Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 156 için KN Açık Hava Filtresi + 30 Cm Kabin İçi Subwoofer

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Darkness

Arkadaşlar merhabalar,

Geçen hafta aldığım arabanın bagajındaki fazlalıkları fabrika haline dönerken elimden çıkarıyorum.

İhtiyacı olana çok yüksek bir fiyat yazmadığımı düşünüyorum.

PIONEER TS-W310D4 1400 WATT 400 RMS ÇİFT BOBİNLİ PROFESYONEL SUBWOOFER + KUTUSU

100 TL (İnanın piyası fiyatını bilmiyorum ama alan 100 Tl ye böyle bir keyif bence normal gibi)

Birde hiç muhteviyatını bilmediğim bir konu performans hava filtreleri bunuda arabanın üzerinden söktüm. Sökerken açıkta duran bir parça olmasına ve motorunda tozlu kirli olmasına karşın elim bile kirlenmedi sanırım yeni takılmış bir parça. Pırıl pırıl ama alacak olan daha iyi anlar diye düşünüyorum.

Bu ürünün fiyatını hiç bilmediğim için sizlere bırakıyorum.
İkisi bir satılırsa çok iyi olur benim için tabi ama kısmet.

tşk.

Ne aradığını bilmeyen, ne bulduğunu anlayamaz...

FarukDuru

Kimileri Çözemesede Bu Aşkı,Uzaktan İzlemeleri Hoşuma Gidiyor...

ArinFırat

ozoozo

Konu açılalı nerdeyse 2 sene olacak hava filtresi çürümüştür o derece hort olmuş :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ArinFırat

:))) ne bileyim alfama yapacak bişeyler arıyordum,açık hava filtresi denesemmi diye düşündüm :) gerçekten performansa etkisi varmı acaba varmı bilginiz?

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
:))) ne bileyim alfama yapacak bişeyler arıyordum,açık hava filtresi denesemmi diye düşündüm :) gerçekten performansa etkisi varmı acaba varmı bilginiz?

Yoktur. Tek karınız sürekli değiştirmek zorunda kalmaz kutu içi alırsanız yağlar temizler koyarsınız , açık hava alırsanız yine temizler koyarsınız böylece her bakımda filtre parası vermekter kurtulursunuz. Yanlış yere koyulan açık filtreler performans düşüsüne de neden olur.

erdem1904

Yoktur. Tek karınız sürekli değiştirmek zorunda kalmaz kutu içi alırsanız yağlar temizler koyarsınız , açık hava alırsanız yine temizler koyarsınız böylece her bakımda filtre parası vermekter kurtulursunuz. Yanlış yere koyulan açık filtreler performans düşüsüne de neden olur.

Debimetreyide bozar ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Gouki

147 1.6 ts'de 60 bin km açık hava filtresi kullandım hem de şarj dinamosunun önünde, toz toprağın içinde. Bozulmadı debi.

ArinFırat

Debimetreyide bozar ;)
desenize orjinalden şaşmamak gerekiyor..teşekkürler bilgiler için

erdem1904

147 1.6 ts'de 60 bin km açık hava filtresi kullandım hem de şarj dinamosunun önünde, toz toprağın içinde. Bozulmadı debi.

Benim hemen debimetrenin önündeydi ve bozdu...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

OğuzCanAlantor

Benim hemen debimetrenin önündeydi ve bozdu...

Açık hava filtresi takılması her arabada debimetre(maf sensörüde geçer) ömrünü kısaltır sadece alfaya özgü bir arıza değildir .

Zaten açık hava filtresinin atmosferikte katıcak birşeyi yok ses amaçlı , servis olarak takılcaksada kutu içi öneriyoruz.

Darkness

duruyor :)  >:D >:D
Depoya bakmam lazım, poşetleyip kutulayıp kaldırmıştım,

7.000 Km kadar kullandım, herhangi bir arıza olmadı benim 156 da
Kuzene sattığım 156...

Darkness