Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shadycome

You are not allowed to view links. Register or Login

Murad

Bu da düzgün bir araca benziyor.

Fatihob

>:D

Oha canavar :alkis:
..

erim

Bide iflas etmeselerdi daha ne canavarlar yaparlardı kim bilir  :'(

Murad

Bir firma satın aldı Saab'ı diye biliyorum. Yeni modeller gelecekmiş diye duydum.

erim

Bir firma satın aldı Saab'ı diye biliyorum. Yeni modeller gelecekmiş diye duydum.
Evet Çinli bir firma almış 2014 de 9-3 makyajlı olarak piyasaya sürceklermiş  :alkis:

tayfun

2000 model 2.0 9  3  bile 205 bg. Çok keyiflidir bunlar.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

erim

redromeo156

2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Fiction

Son kısmı şimdi gördüm.
Alıntı YapAyrıca evli olan arkadaşların almasını tavsiye etmiyorum. Sevgiliniz varken bile sorun olabilir.. Bende çok oldu en azından.
Keşke gtv yerine spider alsaymışım :haydi:
GTV 2.0 TS Phase 2

ozoozo

Bildiği yanıldığına yetmeyen ********(site otomatik editleniyor,herhangi bir kötü söz yok :) )  editörü.

TRUPHASE

Bu konu altında kimleri geyik yaptı sayısı belli değil. Bana ilginç gelirse kardeşimin ilanını bile afişe ederim. Sözkonusu ilana bakınca da malzeme bulamamak imkansız.

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

TRUPHASE

Ben de evliyim spider bana da haram o zaman :)

Son kısmı şimdi gördüm.
Alıntı YapAyrıca evli olan arkadaşların almasını tavsiye etmiyorum. Sevgiliniz varken bile sorun olabilir.. Bende çok oldu en azından.
Keşke gtv yerine spider alsaymışım :haydi:

Veloce

Anıl

Bi abimize dusunuyoruz. Gun icinde netlesicek durum ;)
Düşündüğün aracın muhabbeti geçen sene sitede geçmişti,km orjinal,önceki sahibinden kazası olduğunu biliyorum ama ne büyüklükte onu bilmiyorum. Satan arkadaş sanırım siteye üyeydi,kız arkadaşına araç bakıyordu,sonra bunu aldıklarını yazmıştı...Araç bizim gittiğimiz servise geliyor,sahibi eczacı bir bayan,kullanmayı yeni öğrendiğinden pek binemedi,bakımlarını eksiksiz yaptırdı. Servis'in adı Devko, oradan da sorabilirsin!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Emre Sezen

Bi abimize dusunuyoruz. Gun icinde netlesicek durum ;)
Düşündüğün aracın muhabbeti geçen sene sitede geçmişti,km orjinal,önceki sahibinden kazası olduğunu biliyorum ama ne büyüklükte onu bilmiyorum. Satan arkadaş sanırım siteye üyeydi,kız arkadaşına araç bakıyordu,sonra bunu aldıklarını yazmıştı...Araç bizim gittiğimiz servise geliyor,sahibi eczacı bir bayan,kullanmayı yeni öğrendiğinden pek binemedi,bakımlarını eksiksiz yaptırdı. Servis'in adı Devko, oradan da sorabilirsin!

Sagolasin Anil. ;)

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

master

Şu "evliler almasın ;)" tarzı ilan verenlerin oldum olası arabayı kız tavlamak için alan ama asla başaramayan insanlar olduğunu düşünürüm.

Çünkü sadece ve sadece arabadan dolayı gelip sizinle tanışan kadın sayısı çok çok az. Birçok sıradışı araçta yolculuk yaptım, ancak ve ancak arkadaş ile Ferrari içindeyken yolda durduran kız olmuştu. Diğer hiçbir "araba" kendi başına bu işte etkili değil. Çok çok benim rahmetlinin camına ruj ile telefon numarası yazılmıştı, çok fena sinirlenmiştim nasıl camları kirletir diye :) Ya da yolda giderken güzel tasarımlı bir arabaya dönüp bakarlar, o kadar.

Özet olarak niyeti olan adam zaten arabası Spider olmasa da çapkındır, ama "bana kız tavlayacak :)" diye araba alan adam da loserın önde gidenidir.

Bu konu altında kimleri geyik yaptı sayısı belli değil. Bana ilginç gelirse kardeşimin ilanını bile afişe ederim. Sözkonusu ilana bakınca da malzeme bulamamak imkansız.

Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Doğa Tosun

"Sevgilisi nisanlisi evliligi olanlara önermiyorum arac cok dikkat çekiyor"
Üstteki post'a katılıyorum. Gercek örneğini ise yanlizca krom kirmizi STI da ve sari GTR da gördüm.  Bir de sari fiat 500'de. Işıklarda falan yanindaki araci kullanan erkegi zor durumda bırakıyordu bu saydığım 3 araç.  Cam açıp bagiran, hatta takip etmeye çalışan kızlar görmüştüm GTR'da..  (gmg garage in sahibj Mustafa Baranli'nin araclari, kendisi anlatmiyor. Söylediklerimi ben kendim gördüm.)

(Not:GTR'i satti, fiat500'ü bana 38'e bırakıyor )
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

TRUPHASE

"Sevgilisi nisanlisi evliligi olanlara önermiyorum arac cok dikkat çekiyor"
Üstteki post'a katılıyorum. Gercek örneğini ise yanlizca krom kirmizi STI da ve sari GTR da gördüm.  Bir de sari fiat 500'de. Işıklarda falan yanindaki araci kullanan erkegi zor durumda bırakıyordu bu saydığım 3 araç.  Cam açıp bagiran, hatta takip etmeye çalışan kızlar görmüştüm GTR'da..  (gmg garage in sahibj Mustafa Baranli'nin araclari, kendisi anlatmiyor. Söylediklerimi ben kendim gördüm.)

(Not:GTR'i satti, fiat500'ü bana 38'e bırakıyor )

GTR yi ben de takip ederim :)

erdem1904

Bu arabayla motorla kız tavlamayla ilgili arkadaşımın başına trajikomik bir olay geldi... :) Arkadaşımın 250 cc çakma chopperı var ama duruşu falan çok güzel.. Arkadaşında motoru çin ama kaskı montu ıvır zıvırları şahane.. 2 tane kız bu avm önünde beklerken araçlarında durup bunu izliyorlar. Ardından yanına yanaşıp Kipa nerde diye soruyorlar. Arkadaşta şu anda önündeyiz diyor. Kızların amaç farklı, tanışmak :) Devamında kızlardan biri motorunuz kaç cc çok güzel görünüyor diyor. Bizim ki de 250 cc yi yapıştırıyor cevap olarak ( 500 de 650 de ) :) Kızlardan gelen cevap "aaaa çok küçükmüş" oluyor ve basıp gidiyorlar.. :) Arabayla çoğu hikaye ama, gözümün önünde modifiye araçlarla dolu bir ortamda herkesin hayranlıkla kendisine baktığı dansçı kızın lastik yakan R1 kullanan motorcuya gidip 1 tur dediğini ve devamında arkasına binip kaybolduğunu gördüm :) ki o ortamda o motorun 15-20 katı fiyata sahip araçlarda vardı...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Sercan Keklik

Şu "evliler almasın ;)" tarzı ilan verenlerin oldum olası arabayı kız tavlamak için alan ama asla başaramayan insanlar olduğunu düşünürüm.

Çünkü sadece ve sadece arabadan dolayı gelip sizinle tanışan kadın sayısı çok çok az. Birçok sıradışı araçta yolculuk yaptım, ancak ve ancak arkadaş ile Ferrari içindeyken yolda durduran kız olmuştu. Diğer hiçbir "araba" kendi başına bu işte etkili değil. Çok çok benim rahmetlinin camına ruj ile telefon numarası yazılmıştı, çok fena sinirlenmiştim nasıl camları kirletir diye :) Ya da yolda giderken güzel tasarımlı bir arabaya dönüp bakarlar, o kadar.

Özet olarak niyeti olan adam zaten arabası Spider olmasa da çapkındır, ama "bana kız tavlayacak :)" diye araba alan adam da loserın önde gidenidir.

vay arkadaş ne açıklama olmuş hayretler içindeyim. Tuncay bişey içiyo heralde bu kadar EFSANE ilan yazısı görmedim epey zamandır :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ku2

Takas sadece BMW 5 serisi :))))
Ahha ahhh haa hahhaa...
Alfa----'ün editöründen :)))

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Anıl

Bu ilanda, editör olayı başlı başına bir olay, kızların yapışması ayrı bir olay....Aracın alındığı fiyatta bilindiğinden o da ayrı bir olay.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

ku2

Bu ilanda, editör olayı başlı başına bir olay, kızların yapışması ayrı bir olay....Aracın alındığı fiyatta bilindiğinden o da ayrı bir olay.
Anıl adam olay zaten..başlı başına  :haydi:
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ozoozo

Selim abiye %500 katiliyorum , adam bastan asagi olay birisi,diger foruma sirf ona takilmak icin arada giriyorum cevaplarina bayiliyorum :D en son ayara bak falan yazmisti bana :D

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk