Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu arada ufak bi bilgi, seat leonun led farının tekinin yetkili servis fiyatı 3000 tl.
:o Audi'nin 7-8 bin falandır herhalde.  :S

milano 75

Bu arada ufak bi bilgi, seat leonun led farının tekinin yetkili servis fiyatı 3000 tl.
:o Audi'nin 7-8 bin falandır herhalde.  :S
uuuuuuuu beybi,iki far iki stopa bir 156 alıp yola devam
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

FB10ur

Var mı kimse beyler yoklama zamanı  :haydi:

milano 75

gayrısız içtima(mentalist in altyazı gelmiş ben y.d.i.  ye geçer,sonrada sherlock herkese ii geceler)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ozoozo

Var mı kimse beyler yoklama zamanı  :haydi:

Finansal mat akar :D :kahve:

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Doğa Tosun

Benzer bir fiyat 159'un orjinal xenon'lu farlari :)
tanesi (3lü yani) 3 yada 3,5
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Gouki

Soru: Bu şahin kaç beygir NET?

Erkay KAHYA

Soru: Bu şahin kaç beygir NET?

Özgün bu şahin değil ki.  :asagi-ok:
Bir dönemler 06 mju 06 vardı. Ne günlerdi be...

erdem1904

O MJU nun da geçemediği araba yoktu. Ne m3 ler Subarular harcadı. İlk yarışında geçtiği 70 Nova SS'in sinirden arabasını tekmelediğini bilirim Hipodrumda...  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

sariertan

Beyler araç hakkındaki yorumlar nedir. Adamla bir türlü yan yana gelip görüşemedim gidip bakamadım araca. Çok sardı beni. İyi yanları kötü yanları nedir ne değildir yardımcı olabilirmisiniz??

Doğa Tosun

Corvette yiyordu ya.. :)
Bir Şehir efsanesine göre polis aylarca o arabanin peşinden kosmus yakalamak için. Ama hic yetisememisler her seferinde kaybolmus MJU. En son park halinde bulup çekiciyle almis, ve götürüp presletmiş

GalaxyS4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

universeee

Beyler araç hakkındaki yorumlar nedir. Adamla bir türlü yan yana gelip görüşemedim gidip bakamadım araca. Çok sardı beni. İyi yanları kötü yanları nedir ne değildir yardımcı olabilirmisiniz??

Ben senin yerinde olsam kapora almadan servise gösterilmez diyen kişiden uzak dururdum. Sonuçta servis ücretini ben vereceksem istediğim yere yada en azından alacağım markadan anladığını bildiğim bir yere gösterebilme özgürlüğümü kısıtlamaması lazım satıcının. Şayet kısıtlıyorsa bir sorun vardır diye düşünürüm. Tabi bu adamın kaporadan anladığı şeyle benim anladığım şey aynıysa :)
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

sariertan

Elemanın zamanı olmadığından ve bu yüzden halen arabaya bakmaya gidemediğim için bu durum hakkında birşey diyemeyeceğim. Ama anladığım ciddi alıcılar gelsin kaporasını bıraksın aracı alsın istediği göstersin. Zamanımı çalmasın diye düşünüyor sanırım. Bu yazıyıda yazayım ki gerçek alıcı gelsin ilgilensin. Yada ben iyi niyetliyim =))

universeee

Senin düşüncende tabi ki bir ihtimal ama beni alıcı olarak soğuturdu. Neyse zaten alıcı olma durumu olan sensin ben değil, hayırlısı olsun  :serefe:

tolga_ozhan

Şimdi kaporayı verdiniz, servise götürdünüz ve araba beter durumda çıktı. Bu durumda adam kaporayı geri vermem mi diyor.
Eğer verecekse bunun adı kapora olmaz ve yine adamın vakti boş yere çalınmış olur.
Boş işle uğraşmış amcamız.

sariertan

Adam kaporasını alacak. Aracı kontrole götürdüm sorun çıkmadı. Ya alacam ya kaporam yanacak. Adam alalım baktıralım sonra konuşuruz durumu olmasın zamanım gitmesin diye istemiş olabilir.

Ama benim takıntım o değil. Bu araç ve motor hakkında bilgilerinize ihtiyacım var =)

universeee

Adam kaporasını alacak. Aracı kontrole götürdüm sorun çıkmadı. Ya alacam ya kaporam yanacak. Adam alalım baktıralım sonra konuşuruz durumu olmasın zamanım gitmesin diye istemiş olabilir.

Ama benim takıntım o değil. Bu araç ve motor hakkında bilgilerinize ihtiyacım var =)
Abi bunu bir Audi forumunda sorsan cevap bulma ihtimalin daha fazla olmaz mı? :D
Ha kapora verirsen öncesinden ben araçla ilgili tüm bildiklerimi sana anlatırım  :kahve:  :haydi:

erdem1904

Fiyatı çok uygun değil mi !!!
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ozoozo

Fiyatı çok uygun değil mi !!!

+1903 banada öyle geldi :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

sariertan

Ben netten okudum zaten. Alfa kullanıcılarının arasında aracı kullanıp hakkında bilgi verecek kişilerin bilgisi daha değerli beni için. Ama galiba çıkmayacak =(

ku2

2.0 TFSİ motor ile şehiriçi 10 lt :)))
Çok heyecan verici..ama gerçekçi değil.
2006 A4 TFSİ Quattro kayınbiraderimde var.. 200 bg araç..
Gayet güzel gidiyor. Ancak yakıt tüketim 11-12 civarı..
Şehirler arası 8-9
Kaldıki A6, A4ten de ağır bir kasa..

Ama güzel araç. Tok ve güzel..
Tavsiye ederim düşünüyorsanız.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Erkay KAHYA

Bence Fiyat gayet uygun. Tramer vs. bir sürpriz çıkabilir.
Benim araca tüp taktırdığım yerde vardı.(opel astra ya tüp taktırmıştım.) Oto Gazcının kendi aracıydı. tüp takmış ve memnundu. (sanırım onunki 2.4 dü. 2.0tfsı değil)
Bir de 2.0tfsı 200bg passat vardı benim tamirciye gelmişti bakım vs. için. Sahibi çok memnundu araçtan.

ismet

bu 2.0 tfsi'lar 6 veya 7 vitesse şehir içi 10 litre yakalar diye düşünüyorum ama yazın. arkadaşımda 2013 A6 var 2.0 tdi (7 vites ve otomatik). Onla ortalaması uzun yolda 3-4 şehir içi de sakin kullanımda 5-6 litre. Benzinli de bunun iki katı olmaz diye mantık yürütüyorum ama tabii bu yazdıklarım tamamen farazi (arkadaşın tüketimi hariç)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ku2

bu 2.0 tfsi'lar 6 veya 7 vitesse şehir içi 10 litre yakalar diye düşünüyorum ama yazın. arkadaşımda 2013 A6 var 2.0 tdi (7 vites ve otomatik). Onla ortalaması uzun yolda 3-4 şehir içi de sakin kullanımda 5-6 litre. Benzinli de bunun iki katı olmaz diye mantık yürütüyorum ama tabii bu yazdıklarım tamamen farazi (arkadaşın tüketimi hariç)

2.0 TFSI 6 vites manuel..
otomatik kaç ileri bilmiyorum..

Kayınbiraderimdeki 6 ileri manuel..Bulmak çok zor manueli..!!
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

redromeo156

2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6