Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
Güncel emsal değeri 140.000 TL olan max 4500 TL hasarlı aracı bir galeri neden 93.750 TL'den satar? Ya da neden hasarı kendisi yaptırıp çok daha yüksek fiyatlara satmaz? Bu işin içinde ne işler dönüyor acaba...

Zaten önceden hasarını kendi yapıyor sonra ufak bir hasar bırakıyor ki hasarı azmış gibi gösteriyor :) İstanbul'da arkadaşımda bu işi yapıyor . 60 bin liraya Cla almıştı en son :)

h.t

Güncel emsal değeri 140.000 TL olan max 4500 TL hasarlı aracı bir galeri neden 93.750 TL'den satar? Ya da neden hasarı kendisi yaptırıp çok daha yüksek fiyatlara satmaz? Bu işin içinde ne işler dönüyor acaba...

Zaten önceden hasarını kendi yapıyor sonra ufak bir hasar bırakıyor ki hasarı azmış gibi gösteriyor :) İstanbul'da arkadaşımda bu işi yapıyor . 60 bin liraya Cla almıştı en son :)

Aynen öyle ,
Kaput tamponu çıkma alıp takıyorlar , az elini yüzünü topluyorlar , az hasarlı diye satıyorlar..
Eskiden 2009-2011 yılları arası hasarlı araç alım satım bizde yapmıştık.. O dönem bu işler moda değildi, piyasa bedeli 20 lira olan arabayı 12-13 e mal edip , 15-16 ya satıyorduk.. Alanada bunun yandan vs hasarı vardı ben yaptırdım , git istediğin yere göster diyip , alanda memnun satanda memnun şekilde ayrılıyorduk..

Eski alışkanlık , bazen hala hasarlı araç ilanlarına bakarım , alıp toplasan , 2.el temizinden pahalıya gelecek durumda..

burak_unsal

Yapılmış haliyle bile ön tamponda sıkıntı olduğu aşikar zaten :) Demekki daha nerelerinde ne vardır kim bilir.. Beni asıl şaşırtan ilanın altına sattıkları aracın arkasında bu kadar durur bir şekilde açıklama yapmış olmaları açıkçası..

Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

sariertan

Beyler bu firmayı sürekli takip ediyorum. Adamlar ayda 30-40 araba satıyor. Yani peynir ekmek gibi satıyorlar. E alanda bunun zaten ağır hasarlı yada pert kayıtlı olduğunu bile bile alıyordur. Orasını burasını toplayıp paşa paşa biniyor dur diye tahmin ediyorum. Eskiden bu kadar arkasında durmuyordu sattıkları aracın şimdi iyice toparlayıp öylede teslim ederiz demeye başladılar. Ona buna bakmam, köşede bu iş için ayrılmış param olsa bu adamlardan araba alırdım. Bazen ultra bir fiyat farkı oluyor sattıklarında.

Ender rastlanan bir kombin, Fiyat nasıl ??

harunk

Beyler bu firmayı sürekli takip ediyorum. Adamlar ayda 30-40 araba satıyor. Yani peynir ekmek gibi satıyorlar. E alanda bunun zaten ağır hasarlı yada pert kayıtlı olduğunu bile bile alıyordur. Orasını burasını toplayıp paşa paşa biniyor dur diye tahmin ediyorum. Eskiden bu kadar arkasında durmuyordu sattıkları aracın şimdi iyice toparlayıp öylede teslim ederiz demeye başladılar. Ona buna bakmam, köşede bu iş için ayrılmış param olsa bu adamlardan araba alırdım. Bazen ultra bir fiyat farkı oluyor sattıklarında.

Ender rastlanan bir kombin, Fiyat nasıl ??

Bakim dedigi ne tabi bu onemli?
Birde hasar kaydi ve heryerde boya olmasi dusundurucu bence
Ford Focus 1.6ecoboost 180hp
Alfa Romeo 159 1.9jdm  10 HK 757  & Regal Raptor E350-6
Polo 2011 1.6tdi            10 HK 216
A4 2010 1.8tfsi             10 HR 358
A3 2010 1.4tfsi             10 HR 355 & Borelli Ledow 250cc
Golf 6 2011 1.4tsi         34 GT 5151

rain man

Daha önceden tekrar ilandaydı. İlan sahibinin dediğine göre orjinal. Ne dersiniz arkadaşlar? Lastiksiz 2000 diyor satıcı?
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Gouki

Orijinal bu jantlar Veysel ama o para eder mi bilemedim.

rain man

Orijinal bu jantlar Veysel ama o para eder mi bilemedim.

Normalde orjinal bulunuyor olsa sıfırı o para zaten sanırım.

Ederi bundan önce de böyle miydi bu jantların?

Gouki

2010'da jantların tanesini 824 liradan almıştım. Sen 17 bakma derim 18 al geç :)

rain man

2010'da jantların tanesini 824 liradan almıştım. Sen 17 bakma derim 18 al geç :)

Bizim 147'lere 18 nasıl oluyor ki üstad?

Hiç görmediğim denk gelmediğim için açıkçası niyetlenemedim. Yoksa Sercan abiyle jant aradığım vakit konuştuk. 18 q2'ler vardı. Uygun fiyata hem de. Tekrar jant lastik fiyatına girmek istemediğim için ve 18 nasıl olur kestiremediğimden niyetlenemedim o zaman.

Sizin aldığınız vakit çok çok daha yukarıdaymış ama 2000 tl ona göre gayet normal bir fiyat aslında sanki :)

coyote

Daha önceden tekrar ilandaydı. İlan sahibinin dediğine göre orjinal. Ne dersiniz arkadaşlar? Lastiksiz 2000 diyor satıcı?

Forumda konusu olan RYS'nin eski jantları. Yeni sahibi jantları söküp ayrı satmaya çalışıyor. Dip not olarak ekleyeyim, aracı tanıyanların söylediğine göre, aracın yeni sahibinde şu an RYS, geçen yıl olduğundan daha düşük bir km'de.

rain man

Forumda konusu olan RYS'nin eski jantları. Yeni sahibi jantları söküp ayrı satmaya çalışıyor. Dip not olarak ekleyeyim, aracı tanıyanların söylediğine göre, aracın yeni sahibinde şu an RYS, geçen yıl olduğundan daha düşük bir km'de.

Mesele o demek. Geçen sefere mesaja cevap yazmamıştı. Bakayım şimdi ne diyecek...

kuti147

Ben de mesaj attım sadece jantları satarmısın diye. Lastiklerim napcamki sonra diye cevap attı eleman. Fiyatta da gram düşmüyor
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 - Jarama Mk2 147
34 KT 159 - Grigio Titanio 159 Sw 2.4

erdem1904

Üzerinde ki lastikler kumho... Jantlar tamirli, çatlak vs değilse lastikli haliyle 1700-1800'e alınır. Bahse konu jantın replikası bile zor bulunuyor artık...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

rain man

Jantlar tamirli ise almanın mantığı yok o zaman. Bende bir tanesinde kaynak var diye içime sinmiyor. Bir de o şekilde almak saçma olur.

Aynı fiyata copy jantlar var 0 fiyata aslında. Onlar da ne derece güvenilir kestiremiyorum.

erdem1904

Jantlar tamirli ise almanın mantığı yok o zaman. Bende bir tanesinde kaynak var diye içime sinmiyor. Bir de o şekilde almak saçma olur.

Aynı fiyata copy jantlar var 0 fiyata aslında. Onlar da ne derece güvenilir kestiremiyorum.

Tamirli olduğunu söylemedim :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

rain man

Tamirli olduğunu söylemedim :)
Pardon ben yanlış okumuşum. Virgülü görmedim direk tamirli diye aldım

ku2

Veysel zaten jantların 17..ve bence çok güzel jantlar.
Ben olsam 17 jant yerine 18 bakardım. Yani illa jantlarımı değişecem diyorsan..Yoksa senin 17ler güzel.  :nazar:
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

milano 75

gözüzmüz etrafdaki koca koca jantlara öyle alıştıki,orjinal ebatlar sarmıyo artık.madem o kadar para vericeksin,18 dene bencede.75 i aldığımda jant için 15 bakıyodum,16 yı bile çekinerek aldım,şimdi hata etmişim diyorum,17 ye geççem(konfor umurumda değil) aracında zaten 17 var,17-18 geçişi ne kadar farkederki konforda.benim orjinal ebatım 14 bide.değişik bi jant yapsana ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

cem meric

Dur sen inme hemen resim çekip geliyorum  :D

ku2

0-100 5 sn puha ha ha...!!!
Sıfır lastik 3000 tl !!!!
Yok artık :)))

LPG de yok hayret :))
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

coyote

O atletli dayı ne yapıyor ya?  :)

tayfun

O atletli dayı ne yapıyor ya?  :)
CE Serisi efsanedir. Bunlarda elektrikli emniyet kemerini  kullanıcıya uzatan bir sistem var, onu göstermek için adam babasını tv karşısından kaldırıp otutturdu herhalde adam kızgın zaten surta baksana

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sercan Keklik

0-100 5 sn puha ha ha...!!!
Sıfır lastik 3000 tl !!!!
Yok artık :)))

LPG de yok hayret :))

3.1 Sn fark atmış amcam, Çiplidir :))

Yalnız kasa çok iyi kerem alışık kasaa olsada binsek
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

halil

komple orjinalmiş ama scudetto makyajlı kasanın.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A