Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Siyah ici Bej 147 Prins LPG Biniciye Masrafsiz.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zaferisgoren

Selamlar
Herşeyini son 6 ay içinde pırıl pırıl yaptırdıgım 2004 MK1 147'mi model yükseltme amacıyla satışa çıkardım.

Geçen yaz sonu eşime jip alınca ekonomiyi iyice göçerttik malum; 147'yi artık 2 yıl değiştiremeyiz diye düşünüp A'dan Z'ye herşeyini yaptırdım. Şükür vaziyeti toparladık şimdi bu ufaklıgı büyüteyim istiyorum.
Aracın hiçbir sorunu yoktur, sahibinden ilanlarındaki en iddialı MK1'lerden biridir.

You are not allowed to view links. Register or Login

2004 Alfa 147 1.6 Progression Jamara siyahi.
Araci 40.000km'de ilk elden hatasiz aldim. Su an 160.000km'de. Bir bakıma ilk el sayılır.

#Antalya Bir Oto Servis bakimli. Garantili. Araca son bir yil icinde 5.000TL harcadim.

Ağır bakımında bujiler, varyatör, kayislar, Debriyaj balatasi, balatalar, radyatör suyu dahil tüm sıvıları degisti. Viraj çubuğu,  burçlar dahil değişti. Ağır bakımı tamam. (2.700tl)

#30.04.2014 İşyerimden birarkadaş almaya niyetlendi; ayıp olmasın diye 160.000km bakımını da yaptırdım. Yağ - Yağ filtresi - polen filtresi- Hava Filtresi  + Klima gazı dahil BAKIMI TAM..! Kontaga bas git... (Arkadaşın kredisi çıkmadıgı için satış yapılamamıştır)

#Lastikler yeni ve sessiz Continental

#Jantlar boyandi

#Kaputta taş atmadan ötürü; ve Sag tarafta park yerinde sürtmeden ötürü temizlik boyalari mevcut; Sorguda 418TL ve 708tl boya bedeli çıkar. ORJINAL, hicbir sekilde sökme takma degiseni yok. Tamponlarda dahi boya yok. Tavana keyfi karbon kaplattim.

# Sehir ici 10lt LPG yakar. Kilometrede 23ykr ile dizel golften iddialıdır. Uzun yolda 20 kuruşa düşüyor.

#Prins LPG, Antalya HBA otogazda takildi. LPG'de usta onemlidir. İbrahim ustanın bir iş arkadaşımın 156'sı, bir de yan apartman komşumun 147'sine sorunsuz Prins taktıgını biliyordum. Takildiktan sonra sadece bir kez filtre degisimine gittim. Mukemmel uyumlu ve Prins farkı... Atiker takıp rezillik yaşayan 147 de gördüm.

# ÇOOOK airbagli... Yanlarda bile var. Şükür kaza görmedik.

#Blaupunkt bluetooth kit var. Telefon gorusmesi, telefonda oynayan medyayı hoparlörden verir.

#Istenirse USB porttan MP3 okuyup caliyor. Atabildiginiz kadar albüm atın.

#ABS ASR ESP var.

#KM ORJINAL.

#LPG Ruhsata işli.

#DOSTA GIDER tertemiz arabadir.

# TAKAS; FIYATI ŞİŞİRİLMEMİŞ BMW 3.20D, X3 2.0d, Mercedes CLK(2003-2006), Audi A4, Son kasa A3 Sportback , TAKAS DUSUNEBILIRIM.

:haydi: ALFISTI FIYATI FARKLIDIR..! ILANDAKI TAKAS FIYATIDIR...  :haydi:
:serefe:

Bandırmalı

Merhaba bize olacak rakam nedir acaba. Bir arkadaşım bütçesine uygun üzmeyecek bakımlı 147-156 arıyor.
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

vieri

zaferisgoren

Sagolun.. 21 diyelim yine konusuruz. Alacagim araci buldum cunku.

OğuzCanAlantor

2012 Volvo s60 2.0 D3 ile takas düşünürseniz konuşalım .

zaferisgoren

Abi guzel teklif ama butcem o kadar yuksek degil 65.000maximum

147BLACK

Zafer bey selamlar...
Kardeşimin 206'sını satacağız ve ailedeki 3. Alfa'yı da ona alalım istiyoruz. Aracınızı biliyorum senelerdir.
Yarın fiyat alalım 206'ya, belki soluğu Antalya'da alırız. :-)
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

zaferisgoren

Selam. Sabah benim aracin satisini yapiyorum; hayirlisiyla yeni bebekli efendi bir arkadasa verdik.  Yan apartmandaki buz beyazi 147 satilik diye biliyorum. Onunla ilgili telefon bilgisini size ulastiricam.