Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erman

Ben anlamiyorum zaten kendi araclarimizin fiyatlarini kendimiz yadirgiyoruz  adamlar 2006 model pololara 23 24 bin fiyat cekiyolar ve satiyorlar bu kadar donanimli alfalar 27 28 bin liralara cok geliyor alfalara bu paralar az bile kiymet bilinmiyor o ayri ama biz yapmayalim bari benim 147 mi hatirlayan bi kac arkadas vardir muhakkak. 2006 modeldi ve ilandaki 147 den daha fazla bi paraya sattım her saticinin bi alicisi vardir. Alfalara gerektiği degeri verelim lutfen insanlarin onyargisi vs umrunuzda olmasin biz neyin ne oldugunu biliyoruz. .

Kubilay

X liralık aksesuar eklenmiş diye aracın üstüne satış zamanı x lira eklenmez.Zaten ikinci el pazarında hiçbir zaman böyle bir durum da oluşmadı Türkiye'de.Onu da geçtim araçların donanım paketleri bile ikinci elde artık VW ve premium araçlar dışında çok büyük farklar yaratmamaya başladı.Bir tek baz ve en üst donanım arasında net gözüküyor.Orta donanım üst donanım arasındaki fiyat farkı ikinci elde kaybolmaya başladı.Hani jantlar orjinal olsa neyse diyeceğim de o da replica.Müzik seti vs gibi donanımlar genelde pek para etmiyor.o Aracın 27 küsür etmesi için 100 binde filan olması lazım.Buradaki satılık ti paketli 147'nin bile fiyatı 28 küsürdü en son.Kilometresi de 120 binlerde.

Onun yerine düşük km'li bir 147 alıp kendim zevkime göre doldurmayı seçerim.164 bin km az değil.Ne kadar temiz bakılsa da her an sürprize açık, yapılacak bakımları da biraz daha tuzlu olacak.Hani dediğim gibi arabada kayda değer bir donanım olsa o jantlar da orjinal olsa gözü karartır km'yi belki görmezsin ama şu araç için o para gereksiz.

Hatta düşündüm de şunu alana kadar bin kere sitemizdeki ti paketli 147'yi alırım.Özel jantı, deri döşemesi, sanrufu, bose ses sistemi..

Araçlarınız elbette değerli ama satmaya gelince değerini arz-talep dengesi belirliyor biz değil.

egeozal1

Alıntı yapılan: Kubilay S. - 07 Haziran 2013, 00:26:03
X liralık aksesuar eklenmiş diye aracın üstüne satış zamanı x lira eklenmez.Zaten ikinci el pazarında hiçbir zaman böyle bir durum da oluşmadı Türkiye'de.Onu da geçtim araçların donanım paketleri bile ikinci elde artık VW ve premium araçlar dışında çok büyük farklar yaratmamaya başladı.Bir tek baz ve en üst donanım arasında net gözüküyor.Orta donanım üst donanım arasındaki fiyat farkı ikinci elde kaybolmaya başladı.Hani jantlar orjinal olsa neyse diyeceğim de o da replica.Müzik seti vs gibi donanımlar genelde pek para etmiyor.o Aracın 27 küsür etmesi için 100 binde filan olması lazım.Buradaki satılık ti paketli 147'nin bile fiyatı 28 küsürdü en son.Kilometresi de 120 binlerde.

Onun yerine düşük km'li bir 147 alıp kendim zevkime göre doldurmayı seçerim.164 bin km az değil.Ne kadar temiz bakılsa da her an sürprize açık, yapılacak bakımları da biraz daha tuzlu olacak.Hani dediğim gibi arabada kayda değer bir donanım olsa o jantlar da orjinal olsa gözü karartır km'yi belki görmezsin ama şu araç için o para gereksiz.

Hatta düşündüm de şunu alana kadar bin kere sitemizdeki ti paketli 147'yi alırım.Özel jantı, deri döşemesi, sanrufu, bose ses sistemi..

Araçlarınız elbette değerli ama satmaya gelince değerini arz-talep dengesi belirliyor biz değil.
Çok doğru söyledin hocam tebrik ederim :yukari-ok:

TRUPHASE

Kendi aracımızın fiyatını düşüren de biziz para etmeyince kızan da biziz.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

ihsany

Bence fiyat makul, bu civara da satılır.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

FB10ur

Evet fiyat makul olabilir fakat kimsede kusura bakmasın ama sitemizde dragut nickli arkadaşımızın ti paketli 147'si 27 bin gibi bir rakama satılıyorken alfayı bilen seven birisinin  bu aracı alma olasılığı yok gibime geliyor..

FB10ur

Bu nasıl bir araç satma mantığıdır anlamadım gitti arkadaş 2 foto var ikiside arabayı göstermeyen resimle araç satışı yapılıyor..
Ayrıca boya olmasın diye yaptırmadım demiş bindiği arabayı çarpışan otomobil sanıyor sanırım arkadaş :) Aslında çokta yadırgamıyorum insanlarımız araç alırken direk boya durumunu sorduğu için ben çizik dolaşacağıma boyatırım arkadaş..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2009-alfa-147-black-line-120bg-67000km-pluslavato-lpg-111457313/detay

TRUPHASE

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

naxos

Kusura bakmayin.

Piyasada Galeriden satilan butun 147,156,159 olsun yuzde 90 nin km leri dusurulmustur.siz 102 binde aldim zannettiginiz araclar 400 bin km geldi haberiniz yok.kimse kimseyi kandirmasin.bir kere galeriye dusen arac km dogrulugu bakimindan bitmistir.hee yokmudur dusurmeyen elbette vardir.Ama o kadar azki.Ekstrem araclari saymiyorum mesela Gt gibi yakinda giuliettalarda baslar dusurlmeye.

Km yuksekligi sorun degil hele gunumuzun motorlarinda hic degil onemlk olan nasil bakildigidir.Ve i anin bellk bir yasa gelmis arac ister 80 bin ister 150 bin olsun hic farketmiyor.

Son sozum Alfa severlere Alirken ucuza aliyorsunuz.Ay ne guzel araba bu araci ucuza aldim digerlerinden neyk eksik fazlasi var diykrsun.Sonra satarken ucuza gidince soyleniyorsun.Yok oyle.

Ucuza Aldigin araci ucuza satarsin.Alfalarin ne yazikki piyasasi bu hale getirildi birileri? Tarafindan oda ayri konu anlatmasi cok uzun

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

h.t

Alıntı yapılan: naxos - 07 Haziran 2013, 21:06:35
Kusura bakmayin.

Piyasada Galeriden satilan butun 147,156,159 olsun yuzde 90 nin km leri dusurulmustur.siz 102 binde aldim zannettiginiz araclar 400 bin km geldi haberiniz yok.kimse kimseyi kandirmasin.bir kere galeriye dusen arac km dogrulugu bakimindan bitmistir.hee yokmudur dusurmeyen elbette vardir.Ama o kadar azki.Ekstrem araclari saymiyorum mesela Gt gibi yakinda giuliettalarda baslar dusurlmeye.

Km yuksekligi sorun degil hele gunumuzun motorlarinda hic degil onemlk olan nasil bakildigidir.Ve i anin bellk bir yasa gelmis arac ister 80 bin ister 150 bin olsun hic farketmiyor.

Son sozum Alfa severlere Alirken ucuza aliyorsunuz.Ay ne guzel araba bu araci ucuza aldim digerlerinden neyk eksik fazlasi var diykrsun.Sonra satarken ucuza gidince soyleniyorsun.Yok oyle.

Ucuza Aldigin araci ucuza satarsin.Alfalarin ne yazikki piyasasi bu hale getirildi birileri? Tarafindan oda ayri konu anlatmasi cok uzun

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Haklısınız. Piyasada okadar çok km si düşürülmüş araba var ki , insanlar 150 lere yüksek diyor ama halbuki 70 binde sandığı araç 200 bin km de.

164 bindeki araç çok diri duruyor çekip 70 bin km dede satar, model yılıda yüksek.
Yalnız dediğiniz doğru kendi araçlarımızın fiyatlarını kendimiz kırıyoruz , 55 bindeki mk2 sunrooflu kırmızı 147 me kaç fiyat çeketim diye düşünüyorum arada :D

Ayrıca 2004 model 325 binde focusum vardı km li araçlardan korkmuyorum artık :D bakımlıysa gayet gidiyorlar 400-500 bin km leri :)

asklepios

Alfa Romeo'nun 2. eli sadece Türkiye'de değil her ülkede zayıf bildiğim kadarıyla...(İtalya'yı bilmiyorum)

FB10ur

Alıntı yapılan: asklepios - 07 Haziran 2013, 22:16:13
Alfa Romeo'nun 2. eli sadece Türkiye'de değil her ülkede zayıf bildiğim kadarıyla...(İtalya'yı bilmiyorum)

İster zayıf olsun ister güçlü olsun bizler bu araçlara zevkimiz için biniyoruz zevkimiz,ruhumuz  için alfa romeo markasını tercih ediyoruz.. Bizler değil miyiz başka hiç bir arabada alfa romeo'da aldığım zevki alamıyorum diyen o zaman zevkin bir bedeli olacaktır..

KUY65

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-satilik-alfa-romeo-147-1.6-ts.blackline-121314660/detay

çok hoş duruyor fakat kuşkuyla baktım 2008 modeller hep 29.000 tl civarıyken 49.000 km de neden 23.500 ?
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

FB10ur

Alıntı yapılan: adaman - 07 Haziran 2013, 23:22:00
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-satilik-alfa-romeo-147-1.6-ts.blackline-121314660/detay

çok hoş duruyor fakat kuşkuyla baktım 2008 modeller hep 29.000 tl civarıyken 49.000 km de neden 23.500 ?

Arkadaş ilan açıklamasında gerekli açıklamayı yapmış zaten değişen parçaları olduğunu yazmış..fiyatta bu yüzden düşük zaten

Tolga033

FB10ur

Alıntı yapılan: tolga_033 - 08 Haziran 2013, 18:45:33
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-doktordan-temiz-arac-121592426/detay#

Bizim buralardan bir 156 SS Sw , jantlar nasıl yakışmış mı .?  :)

Jantları tam görmemekle beraber sanırım orjinal Cerchio Collezione jantları var aracın üstünde bence değişik olmuş göze yabancı gelmiyor en azından :)

Tolga033

Alıntı yapılan: FB10ur - 08 Haziran 2013, 19:06:06
Alıntı yapılan: tolga_033 - 08 Haziran 2013, 18:45:33
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-doktordan-temiz-arac-121592426/detay#

Bizim buralardan bir 156 SS Sw , jantlar nasıl yakışmış mı .?  :)

Jantları tam görmemekle beraber sanırım orjinal Cerchio Collezione jantları var aracın üstünde bence değişik olmuş göze yabancı gelmiyor en azından :)

Tam görünmüyor evet ,ama gördüğümüz kadarı ile iyi olmuş .  :D

Anıl

1 alana yanında 2 tane bedava,bu arada bu adamlarda acayip arabalar var,özellikle porsche kaynıyor!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-3-tane-1986-audi-coupe-2.2-plusquattro-pluscoupe-1.6-108697322/detay/
Piknikte mangala gerek yok,arkadaki motoru soğutan spoyler yeter :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-930-turbo-look-108638497/detay/
Bizde diyoruz,satılık ilanlarına niye saçma sapan takas teklifleri geliyor diye,buyrun örnek;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-buyuk-bas-hayvan-takasli-fiat-cupe-125808298/detay
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

A.S.GÜMÜŞ

Etox projesi ne oldu bilenimiz var mı ? Yürekten desteklediğim bir projeydi ama son durumunu bilemiyorum

07 DH 800

shadycome

Alıntı yapılan: egeozal1 - 06 Haziran 2013, 23:17:46
Alıntı yapılan: agucba - 06 Haziran 2013, 22:59:16
Yapmayın yahu. 200.000 km'de 0 motor istiyor ne demek. Sitemizin eski üyelerinden birisinin babasının 156, yanlış hatırlamıyorsam 400.000 km'ye yaklaşmıştı. Keza babamın eski 164'ünün motorunu yanlış duymadı isem 450.000 km'de yenilemişler. Bakımlı olan bir motoru sırf 200.000'e geldi diye yniliyorsanız paranız çoktur derim. Benim 145'in sahibinin parası çoktu ve tuttu 155.000'de motoru tamamen yeniledi, hem de hiç ihtiyacı yokken. Bir otomobil 40.000 km'de olabilir ama önemli olan ne durumda olduğudur.
Mavi xenon olması sorun değil. Ampuller değişir, komple sistem değişir. Ne olacak 150 TL'ye canavar gibi sistemler var. Benimkiler sanırım 6 sene oldu, 6000k ve hiç de sırıtmıyor.
Kimse kimseyi 164.000 km'de araç almak için zorlamaz. Bir deyişimiz vardır; "Her topalın bir kör alıcısı vardır." Bunu da mutlaka birisi alacaktır.
Serkan Bey haklısınız fakat ben şahsi görüşümü dile getirmek isterim. Türkiye şartlarında bir (147)nin 300,000 Km yaptığını ne gördüm ne duydum. Ki bence 400,000 -450,000 Km ler çok istisna gibi geliyor. Aracın geçmişini bilmediğim için yönelmem şimdi bakın 164,000 Kmde bir araç 120,000 Km boyunca hırpalansa agresif kullanılsa apaçi gibi bağırttırsa bilmem ne yapsa motorun ömrünü 120,000 Km boyunca azaltacak hareketlerde bulunarak hırpalasa bu motorun 400,000 i bırakın 300,000 Km yapması bile imkansız. Şimdi 40,000 Km de bir aracı göz önünde bulundurun 40,000 Km boyunca taş çatlasın ne kadar hırpalayabilirsiniz?  Açık konuşmak gerekirse 5 yaşında bir araç için çok yüksek km si :asagi-ok:
2008 147 sahibiyim 190bin km de

Anıl

Alıntı yapılan: A.S.GÜMÜŞ - 10 Haziran 2013, 10:39:39
Etox projesi ne oldu bilenimiz var mı ? Yürekten desteklediğim bir projeydi ama son durumunu bilemiyorum
Etox'dan birşey olmaz,çünkü amatör ruh ile yapılmış bir proje kendisi,oto iç-dış dizayn eden bir yer yapmıştı o aracı,pek bir mühendislik yoktu,sadece görüntü. Zaten aracın aslı renault megane 2 ,motorundan,şasesine herşey megane'dı mesela arka camına dikkat edin!Megane'a polyester oturttular ilk yerli otomobil dediler ama sanayi'de bu işleri yapan birçok yer var...
Esas destek olunması gereken firma Onuk Tersanesi(sahil güvenlik Kaan vs sınıfı botları imal eden firma),mühendislik,dizayn,kompozit malzeme herşey var bu araçta (motor corvette LS7) ama seri üretime geçilemedi!
http://tr.wikipedia.org/wiki/Onuk_Sazan
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Kutay

Ofis arkadasıma 159 düşünüyoruz .

Dizel bir 159 alırken nelere dikkat edilmeli ?

2007 ve sonrası modeller daha iyi diyenler var .
dizel alacaksan otomatik al. manuelde güçlü oldugundan baskıyı daha erken bitirdiği söylentisi var ( cok değişik bi yorum )

bu ve bunun gibi dikkat edilecek noktaları nedir ?
fiyat aralıgı kaçla kaç arası normal ?
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

engin uzun

Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....