artık egzoz sesinden tanıyorum,vtec açıyorlar Birde bilseler şu değişken valf zamanlayıcısının yaratıcısının Alfa Romeo olduğunu, ya da en basiti Toyota da bile vvt-i diye adlandırıldğını ama bu arkadaşlar bu teknolojinin sadece onlarda olduğunu zannediyorlar,yazık gariplere Of bıktım Honda ve BMW apaçilerinden, bu arada bu araçların hepsi bizim buralara İstanbul'dan geliyor,orada ekmeğini yiyorlar bunların,sonra bizim burdaki akılsızlarda turbo vtec miş,330CI miş diye acayip paralara bu araçları alıyorlar,Honda VTI'lara bakın çoğu küçük şehirlerden satılık,büyükşehirden gelme araçlar...

1998 GTV V6 TB

naxos

Hımms

Audi neden bu kadar buyudu.?

BMW ve Merco apaçilerin ellerine düşmeye başlıyınca bir cok elit kesım Audi ye kaydı.ancak ilerde onlarada apaçilerin eline düşmekten kurtulamıyacak

Nihahaaaa yaşasın apaçizimmm:)))

Şaka bir yana Bmw iyidir hoştur ama pahalıdır

Türkiyede hangi arac hakettiği düzeydeki bmw olsun
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

Tolga033

quote:

Bu nedir ya ??

Anıl

2 hafta önce TRT'de bir otomobil programında test sürüşü vardı bunun,İstanbul Park'da,sesi muhteşem,marjinal bir dizayn,safkan el yapımı bir süper spor otomobil...

1998 GTV V6 TB

Menza

Alman yapımı, motor V10 m5 motoru..el içşiliği ile yapılıyor

Menza

Honda'nın bu kadar para etme sebebi modifiyeye olan yatkınlığı,parça bolluğu , vtec falan degil.

asklepios

gündüz aklıma geldi;

apaçilerin para buldukça aldıkları arabaların sıralaması hep aynı gibi geliyor bana;

şahin---pejo 106-206---honda civic---bmw 3(çakal kasa :)))

Edited by - asklepios on 13/02/2012  01:02:28

master

Yeditepe ogrencisi olma kurali:

Hazirlik sinifi: Ikinci el Audi A3 1.6
1. 2. sinif: Sifir A3 TDI veya A3 Turbo benzinli
3. 4. sinif: Audi A5 2.0 TFSI Quattro

aksi takdirde disiplin kurulundan uzaklastirma aliniyomus.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Nonclose

You are not allowed to view links. Register or Login#

Arkadaş detaylı açıklamış :))