Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

satılık 147 mk1 ve scooter

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adalı35

arkadaşlar bugün eşimle sürüş denemelerinden sonra karar verdik bu aracı kullanamıyor.  :duvar: yada bana kalırsa kullanmak istemiyor. öbür aracımız lienayı yada arkadaşın fiestasını kullandığı kadar 147 yi kullanamadı. nedenine gelince çok hızlı diyor. :serefe:  ayrıca uzun tartışmaların sonunda bu aracı istemiyorum dedi bitirdi olayı.  >:( >:(
şimdilik bi kaç seçenek var, ya otomatik bir hatchback ile devam etmek yada  daha üst bir modele ikna etmek yada boşanmak  :D
bu nedenle artık masraf olarak yapılacak pek birşeyi kalmayan 147mi satmaya karar verdik. malum siteye ilan verdim ama foruma fiyat düşerim. bilenler biliyor maliyeti bana 25 e yaklaştı aracın ama artık iş para pul olayını geçti. fiyat olarak 23000 düşünüyorum.
bunun yanında 2013 model mondial 100 loyal marka daha 1100 km yapabildiğimiz faturalı plakalı scooterda satılıktır. ilgisini çekebilecek arkadaş olursa detaylı bilgi veririm.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

koroglubrk

10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

FB10ur

Hayırlısı olsun hem sizin için hemde araca talip olacak arkadaşlarımız..

147BLACK

Selamlar...
Kardeşime 147 düşünüyoruz. İlan linkiniz var mı? :)
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

Adalı35

211609311 ilan numarasi. Ayrıca forumda konusu da mevcuttur

Adalı35

147 im satılmıştır. Konu kilitlenebilir :((

Gouki