Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

Bana tek jant getir daha kolay diyorum.. Yok abi olmaz sadece set veririm diyor. E tek jantı sokman çok daha kolay kardeşim  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
Mevzu öyle değil Özdemir... Konu ile ilgili 3 4 mesaj attım kimse okumamış anlaşılan  ;) bu arkadaş bende jant yok diyor.. 150 200 Tl önden veriyorsunuz yurt dışından getirtiyorum diyor... 3 5 güne gelir kalanı öder teslim alırsınız diyor.. Resimlere bakıyoruz bildiğin Türkiye ve pembe terlikli patikli bir ayak mevcut... Gelde güven.. Yurt dışından jant sokamazsın 2.el... Ben lojistğin gobeğindeyim yıllardır. Bir suru turcı var tanıdığım düzenli Almanya dan gelen.. Tek tek getirebiliriz oda riskli diyorlar. 3 günde 4 jantınasıl getirecek... İyi niyetli olayım vatandaş durust diyelim. 4 tane tırcı bağladığını varsayalım jantları gümrükte yakalatırsa 200 Tl mi geri verecek mi..

Abi günahını almayalımda böyle böyle tokatlar piyasayı :)

ar.159

Tabi tabi zemin siyah yazı ve logo kırmızı birde dikişler kırmızı şahane oluyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tamamdır abi yarın arıyorum , kaliteli almaya gerek yok yani öyle diyorsun ? Aşırı fark varsa alayım , yoksa boşu boşuna 60-70 lira fazla vermeyeyim en ucuzundan yaptırayım.
en ucuzu bildiğin en ince halıflex pahalsıda kalın halıflex ama sonuçta yere seriyorsun ayakkabınla basıyorsun hissetmiyorsun ve ucuz olan ince arkasıda tırtıkla plastik olduğundan daha iyi duruyor gibi geldi bana ama tercih senin
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ozoozo

Abi o zaman elemanda ki jantlardan çok istenileni risk budur deyip girişeceksin :D 200 tl de değilde verim 100 diyeceksin artık bir sıkıntı olursa ne ev batırır , ne zengin eder. Yalnız dediğin gibi bende Türkiye sandım o patik muhabbetini falan gördüm ve adam jantları depolamış. Belki de avrupa da yaşayan türklerden falandır yada ne bileyim oradaki bir tanıdığı almıştır jantları çekmiştir fotoları , buradan iş yapıyorlardır. Yalnız 2. el jant sokma olayı zor değil be abi. Benim abimin arkadaşı amerika da bu işlerle uğraşıyor , Geçen Türkiye ye geldiğinde açıldığında baya uzun bir valizi var baya da sağlam paraya almış , extra 100$ bagaj sanırım THY de yanlış bilmiyorsam onu veriyor, onun içine jant koyup getirdiğini biliyorum. Bunların yanında turbo vs de getiriyor geldiğinde. Kendi gelmese bile yolluyor zaten. EcuFast vs onla iş yapıyor özel bir proje aracı olduğunda parça lazım olduğunda. Belki elemanın böyle bir olayı olabilir.

Belki de ben çok iyi niyetli düşündüm  :alkis:

hi_cazz

Abi o zaman elemanda ki jantlardan çok istenileni risk budur deyip girişeceksin :D 200 tl de değilde verim 100 diyeceksin artık bir sıkıntı olursa ne ev batırır , ne zengin eder. Yalnız dediğin gibi bende Türkiye sandım o patik muhabbetini falan gördüm ve adam jantları depolamış. Belki de avrupa da yaşayan türklerden falandır yada ne bileyim oradaki bir tanıdığı almıştır jantları çekmiştir fotoları , buradan iş yapıyorlardır. Yalnız 2. el jant sokma olayı zor değil be abi. Benim abimin arkadaşı amerika da bu işlerle uğraşıyor , Geçen Türkiye ye geldiğinde açıldığında baya uzun bir valizi var baya da sağlam paraya almış , extra 100$ bagaj sanırım THY de yanlış bilmiyorsam onu veriyor, onun içine jant koyup getirdiğini biliyorum. Bunların yanında turbo vs de getiriyor geldiğinde. Kendi gelmese bile yolluyor zaten. EcuFast vs onla iş yapıyor özel bir proje aracı olduğunda parça lazım olduğunda. Belki elemanın böyle bir olayı olabilir.

Özdemir verelim adama 100er lira getirsin bize 18" Ti Replika o zaman ;)

milano 75

bikaç ay öncede bu muhabet dönmüştü ama aynı satıcımı hatırlamıyorum,hatta yazılan mesajlara ters cevap,alengirli cvp verdiğinden falan bahsediliyodu.avrupadan getirtme muhabbetinde bulgar tecrübesi olan varsa aranızda hesap kitapla olabilirliğini çözebilkir.atıyorum burdan kendi aracıyla en ucuz sac jant ve lastikle geçse,orda bunları taksa ,geri gelse toplam maaliyet ona ne olur ve ne kazanır (ab  vatandaşıysa)bu şekilde yapıyo olabilir .tanıştığım bi muhacir arkadaş en kıral orjin jantı 200--300 gibi alırım sana demişti.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ozoozo

Özdemir verelim adama 100er lira getirsin bize 18" Ti Replika o zaman ;)

Ben varım abi.  :serefe:

hi_cazz

Ben varım abi.  :serefe:

Tez sorula o zaman :D

erdem1904

Deneyin bakalım adam sağlam çıkarsa hepimize kaynak çıkar.. :) Yalnız Bulgaristan dan sac jant benzetmesiyle çalışmıyor. Recaro koltuk falanda getirtiyorum tırlarla yapıyorum demişti bana...

9 takım olmuş bu arada :)

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

wolkanku

19" 4C jantı isteyen?

bu arada 5*98 miş 4c'nin bijon aralığı...159 ve giu familyasının bijon aralığı olan 5*110 ile devam ederler diye düşündüm ama 5*98 malesef  :duvar:

replicaları da 5*98 gelecektir  :duvar: :duvar: :duvar:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

OğuzCanAlantor

erdem1904

Ağır hasar kaydı yok ise her türlü alınır...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

OğuzCanAlantor

Ağır hasar kaydı yok ise her türlü alınır...

Aynen abi sahibiyle konuştum 10-15 aralığında hasar kaydı çıkar dedi airbagler açıkmış iç fotoları yok zaten en sonda 20 bin TL fiyat verdi

blackgear

Oğuz, hafta sonu atlayıp gitsek mi bi?

OğuzCanAlantor

Oğuz, hafta sonu atlayıp gitsek mi bi?

Olur abi ne zaman istersen :)

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Erkay KAHYA

Beni almadan giderseniz gelir sizi orda bulurum.

tunerviper

19" 4C jantı isteyen?

bu arada 5*98 miş 4c'nin bijon aralığı...159 ve giu familyasının bijon aralığı olan 5*110 ile devam ederler diye düşündüm ama 5*98 malesef  :duvar:

replicaları da 5*98 gelecektir  :duvar: :duvar: :duvar:
Abi bu kadar kafan takma spacer yaparsın  :)
Turbo Twin Spark

blackgear

Beni almadan giderseniz gelir sizi orda bulurum.

Ya aslında ben alacağım GT' yi buldum :) Bunu alıp, uğraşmak istemem. Ama şartlar ve fiyatlar da herşeyi değiştirebiliyor. Gidip fikir sahibi olmakta fayda var diyorum. Ne dersiniz? K.Kartı olayı da varmış :D

ismet

Hangisi o Kadir? Hemen link at! :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

sbk0655

Yok be ne işin var. 20 ye aldın 15 harcadın zaten oldu 35.O paraya gt var zaten Ankara da.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blackgear

Abi araba Ankara' daymış, bi bakalım, belki 15 değildir masraf :) Ama şu var, değil 35, toplamda 25'i geçerse bile düşünmem muhtemelen ;) 28' e de var neticede

sbk0655

Ankara da ise git bak tabi , ben şehir dışında olduğunu düşünmüştüm o yüzden dedim git gel gerek yok diye.

Gouki

may-alfa

Ankara da ise git bak tabi , ben şehir dışında olduğunu düşünmüştüm o yüzden dedim git gel gerek yok diye.

Linea'ci ne anlar Alfa'dan :))))))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Arif