Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

e.ateskaya

Yahu arkadaşlar araba benim istediğim fiyatı isterim, işine gelen alır işine gelmeyen almaz. Belki satmak için koymadım gönülsüz satıcılardan biriyim. 2.5 motor olanlara 50.000TL isteniyor oturup bunu tartışıyor musunuz? Ben MK2 sevmiyorum hoşuma gitmiyor 25.000TL'ye de MK1 MK2 var. Aracına göre değişir. Her şeyin bir piyasası olduğu doğrudur fakat 25-27 arası gezerken diğer saçma sapan araçlar benim şahsi kanaatim aracıma budur. Hiç tüp takılmamış edilmemiş araç, sırf siz eleştirmeyin diye 20.000TL'ye mi vereyim. Kimse kimsenin malını kötülemesin dostluk arkadaşlık seviyesizleşmesin. 27 demişim gelen kişi pazarlık edecek zaten kafadan 1000 lira öldürecek gittin servise bir iki yerine bir şey dese fiyattan düşecek kafasına göre bir rakam söyleyecek uyarsa her iki tarafa da hayırlısını isteyeceğiz. Ben hastasıyım MK1 lerin özel plaka Fenerliyim aracım istediğim gibi kırmızı istediğim km'de kondisyonda. Benim gibi hastası çıkar alır net aracın 3.sahibi olmakta ayrı bir keyf  8) alan kişi tüm geçmişini bilecek aracın. 8 sene tek bir ustada bakım yapılmış bütün kayıtları var. Çer çöp olmamış araba içinde sigara içilmemiş kapalı garajda saklanan araba e ne istiyorsunuz şahin parasına mı verelim?
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

octinum

Aman arkadaşlar, ifadelerimize dikkat edelim. Moderasyon illa ki müdahale edecektir ama forum içinden bir arkadaşımız satıyor, en azından kişisel görüşümüzü bildirip bırakmakla yetinsek tamam.

Bahsedilen aracı ben de olsam o fiyatlara almam. Plaka benim için bir şey ifade etmiyor (plakaya önem veren varsa görüşür pazarlığını yapar), araba illa ki temizdir ama yine yeterli temizlikteki (veya buna yaklaştırılabilir durumdaki) başka araçlarla aradaki fiyat farkı benim gözümde fazla, vesaire. Zaten aracın sahibi arkadaş da pazarlık payını vb. düşünerek, biraz da tok satıcı olduğundan yüksekçe fiyat verdiğini bildirmiş.

Şahsi görüşüm bu olmakla birlikte, malın fiyatını alıcısıyla satıcısı beraber belirler. Ne olacak, en kötü ihtimalle bu parayı veren çıkmaz, sahibi arkadaş da arabayı satmaktan vazgeçer veya daha uygun olabileceği bir fiyata iner. :) Müşterisi değilim bir şey değilim. Büyütmeye gerek yok.

e.ateskaya

You are not allowed to view links. Register or Login
Aman arkadaşlar, ifadelerimize dikkat edelim. Moderasyon illa ki müdahale edecektir ama forum içinden bir arkadaşımız satıyor, en azından kişisel görüşümüzü bildirip bırakmakla yetinsek tamam.

Bahsedilen aracı ben de olsam o fiyatlara almam. Plaka benim için bir şey ifade etmiyor (plakaya önem veren varsa görüşür pazarlığını yapar), araba illa ki temizdir ama yine yeterli temizlikteki (veya buna yaklaştırılabilir durumdaki) başka araçlarla aradaki fiyat farkı benim gözümde fazla, vesaire. Zaten aracın sahibi arkadaş da pazarlık payını vb. düşünerek, biraz da tok satıcı olduğundan yüksekçe fiyat verdiğini bildirmiş.

Şahsi görüşüm bu olmakla birlikte, malın fiyatını alıcısıyla satıcısı beraber belirler. Ne olacak, en kötü ihtimalle bu parayı veren çıkmaz, sahibi arkadaş da arabayı satmaktan vazgeçer veya daha uygun olabileceği bir fiyata iner. :) Müşterisi değilim bir şey değilim. Büyütmeye gerek yok.

Beni anlayan bir siz varsınız sanıyorum teşekkür ederim görüşleriniz için, saygılar.
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

shadycome

İsin özü 156 mk1 kasa arayan bir kullanıcı olarak günümüz şartlarında bu tur Araçlarına bu tur fiyatlar isteyen satıcılar beni ve diğer 156 arayan arkadaşları enayi yerine koyuyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

master

İsin özü 156 mk1 kasa arayan bir kullanıcı olarak günümüz şartlarında bu tur Araçlarına bu tur fiyatlar isteyen satıcılar beni ve diğer 156 arayan arkadaşları enayi yerine koyuyor.

Neden enayi yerine koyduğunu anlatabilir misiniz? Arkadaş açıklamayı gayet güzel yapmış, zorla "benim 156'mı alacaksınız" mı diyor size de enayi yerine konulduğunuzu hissediyorsunuz?
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

ES53

Biri cikip sahibindene bi 159 a 90 bin yazarsa bende 80-90 a satmaya calisicam aracimi

Sent from my iPhone using Tapatalk

rain man

Mesele enayi olma meselesi ise alıp almama kararı sizde.

Şu standartlardan kafadaki fiyatlardan vazgeçmek lazım. İlanı görmedim açılmıyor ama forumdaki konusunu biliyorum takip de ediyorum. Bakımlı aracı piyasanın üzerinde tutmak satıcının hakkı. En basitinden 159 jtdlerin daha düşük kmli olup da daha uyguna satıldığı durumlar da var tam tersi olarak da.

Demek ki bazı şeyler farkediyor. Alacak kişi gidip görür edip etmediğine kendisi karar verir ama bu kararını da kendi içinde yorumlar.

En azından içimizden birisinin sattığı ilana biraz saygımız olsun.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

e.ateskaya

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Sevgili dostlar arkadaşımız ile telefonda görüştük kendisi de belirtti aslında demek istediğim o değildi fakat bir anda öyle ifade ettim kendimi diyerek kusuru için özür diledi konuyu kapattık. Bazı araçlar özellikle piyasa da ben de sizlerde biliyorsunuz çok met edilen 50.000TL istenen aynı arabanın 1.6 motoruna yarı parasını istedim bende bu sebeple. Ha satılır ya da satılmaz o benim sorunum alırsınız ya da almazsınız bu da alıcının sorunu. FB plaka ROSSO başka yok MOMO deri Döşeme vs.vs. kendi kanaatim tok satıcı olarak o fiyattı ha satılmaz düşerim ha satılmaz binerim. Tok satıcı olarak derdim 2.0 SS almak bu yüzden koydum ilana aracımı satıyorum hesabından niyeti ciddi olan arar bir fiyat söyler gelir bakar uyar uymaz bir şekilde çay kahve içilir sohbet edilir tanışılır kaynaşılır. Bir de bu ilanı bu fiyata açma sebebim şuydu yeri geldiğinde herkes forum içerisinde alfa piyasasının düşük olduğunu araçların daha fazla etmesi gereği kanaatinde. 18 bin şahine isteniyorsa ben 27 bin isterim arkadaş. E sonra bu para istenir mi demeyin ben aracımı emsallerinden pahalı aldım benim sorunum. Satarken de emsallerinden pahalı satarım bir sebebim var çünkü. Ucuz ise vardır bir illeti, pahalı ise vardır bir hikmeti diyerekten olayı kapatma düşüncesindeyim. Almayı düşünen olursa forum içerisinden konuşulur. Türkiye de tek demiyorum iddia etmiyorum ama You are not allowed to view links. Register or Login ve benden başka kimsede olmayan vites topuzu araçta mevcut 400TL'dir. Bu gibi extralar var diğer araçlardan ayıran özellik olarak.
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

octinum

Mesele enayi olma meselesi ise alıp almama kararı sizde.

Şu standartlardan kafadaki fiyatlardan vazgeçmek lazım. İlanı görmedim açılmıyor ama forumdaki konusunu biliyorum takip de ediyorum. Bakımlı aracı piyasanın üzerinde tutmak satıcının hakkı. En basitinden 159 jtdlerin daha düşük kmli olup da daha uyguna satıldığı durumlar da var tam tersi olarak da.

Demek ki bazı şeyler farkediyor. Alacak kişi gidip görür edip etmediğine kendisi karar verir ama bu kararını da kendi içinde yorumlar.

En azından içimizden birisinin sattığı ilana biraz saygımız olsun.

Aynen, biraz saygı. Çok samimi arkadaşa şaka olsun diye yapılmaz o (umarım silinecek) yorum(lar). "Bence fazla, şu sebepten fazla" deyin geçin. Yani arabaya yorum yapmak değil ama aramızdan bir arkadaşın aracıyla ilgili öyle satanın aklına, alanın enayiliğine filan demek ayıp.

Adza

Bir aracın fiyatını oraya yazılan fiyat değil, el değiştirme fiyatı belirler. 50 yazan arkadaş da 27 yazan arkadaş da bunun farkında. Kimsenin kimseyi enayi yerine koyduğu da yok zaten mal sahibi isterse 100000 yazar kimse de bişey diyemez. işine gelen alır gelmeyen almaz.
Ama öbür yandan keşke bu paralara el değiştirse, bakımlı aynı model saçma sapan arabalar 30lar 40lar bandında el değiştiriyor... Alfa neden değiştirmesin? Her fırsatta düşük piyasadan yakınmıyor muyuz? Yüksek fiyat yazanı da taşlamayalım bence.. :)

sacak

Kendinizi neden enayi yerine koyuyorsunuz
Araçların piyasa degeri zaten belli durumda ilanı açar bakarsınız
bu aracın piyasası şu kadar çok uçmuş  der kapatırsınız konuyu
yanlış anlaşılma olmasın ne sizi suçlamak nede ilan sahibi arkadası savunmak için yazmadım
Araç üstündeki plaka sahibi tarafından özel kabul edilmiş 3-5 lirada aracın üstüne plaka için eklenmiş diye düşünüyorum kendimce :)
156 2.0
INFINITI FX -35

e.ateskaya

Kendinizi neden enayi yerine koyuyorsunuz
Araçların piyasa degeri zaten belli durumda ilanı açar bakarsınız
bu aracın piyasası şu kadar çok uçmuş  der kapatırsınız konuyu
yanlış anlaşılma olmasın ne sizi suçlamak nede ilan sahibi arkadası savunmak için yazmadım
Araç üstündeki plaka sahibi tarafından özel kabul edilmiş 3-5 lirada aracın üstüne plaka için eklenmiş diye düşünüyorum kendimce :)

İlanda belirttim hocam özellikle FB plaka olması yüzünden fiyat o şekilde yazıldı  :yukari-ok: ama hepimiz birer Alfacı olarak oturmuş neyi tartışıyoruz başka konu kalmamış gibi. Üzüldüğüm nokta Alfaların piyasası çok düşük diye yakınırken araçlarımız istediğimiz değeri bulmuyor diye hayıflanırken bir aracın fiyatına bu kadar takılıp kendi forumdaşlarımız tarafından fiyatı yerden yere çalmak üzücü..
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

erdem1904

Forum ne hale geldi  :asagi-ok: Yüksek yazıyorsun dalga geçiyorlar, düşük yazıyorsun arabanda sorun mu var diyorlar.. Yüksek yazılmasına takılan arkadaşları eleştirenler, düşük yazıldığı zaman acımasızca eleştirebiliyorlar vs vs vs vs vs.....   Alfa almaya satmaya korkar olduk :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Utku

Istenen fiyat yazilabilir canim onda sorun yok.aracinizda gayet guzel gozukuyor.

Ama en azindan dayanak noktaniz yanlis, 2.5 icin 50 bin istenmesi yada 15 bine sahin satilmasi olcu olmaz.

Zaten tartisma shadycome un aslinda kinaye yaptigi, 1.6 ustelik daha ne olsun demesinden You are not allowed to view links. Register or Login gercek sanip onun ustunden yuruduk.
Fiyata bisey demedik yani, haddine degildir zaten kimsenin.umarim gonlunuze gore satarsiniz

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

iceberg156

Üzüldüğüm nokta Alfaların piyasası çok düşük diye yakınırken araçlarımız istediğimiz değeri bulmuyor diye hayıflanırken bir aracın fiyatına bu kadar takılıp kendi forumdaşlarımız tarafından fiyatı yerden yere çalmak üzücü..

:yukari-ok:

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

ku2

İsteyen istediği fiyatı koyar. Oturup bunu eleştirmeyelim bence.
Eder etmez size kalmış.. Alırsınız ya da almazsınız.
:serefe:

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Gouki

Forum ne hale geldi  :asagi-ok: Yüksek yazıyorsun dalga geçiyorlar, düşük yazıyorsun arabanda sorun mu var diyorlar.. Yüksek yazılmasına takılan arkadaşları eleştirenler, düşük yazıldığı zaman acımasızca eleştirebiliyorlar vs vs vs vs vs.....   Alfa almaya satmaya korkar olduk :)

Yine forum suçlu oldu :)

shadycome

Tabi ki herkes istediği fiyatı yazar. Araç sahibinin tercihi sonuçta araç kendisinin. Ama bir Alici çıkıp da "abi 11 bin 12 bin lira param var aracınızı bu fiyatlara almak isterim uygunda sizin icin görüşelim" der ise bence normal karşılamak lazım. :)

e.ateskaya

Istenen fiyat yazilabilir canim onda sorun yok.aracinizda gayet guzel gozukuyor.

Ama en azindan dayanak noktaniz yanlis, 2.5 icin 50 bin istenmesi yada 15 bine sahin satilmasi olcu olmaz.

Zaten tartisma shadycome un aslinda kinaye yaptigi, 1.6 ustelik daha ne olsun demesinden You are not allowed to view links. Register or Login gercek sanip onun ustunden yuruduk.
Fiyata bisey demedik yani, haddine degildir zaten kimsenin.umarim gonlunuze gore satarsiniz

Teşekkür ederim görüşleriniz için, sorun aşıldı arkadaşla da problem yok.
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

e.ateskaya

İsteyen istediği fiyatı koyar. Oturup bunu eleştirmeyelim bence.
Eder etmez size kalmış.. Alırsınız ya da almazsınız.
:serefe:

Teşekkür ederim abicim, değerli görüşün için. Saygılar.
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

e.ateskaya

Tabi ki herkes istediği fiyatı yazar. Araç sahibinin tercihi sonuçta araç kendisinin. Ama bir Alici çıkıp da "abi 11 bin 12 bin lira param var aracınızı bu fiyatlara almak isterim uygunda sizin icin görüşelim" der ise bence normal karşılamak lazım. :)

Dostum herkesin bütçesi değişken tabi ki gönlü Alfa'da olup cebindeki parası ile Alfa bakan teklif eden arkadaşlar olacaktır. Fiyatı uyarsa görüşürüz uymaz ise uymadığı belirtilir neyse ki problem çözüldü sorun yok keyifli sohbetler.
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

halil

eskilerin bir lafı vardır.
" mal onun.ister atar,ister satar,ister çalıya takar yırtar"

keşke herkes böyle ederini yazsa da , araçlarımız fiyat olarak hak ettiği seviyeye gelse.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

octinum

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Sevgili dostlar arkadaşımız ile telefonda görüştük kendisi de belirtti aslında demek istediğim o değildi fakat bir anda öyle ifade ettim kendimi diyerek kusuru için özür diledi konuyu kapattık. Bazı araçlar özellikle piyasa da ben de sizlerde biliyorsunuz çok met edilen 50.000TL istenen aynı arabanın 1.6 motoruna yarı parasını istedim bende bu sebeple. Ha satılır ya da satılmaz o benim sorunum alırsınız ya da almazsınız bu da alıcının sorunu. FB plaka ROSSO başka yok MOMO deri Döşeme vs.vs. kendi kanaatim tok satıcı olarak o fiyattı ha satılmaz düşerim ha satılmaz binerim. Tok satıcı olarak derdim 2.0 SS almak bu yüzden koydum ilana aracımı satıyorum hesabından niyeti ciddi olan arar bir fiyat söyler gelir bakar uyar uymaz bir şekilde çay kahve içilir sohbet edilir tanışılır kaynaşılır. Bir de bu ilanı bu fiyata açma sebebim şuydu yeri geldiğinde herkes forum içerisinde alfa piyasasının düşük olduğunu araçların daha fazla etmesi gereği kanaatinde. 18 bin şahine isteniyorsa ben 27 bin isterim arkadaş. E sonra bu para istenir mi demeyin ben aracımı emsallerinden pahalı aldım benim sorunum. Satarken de emsallerinden pahalı satarım bir sebebim var çünkü. Ucuz ise vardır bir illeti, pahalı ise vardır bir hikmeti diyerekten olayı kapatma düşüncesindeyim. Almayı düşünen olursa forum içerisinden konuşulur. Türkiye de tek demiyorum iddia etmiyorum ama You are not allowed to view links. Register or Login ve benden başka kimsede olmayan vites topuzu araçta mevcut 400TL'dir. Bu gibi extralar var diğer araçlardan ayıran özellik olarak.

Arkadaşımız da sağolsun bize yakışanı yapmış. Zaten tek sıkıntı ifade tarzındaydı. Konu çözülmüş, her iki tarafa da teşekkür ederiz olumlu yaklaşım için.

Hadi başka arabalara bakalım. :)

e.ateskaya

You are not allowed to view links. Register or Login seviyorum seni adamım  8)
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

ali kaynak

Plakasi yeter :)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lancia delta III