Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 2004 MK2 156 1.6 T.S.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

Opsetli cantları, abartı egzozuda var  :) hayırlısı olsun... Al bir selesepet gt :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Gouki

max-ime

Kadir abi hayırlı satışlar :)

İlanı güncellemişsin ama güncelediğinde ilan arka sıralara düşüyor, istersen yeni ilan açta güncel olsun.

dragut

"Alfa sevgisi"

blackgear

Çok teşekkürler arkadaşlar :)

Kusura bakmayın, bu ara biraz yoğun olduğum için ne forumla ne de satışla ilgili bir gelişme olamamıştı :)

Birincisi, ilk "güncel" mesajımızı paylaşalım :)

İkincisi, araçla ilgili detaylı fotoğraflar paylaşmak istedim.

Şöyle başlıyoruz :)

ismet

Fotoğraflar demişsin ama tek foto var? Devamını bekleriz, özellikle gta jantlı olanları :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

blackgear

blackgear

Aracımdaki kaporta kusurları (belirttiğim gibi, arka tampon haricinde boya, değişim, tamir vs.. yok) Tam boya takıntılı Alfistilere göre :)

blackgear

Bir çok 1,6 da olmayan ekstramız :) Yağmur ve Buğu sensörlerimiz...

blackgear

2004 model (10 yaş) olmasına rağmen, ilk günkü temizliğinde olmasa da oldukça diri ve detaylı temizlik bekleyen deri koltuklarımız. (Arka koltukta bir yerde sigara deliği, diğer yerde az bir yanık mevcut. (Çapları 4-5mm) Ön koltukta bir çizik mevcut :(

blackgear

blackgear

Bu da bonusumuz :) (Anahtarlıklar verilmeyecektir teklif dahi etmeyiniz :p :D)

blackgear

GTA jantlı fotoğraflar ne yazık ki eski ve ufak :( İmzamda gözüküyor aslında. Yaz başına kadar da çekilmesi çok zor, zira şu an kışlıklar var üzerinde :)

Daha detaylı fotoğraf isteyenlere yine yardımcı olurum :)

Tekrar belirtiyorum, ciddi satıcıyım dostlar. Üçe - Beşe bakmayacağım. Korkunuz olmasın.

Son olarak, şirket aracım sebebi ile yaklaşık 15 gündür çalıştırmıyorum arabayı. Bu gün fotoğraflar için sabah çalıştırdım. İlk marşta araç start aldı. Devirde de en ufak bir oynama yok. 1.500 km sonra rutin yağ - filtre bakımı var. Bakım da yaptırıp öyle vereceğim.

İlginiz için teşekkürler :)

blackgear

İki tane de GTA jantlarla birlikte fotoğraf (eski kütüphaneden) ekleyelim :)

Dip not: Yay şart!... :p :D

erdem1904

Çok temiz, çok özel ve çok güzel bir 156... Benimki dahil çoğu 156 da olmayan özelliklere sahip.. Düşünen pazarlığa otursun kaçırmasın :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

son resim şahane. hayırlı satışlar Kadirim :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

tayfun

Donanım ve fiyata bakıldığında gayet uygun. Millet bin ikibin ucuza alacam diye bitik araba alıyor sonra çok daha fazlasını harcıyor. 

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok temiz, çok özel ve çok güzel bir 156... Benimki dahil çoğu 156 da olmayan özelliklere sahip.. Düşünen pazarlığa otursun kaçırmasın :)

Valla aldığımda çok temizdi abi, elimden geldiğince de aynı özende kullanmaya çalıştım :) Elektrikli bel destek mekanizması, orjinal Alfa Romeo alarmı falan gibi özellikleri ile hakikaten nadir bulunan donanıma sahip. Gereksiz gibi gözükebiliyor ama gerçekten işe yarayan sürüş be seyahat konforunu arttıran özellikler :) Ve gerçekten binicisine gideceğini düşündüğüm bir otomobil. Dilerim forum içinde bir dosta gider, seve seve kullanır :)

@İsmet: İsmetim, çok teşekkürler.
@tayfun: Tayfun bey, yorumunuz için teşekkürler. Benim araba da emsallerine göre biraz yüksek km (165.000) ama ilk konuda da belirttiğim gibi, her km' si kayıtlı :) Bakımsız bir araba değil. Zaten kozmetikten de az çok anlaşılıyordur. Ben bu arabadan gereken keyfi aldım :) Şimdi nasipse GT ile yola devam etmek istiyorum. Bu güne kadar ben onu üzmedim, o da beni üzmedi çok şükür. Dilerim alıcısını da üzmeyecektir.

tayfun

Düzgün kullanılmış bi arabada km dert değil ağır bakım aralığında deyilse. 216 bin km,de nokta boyasiz, ve ona ragmen boyası tertemiz, derilerinde zerre kusursuz, içinden trim sesi gelmeyen 156 gördüm. Dediginiz gibi araç bakimliysa km sorun olmaması lazım.

erdem1904

165000 km çok değil ki Kadir :) Yıllık 16500 km yapılmış ortalama... Bunun neresi çok :) 10 yaşında araba arayıpta 100.000 km altı takıntısına anlam veremiyorum zaten :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

alihsans

Dostum sen gel bu yavruyu satma. Müzeye kaldır.  :nazar:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

blackgear

Dostum sen gel bu yavruyu satma. Müzeye kaldır.  :nazar:

Ramak kaldı Ali İhsan :D Eğer satılmazsa, kaplama + arkaya çift eksoz + difizör + açık hava filtresi + lip + yay + ses ve görüntü donanımı yapıp saklamaya alacağım :D

Zaten 2.0 yada biraz daha uçalım 2.5 falan olaydı!... Satmak aklımın ucundan geçmezdi ne yalan söyliyim :)

blackgear

Bu gün iş yerinden eve dönerken iki de video çektim :)

tfnsmsk

Kadircim,
Müthiş makinen müthiş birinden yine müthiş birine gider umarım.
...
Bırakalım GTyi, bak bize ne buldum :)
sportif ruh.

blackgear

Tufan abim;

İyi dileklerin için teşekkür ederim :)

Masserati' ye gelince, 32.000 avro diyor abi, birlikte mi alacaz bunu? :D

Dip not: Günceliz arkadaşlar.