Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 2011 Giulietta MA170

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ormanci

2011 Mart ayında sıfır olarak aldığım Giulietta'yı satma niyetindeyim. Henüz başka herhangi bir yere ilan vermedim.

Sahibinden'e falan koyarsam düşündüğüm fiyat 56.000 TL olacak, Forum içinden birilerine kısmet olursa birşeyler yapacağım.

2011 model Distinctive - Spor Paket (Siyah-kırmızı dikişli deri koltuk, spor süspansiyon, pedallar, marşpiyeller vb. gibi eklentileri var, birçoğunuz biliyorsunuz gerçi :) )
56 bin küsür km'de.

Garantisi bittikten sonra ufak tefek bakımlarını Bostancı Bosch Car Service, daha sonra birkaç işlem için de Bostancı Zeki Usta'ya gittim.
Son büyük sayılacak bakımı Sportivo Yılmaz Usta'da yaptırdım.

Birmot'un garantiden değiştirmek istemediği mırın kırın yaptığı hatalı volan ve baskı balatayı da Yılmaz Usta'da 50.000km'de değiştirdim. Yani en aşağı 100bin km'ye kadar rahat edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Arabada kaza boya yok.
Yalnızca bir aracın ufak bi sürtmesi yüzünden arka kapının sağ alt bölümünde düzeltme ve ufak bir rötuş var. Nadiren de olsa bazen ışıkta falan biraz belli oluyor ama bunun haricinde hiçbir şey yapılmadı. Arka tamponda da geri geri gelirken, arkama bir aracın gelmesi ile son anda ufak bir dokunuş yapmam nedeniyle çok küçük 2-3 ezik var. Bunun haricinde hiçbirşey yok, kesinlikle şüpheniz olmasın. Arabayı Yılmaz Usta veya Zeki Usta'ya falan gösterebiliriz dilerseniz.

Standart özellikler haricinde;
- Art Car'da alcantra karışık olarak direksiyon yapıldı.
- Dr.Ecu yazılım mevcut. Agresif falan bir yazılım değil, ancak alt devirler biraz daha iyidir.
- Downpipe,
- Çift çıkış (orj QV susturucusudur) son susturucu,
- Fiber difüzör mevcut.
- Llumar 2 numara cam filmi, ön camda UV ışınlarına karşı en açık tonda film var.
- Farları İlker Kemal'de bixenon yaptırdım. Mercekler D2S merceklerle değiştirilmiştir. Hella D2S balastlar ve Osram Nightbreaker Unlimited ampuller var.
- Yakın zamanda Novitec Sportshifter (shortshifter) takıldı, bunun da orijinali duruyor.
- Eibach/Novitec spacer'lar var (yalnızca arka)

Downpipe, eksoz ve tamponun tek çıkışlı plastiği de duruyor, onları da teslim edeceğim.

Ayrıca arabada müzik sistemi de var, onu sökmeyeceğim, Focal komponentler, Hertz bas ve kutusu, Amfi vb. bişeyler var.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, ciddi düşünen arkadaşlarla detaylı şekilde yine görüşürüz.
En kısa zamanda fotoğraf falan da çekip ilanı tekrar güncelleyeceğim, şimdilik böyle bi ön bilgi mahiyetinde yazabildim, kusura bakmayın..

krm1983

Hayırlı satışlar

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Ormanci

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Adza

içim gitti resmen abi. 159 a şöyle yan gözle baktım ilk defa >:D... hayırlısı olsun :)

schumi

ferrari

Ormanci

You are not allowed to view links. Register or Login
Fotoğraf var mı hocam?

Bugün becerirsem yıkatıp fotoğraf çekip koyacağım :)

Ormanci

İlanı yayımladım arkadaşlar. Fotoğraf vb'ne buradan bakabilirsiniz. Forumdan düşünen olursa fiyatta ikram yapacağım.

Erdinc küflü

Giu,  düşünenler için donanım , extralar , model , km , kozmetik olarak , fiyat gayet iyi gözüküyor ,hayırlı satışlar .

ihsany

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Alfadanadam

İlanı yayımladım arkadaşlar. Fotoğraf vb'ne buradan bakabilirsiniz. Forumdan düşünen olursa fiyatta ikram yapacağım.

Dostum, naçizane fikrim tampondaki bayrak stikırını sökmen yönünde. Bu tür eklemeler araca orjinal dışı imajı veriyor diye düşünüyorum.

Ormanci

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, hayırlısı bakalım :)

Alfadanadam, hocam en son takılınacak şey o olsun, ona takılan hiç bakmasın da zaten, arabanın ne olduğu belli, ciddi olan gelir bakar, istemezse söker sticker'ı :)

Alfadanadam

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, hayırlısı bakalım :)

Alfadanadam, hocam en son takılınacak şey o olsun, ona takılan hiç bakmasın da zaten, arabanın ne olduğu belli, ciddi olan gelir bakar, istemezse söker sticker'ı :)

Bu siteden düşünen için hiç önemli bir detay değil, ama sahibindene bakan yüzlerce insan var o bakımdan. İlk imaj önemli biliyorsun :)

ferrari

Manuel ve 2011 modele bakarak biraz yüksek olmuş hocam fiyat bence...

Gouki

Fıstık gibi Giulietta. Hayırlı satışlar olsun.

Ormanci

Güncel

The Schuey

Hayırlı satışlar. Testi çekilen araç bu muydu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ormanci

octinum

Hayırlı satışlar ve hayırlısı olsun. :)

Yalnız, You are not allowed to view links. Register or Login ilanının sonuna "ehli olmayan usta haricinde" yazmışsın. Bir kontrol etsene son paragrafı.

Evet Büdütörlüğüm tuttu.  :kahve:

Ormanci

Sağolasın hocam :)
Aaa doğru valla, düzelteyim :)

Ormanci

Arabayı satmaktan şimdilik vazgeçtim. Üzerine adam gibi ekleyip daha düzgün birşey alamadığım sürece değiştirmeyi düşünmüyorum, binmeye devam edeceğim büyük ihtimalle. İnşallah ev mev alma durumu vs. olursa satacağım. Bu ara biraz zora düştük gibi olmuştu ama babam "bu işler için arabayı satıyosan satma, telaş yapma" dedi. Emir büyük yerden :) Marshall yardımı gelecek galiba :D

Tolga033

Arabayı satmaktan şimdilik vazgeçtim. Üzerine adam gibi ekleyip daha düzgün birşey alamadığım sürece değiştirmeyi düşünmüyorum, binmeye devam edeceğim büyük ihtimalle. İnşallah ev mev alma durumu vs. olursa satacağım. Bu ara biraz zora düştük gibi olmuştu ama babam "bu işler için arabayı satıyosan satma, telaş yapma" dedi. Emir büyük yerden :) Marshall yardımı gelecek galiba :D
Sonunda gördük Giu'yu. Fazlasiyla dolu ,başka bir jant ile daha da güzel olur . :)

Tapatalk 19.03

Gouki

O halde konuyu kilitliyorum.