Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

---> Evli, çolukçocuğa karışmış, bagajı ful dolu olanlar ---> Guli, 156, 159vs..
Hothach sevenler --> MiTo -->↨
                │                           ---> Bekar, bagaja ihtiyaç duymayan, arka koltukları oturmak dışında kullananlar ---> MiTo
                ↓       
      sevmeyenler --> Guli, 156, 159vs..
..

Doğa Tosun

Düzgün .....e36 satilir, alisverise gidebilirsiniz, arkasi ... gayet geniş 159 dan sonra...... hele, 4 tane ... kapısı var, kutu..... bass koyabilirsiniz, 11 .....kişi binip halisahaya gidebilirsiniz, bir..... cumartesi gecesinin sonunda 10 tane kizi sigdirip.... evlerine birakabilirsiniz, ....ayrica caniniz .  sıkılırsa yan.... yan eğlenebilirsiniz. Ustune binip kirbac vurabilirsiniz..... Sizden daha atik günümüz...... ruhsuz sirket arabalarini 240..... a kadar .... yarabilirsiniz. Üstelik bütün bu saydiklarimin günahı yani ona sahip olmanin bedeli 21.750 .....tl alfistiturkey üyelerine !!!!! :

Bmw satilir da kendime bir bella yapmazsam terbiyesiz düzeysizim..
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Benim ihtiyacım yok !!! Tek veya ıkı kişi için mukemmel ... Çünkü 8 aydır .. Arkaya 3 veya 4 defa binildi .. Geçmişte arac yokmuş insanlar ... Ikı aile araca bınıyormuş ... Bunları erıtemedik .. Artık herkesde arac var... Kimse binmiyor baskasının aracına .. Artı cocuklu aileler tercıh etmemelerı cok normal .. Bagaj  olayı ise  ev gibi düşünün ne kadar büyükse o kadar esya alırsınız .. Bagajda mangal tasıyan arkadaslarım var cıkartmazlar .. Hep ordadır .. .. Cabbrio aracımla tatıle gıderken .. Ikı valıze 20den 40 tl verıyorum benden once orda oluyor keza aynı şey station vagon ıcın gecerli zevk ve rennkler ... Ben hiç bir zaman statıon bı araca bakmadım .. Örnek almamda ...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende... Erdinç beye hak verenlerdenim... Zevk ve renk meselesi..! Mesela benim.. Giulietta 1.6 JTDm-2... ideal bir aile arabası gibi görünsede... bence küçük kalıyor. Bagajda mangal taşıyamıyorum... Haliyle pandizotu söküp mangalımı koyuyorum... Bagajda mangal olmazsa... Olmaz..!!

Ama MiTo yu küçümsememek gerek.. Ben @Gouki bey'in arabaya bindiğimde..: gayet havadar ve genişti.. Tabi Zevk meselesi..!!

ozoozo

Düzgün .....e36 satilir, alisverise gidebilirsiniz, arkasi ... gayet geniş 159 dan sonra...... hele, 4 tane ... kapısı var, kutu..... bass koyabilirsiniz, 11 .....kişi binip halisahaya gidebilirsiniz, bir..... cumartesi gecesinin sonunda 10 tane kizi sigdirip.... evlerine birakabilirsiniz, ....ayrica caniniz .  sıkılırsa yan.... yan eğlenebilirsiniz. Ustune binip kirbac vurabilirsiniz..... Sizden daha atik günümüz...... ruhsuz sirket arabalarini 240..... a kadar .... yarabilirsiniz. Üstelik bütün bu saydiklarimin günahı yani ona sahip olmanin bedeli 21.750 .....tl alfistiturkey üyelerine !!!!! :

Bmw satilir da kendime bir bella yapmazsam terbiyesiz düzeysizim..

Bu.. Yazından sonra sanada katılmamak... Elde değil..!! Dogacım..!!

saskuran

şimdi ben 43 yaşindayım mito kullanıyorum . Evliyim 6 yaşinda oglum var eee mito bana yetiyo bebe arkada kapiyi acackmi derdi yok cami acacakmi derdi yok . ufak , sehir ici icin ideal bu fiyata corsa fiesta alacağima karizma tercih ettim ben sürüden ayri olmayi seviyorum bundan once mondeom vardi . devasa , yine ayniydi herşey ... sonucta tercih meselesi mitoma aşığım ayrıca :)
şimdi ben hangi kategorideyim ?

SAS....

Erdinc küflü

Selim forester ayrı tutmam gerekiyor :-)) ancak uzun arac bana tren gibi geliyor .. Bıraderde statıon sever benim mito ıcın arka tekerlekler kafamda ne işim. Olur dıyor :-)))  kısaca araba bir arac ancak bir yaşam şekli ...e:-21 323 i , 205 1.9Gti ,106 gti , c4 vts , 206 xs, megan coupe  ,aradakı arabaları hatırlamıyorum . binmiş birisi olarak ilk gördugumde parasına ozellıklerıne göre ve yakıt , vergi , bana uyan en iyi aractı hızlı gıden az yakan başka arac yoktu ...!!! 

Erdinc küflü

Şu an satışa koydum , 4 kapıya ıhtıyacım vardı . Neyse suzukı alıp kurtardım .. Şu an  yine tek kapı ustune para koyup başka arac alıcam ... Birde manuel olacak ...

Erdinc küflü

Birde eklememm gerekır ... Belkı yanılıyorum ... Tabiii olçuler fabrıkasyon onemli ancak kemalın 159 bındıgımde kendısınede soylemıştım .. Benım mıtonun on tarafı daha havadar gıbıydı .. 159 dakı orta konsulun gelişi sanki biraz daraltıyor aracı .. Belkı sag da oturmamm etkiledi .. Baktım ıç olçülerı bulamadım karsılastırmak ıcın ....

ku2

GT tek kapı..
2 kişilik bir aile pek rahat kullanır. Bagaj gayet yeterli..
Her gören yuh bagaja bak der..
Arka sağ tarafa çocuk koltuğu takıyorum. Mert'i indirip bindirirken hiç sorun yaşamadım.
Adam çok memnun hayatından :))

2. araba olarak GTden çok memnunum.
4 kişilik olacaksa WRX olmalı bence :))

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

FIRST

Mito evet çok büyük degil ama çok küçükte degil önde iki tane 1.93 boyunda adam arkadada 1.70 boyunda iki kız rahatlıkla sıgabiliyo  ;) ;)

Rotweiler

Yine yazdıklarımı ya da okuduklarınızı beyninizle değerlendirmemişsiniz. Bak bu cümle de size beyinsiz demiyorum misal.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Doğa Tosun

satılmamış da olabilir bi an  fevri davrandım "edit mesajdır" :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

wolkanku

4 koltuklu Saab Gabrio alın derdiniz bitsin dedeler

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Kutay

:yukari-ok:
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

KUY65

çok özür dilerim ben kimseye aptal vs bişey demek istememiştim. Bi arkadaşın da yazdığı gibi satılmama nedeninin böyle olmasından bahsettim ki gerçekten bu kadar 2 kapılı aracın yollarda olmasına rağmen mitonun az olması bana değişik geldi diyelim. yanlış anlaşıldıysam affedin. tek bir güzellik algısı olsaydı zaten herkeste aynı araç olurdu. O yüzden hiç bir araca kötü veya kullanıcısına niye bunu alır ki vs tarzında şeyler söylemem :)
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

sariertan

3 kişilik bir aileyiz ve 166 kullanıyorum. Offfffff çooookkk büyük =)))) Ama GT de rahat bir şekilde kullanabilirim. Çocuğumuz arkada ne cam ile ne kilit ile oynayabilir. Güvenli şekilde oturabilir. Buda işimize geliyor. E bu Mito bile olabilir sıkıntı yok benim açımdan mesela. Ama genel kanı 2 kapılı bir araba aileye gitmez düşüncesi bu tip araçların zor satılmasında en önemli etken bence. Bir de ABİ ARABAYA DOLDURACAKSIN EŞYAYI diyen insan çoooooooookkk sayıda var. Onlarda öyle seviyor arabalarını =) Her kes kendince haklı yani. Ama 2 kapılı arabalar har zaman daha seksi ;)

iskoc

benim içinde tam tersi tek kapı arabaya hiç ısınamadım.156 yı coupe araba niyetine kullanıyorum.bagaj ufak iç hacmi dar.(bana göre tabi bu kıstaslar)  :D
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

tayfun

benim içinde tam tersi tek kapı arabaya hiç ısınamadım.156 yı coupe araba niyetine kullanıyorum.bagaj ufak iç hacmi dar.(bana göre tabi bu kıstaslar)  :D
Senin cusseyi e200 den aşşagisi zaten kesmez kuti :D

master

İlan her geçen gün daha da efsaneleşiyor:

275 arka lastikler???? 285hp????

Beyler GTV'leri satın, kral burda sizinkiler çöp :) Bir de arka lastikler 275 olduğuna göre arkadan itiş galiba bu GTV :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Fatihob

Hah alıcak aksesuar bulamamış, 275 lastik alayım bari demiş :)
..

TRSemih

Şu ilanin köşesine bir yerine de "veloce'yi" iliştirmiyorlar mı.. hay veloce ne.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

halil

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Erkay KAHYA

Şu ilanin köşesine bir yerine de "veloce'yi" iliştirmiyorlar mı.. hay veloce ne.

Abi adam açılımını yazmış işte. GTV  ;)

erdem1904

lpgli
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Erkay KAHYA