Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login

sürekli kullanılmadığıyla övünülen yedek lastiğin  :S tanımında son nokta :)

Araç orjinal daha kitabcıkları felan hissetme daha kullanılmamış muyane 2015.9.28 mevcutdur Cidi alıcılar mesaj atsın veya ullaşsın
milletçe egzoz ve stepneneden çektiğimizi başka hiçbir şeyden çekmedik: egsoz,egzoz,eksoz,eksos,egsos,egzost vs derken,istetme,istepne kelimesine yeni yeni alışmışken lügata yeni bir kelime daha girdi.HİSSETME lastiği

leonheart

Araç orjinal daha kitabcıkları felan hissetme daha kullanılmamış muyane 2015.9.28 mevcutdur Cidi alıcılar mesaj atsın veya ullaşsın
milletçe egzoz ve stepneneden çektiğimizi başka hiçbir şeyden çekmedik: egsoz,egzoz,eksoz,eksos,egsos,egzost vs derken,istetme,istepne kelimesine yeni yeni alışmışken lügata yeni bir kelime daha girdi.HİSSETME lastiği

Üstad, ben de senin mesajları takip ediyor gibi oldum, ikidir üst üste alıntılıyorum ama bu lafından sonra bunu paylaşmadan edemedim  :lol:
159 JTDM Distinctive

ArinFırat

Üstad, ben de senin mesajları takip ediyor gibi oldum, ikidir üst üste alıntılıyorum ama bu lafından sonra bunu paylaşmadan edemedim  :lol:
aksine yazdığım veya paylaştığım bişeylere yorumlar gelmesi veya alıntı yapılması daha bir sevindiriyor..Resim harika,,meramımızı çok güzel anlatıyor :)

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login  :lol:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Tolga033

Arkadas taktigi janttan bihaber. :D

2012 model 32.000 TL 156

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ssg

BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

ilbey666

146'nın dirisi gerçekten harika duruyor..
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

vieri

146'nın dirisi gerçekten harika duruyor..

Evet gerçekten harika.Hem de boxer motor.

tunerviper

bu araç konuşudu mu bilmiyorum ama fiyat çok iyi
Turbo Twin Spark

erdem1904

Fiyatı bedava.. takipteyim bu ilanı...  Muhtemelen yurdum insanının km takıntısı sebebiyle duruyor.  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

erdem1904

Bu da var... Ama kaporta da masrafı var..
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tunerviper

Fiyatı bedava.. takipteyim bu ilanı...  Muhtemelen yurdum insanının km takıntısı sebebiyle duruyor.  :)

Valla boya önemli değil Erdem abi ciddi sıkıntısı yok ise kurda çakala kaptırma bunu kap sen :)
Turbo Twin Spark

erdem1904

Valla boya önemli değil Erdem abi ciddi sıkıntısı yok ise kurda çakala kaptırma bunu kap sen :)

Ben zaten kazaya boyaya km ye takılmam :) Önceki 156 ım bu konuda referansımdır :D Ciddi ciddi takipteyim ama 1 ay daha beklemesi lazım en az  :( Aracın geçmişini de biliyorum. İlk sahibi Adana'dan İzmir'e oradan Konya'ya oradan da Aksaray'a  :) En son bakımlarını da ya Alfin'de ya da AR'da yaptırmış. Onu tam hatırlamıyorum...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Utku

Kimse kapmaz merak etmeyin, 1-2 yıldır sürekli ilanlarda zaten.
Bu kadar el değiştiren araca ben bulaşmazdım
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

ilbey666

Biz de abimize 20-21 bandına kadar bi 147-156 bakıyoruz ama malesef çok zor temizini bulmak :( bulsak bile bu paralara değil..
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

sbk0655

Ben zaten kazaya boyaya km ye takılmam :) Önceki 156 ım bu konuda referansımdır :D Ciddi ciddi takipteyim ama 1 ay daha beklemesi lazım en az  :( Aracın geçmişini de biliyorum. İlk sahibi Adana'dan İzmir'e oradan Konya'ya oradan da Aksaray'a  :) En son bakımlarını da ya Alfin'de ya da AR'da yaptırmış. Onu tam hatırlamıyorum...
En son bakimi Alfin de yapildi diye biliyorum.

Muratözdemir

2.0 ara kasa manuel ve mk2 manuel olan ikisinide araştırdım arkadaşlar hatta gidip baktım.maalesef ikiside....

Muratözdemir

Biraz açmak gerekirse ikiside çarpışan arabaya dönmüş maalesef.

erdem1904

Yazık olmuş o zaman.. Kaza olur gerçi neticede fiyatlarıda ona göre özellikle mk2 nin.. 4-5 parça boyalı yazmış mk2 nin sahibi.. Önden kazası varmıydı?
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Muratözdemir

Yazık olmuş o zaman.. Kaza olur gerçi neticede fiyatlarıda ona göre özellikle mk2 nin.. 4-5 parça boyalı yazmış mk2 nin sahibi.. Önden kazası varmıydı?
Varmış sahibinin bilgisi olamayabilir.Ben konyadayken bakmistim araca.Aksaraydaykende bi ustamız gidip baktı. Hatta eski sahibini aradım senden çıktı nasıl olsa varsa bildiklerin söyle dedim oda söyledi kendi duyduklarını ogrendiklerini.

Muratözdemir

Mk2 olan 8 el değiştirmiş hani bi ölçü degil ama normal şartlarda bu kadar degismemesi gerekir bence. Bide aracın gecmişi görünmüyor. Sorgulamada gecmisi görünmeyen arac diye bi konu acmistim yine bu bölümde. Bu araç içindi.

erdem1904

Anladım...  :yukari-ok: O zaman gerçektende yazık olmuş 28 de 1'e :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Muratözdemir

Anladım...  :yukari-ok: O zaman gerçektende yazık olmuş 28 de 1'e :)
Maalesef.hatta benim şöyle bi benzetmem vardı  bu iki araç için...hani dünya güzelleri vardır yanlış kişilerle tanışıp uyuşturucunun pençesine düşüp ordan oraya savrulurlar o güzelliklerinden eser kalmaz. Bu araçlarda öyle olmuş işte :))

ozoozo

Alınır mı bu araç sizce ?

Erdinc küflü

Haftada 1 gun biniceksem  benim gibi motorunu satıp ..  Zevk için bu bıtceyı ayırdıysam ... 1 saat dusunmemm ... Binenleride  taktir ederim günlük kullanım için şirket benzin paramı verirse hergun kullanırım ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi