Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Utku

Bu var bide
You are not allowed to view links. Register or Login
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

sariertan

Buda çok güzel lakin GTV offffffffffffffff ne yapsak.

TRSemih

147 / GT için nav

•Tapatalk QV•

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

tolga_ozhan

147 / GT için nav

•Tapatalk QV•

Nav özelliği çalışmayan nav :)

a-y-k-u-t

ilanın açıklama bölümü google translate tarafından çevrilmiş olmalı pek anlamadım ben ne yazdığını  :D :D
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

cem meric

:o

Rotweiler

Çok iyi tırmanmış araç yanlız bence.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ku2

:o

Ümit Kemal'in aracı.. Sattı.
Ben de Brembo Fren setini almıştım :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ozoozo

Çok iyi tırmanmış araç yanlız bence.

Yanlız değil yalnız. S'il  vous plait.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

vieri

147'lerde blackline modelinin 120 beygirine bir türlü rastlayamadım. İnsan merak ediyor. :)

h.t

147'lerde blackline modelinin 120 beygirine bir türlü rastlayamadım. İnsan merak ediyor. :)

Hocam aracın 105 lik olduğuna nerden kanaat getirdiniz ?
Bende aksine 105 lik blackline görmedim hiç , bindiklerim hep 120 hp lik ts idi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ismet

Ben de anlamadım, neye göre 105 diyorsunuz? Varyator yoksa 105tir ama ilanda hiçbir bilgi yok...
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

vieri

Bende aksine 105 lik blackline görmedim hiç , bindiklerim hep 120 hp lik ts idi.

Ben de anlamadım, neye göre 105 diyorsunuz? Varyator yoksa 105tir ama ilanda hiçbir bilgi yok...

İnternetteki eski bir gazete haberinde blackline versiyonlarının 105 bg ve 120 bg olarak olarak piyasaya çıktığı yazıyordu.Uzun süren 147 arama serüvenimde 147 blackline sahipleriyle de irtibat kurdum.Konuştuğum iki kullanıcı da bana araçlarının 105 bg olduğunu söylemişlerdi.
Nereden anladığıma gelirsek 147 1.6 progression modelleri 105 beygirdir.Hız kadranlarındaki kırmızı kısım 6500 devirden başlar.Distinctive 120 beygir olan paketlerde ise kırmızı kısım 7000 devirden başlar.Kadranlardan yola çıkarak bir bağlantı kurdum.Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

tolga_ozhan

İnternetteki eski bir gazete haberinde blackline versiyonlarının 105 bg ve 120 bg olarak olarak piyasaya çıktığı yazıyordu.Uzun süren 147 arama serüvenimde 147 blackline sahipleriyle de irtibat kurdum.Konuştuğum iki kullanıcı da bana araçlarının 105 bg olduğunu söylemişlerdi.
Nereden anladığıma gelirsek 147 1.6 progression modelleri 105 beygirdir.Hız kadranlarındaki kırmızı kısım 6500 devirden başlar.Distinctive 120 beygir olan paketlerde ise kırmızı kısım 7000 devirden başlar.Kadranlardan yola çıkarak bir bağlantı kurdum.Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Ben bu kadran farkını kasa farkı olarak biliyordum.
Yani eski tip gösterge de 6500 yeni tip olan da 7000 şeklinde.

vieri

Ben bu kadran farkını kasa farkı olarak biliyordum.
Yani eski tip gösterge de 6500 yeni tip olan da 7000 şeklinde.

147 mk1 kasalarda 7000'den başlayan göstergeler görmüştüm.Ama 6500-7000 ayrımı mk1'lerde yapılmış mıdır.Onu bilemiyorum.Ama mk2 kasalarda böyle bir ayrım yapılmış.Dediklerime ek olarak distinctive olup 105 bg olan bir araçla da karşılaşmıştım.Hız sabitleyicisi ve kol dayaması vardı fakat kadranı 6500'den başlıyordu.Sanırım ender görülen bir modeldi.

h.t

Hiç dikkat etmediğim bir detaydı , teşekkür ederim :)
Bizimkiler 120 lik 7k da bitiyor devir bandı , bundan sonra bu ayrımada dikkat ederim. 2007 105 lik çok progressiona denk gelmiştim ama blackline ları hep 120 sanardım :)

Kubilay

Benim araç 105'lik, 7000'den başlıyor.105'lik blackline hiç duymadım.

vieri

Benim araç 105'lik, 7000'den başlıyor.105'lik blackline hiç duymadım.

Ben sadece genel olarak durumu özetledim.O modele sadece bir kere rastgeldim.Sizdeki 7000'se o da o zaman 7000 olmalı.Yanlış hatırlamış olabilirim.Yalnız Blackline için ntv'nin arşivinde 105 ve 120 beygir 2 versiyon olarak satışa sunulduğu yazıyor.  You are not allowed to view links. Register or Login

ismet

Hocam 15 beygirlik fark yanlış bilmiyorsam varyatör kaynaklı. Varyatör olmayan araçlar 105 beygir. Kubilay ın araçta da varyatör olmaması lazım...

vieri

Evet 15 beygirlik fark varyatörden kaynaklanıyor.Varyatöre bakılmaksızın anlamanın yolu da devir saatine bakmak olarak gözüküyordu.Distinctive ve progressionlarda bunu anlamanın bir diğer yolu da hız sabitleyici ve kol dayama olup olmadığına bakmaktı.Tabi sonradan takılmadıysa.Kubilay Beyin aracı 105 bg olmasına rağmen 7000'den başlıyorsa o zaman tezimiz çürür.

Aslında forumda bunun daha önce konusu geçmişti.Bilgilerim buraya da dayanıyordu. You are not allowed to view links. Register or Login

O zaman en temizi alacağımız aracın ruhsatta kaç kilowatt olduğunu sorup buna göre hesaplamak olacaktır.Saygılarımla...

max-ime

Evet 15 beygirlik fark varyatörden kaynaklanıyor.Varyatöre bakılmaksızın anlamanın yolu da devir saatine bakmak olarak gözüküyordu.Distinctive ve progressionlarda bunu anlamanın bir diğer yolu da hız sabitleyici ve kol dayama olup olmadığına bakmaktı.Tabi sonradan takılmadıysa.Kubilay Beyin aracı 105 bg olmasına rağmen 7000'den başlıyorsa o zaman tezimiz çürür.

Aslında forumda bunun daha önce konusu geçmişti.Bilgilerim buraya da dayanıyordu. You are not allowed to view links. Register or Login

O zaman en temizi alacağımız aracın ruhsatta kaç kilowatt olduğunu sorup buna göre hesaplamak olacaktır.Saygılarımla...

Çok yüksek ihtimal motor kodları farklıdır, ordan da anlaşılabilir.

Benim aracımdaki 2 farkı motor kodu birisi B (big), diğeri ise L(low) ile başlıyordu. Burda da vardır muhakkak bir fark.

Gouki

Haklısın Uğur'um kodlar farklı.

105 bg: AR37203
120 bg: AR32104

ismet

Progression olanda klima da analog. Ek olarak söyleyelim...

h.t

Progression olanda klima da analog. Ek olarak söyleyelim...

2007 ve üstü progressionlarda klimada dijital abi.

halil

105 hp lik olanların motor numarası ar37203, 120 hp olanların 32104 ile başlar.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A