Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 2004 MK2 156 1.6 T.S.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

blackgear

Tolga033

Hayırlı satışlar. Değerini bilene gider inşallah.

blackgear

Teşekkürler Tolga :)

Konu güncel, satıcı ciddidir arkadaşlar :) Yok mu ciddi bir alıcı?

ismet

parası olmayan ama gayet ciddi bir alıcı var :))
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

blackgear

Esasında seninle bi masaya oturma niyetim var aslında İsmetim ammaa.....

ismet

ben o masadan kalkamam, kalksam bile eve giremem :haydi:

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ozoozo

Çarşı karışırr ismet abii :D güm güm güm.  :rock:

blackgear

Sorun yok, benim arabanın bagaj büyük İsmet, masayla gönderirim seni eve :D Arabanın yanında bir de masa  :alkis: :haydi:

ismet

abi hüdaiyi verme konusunda hiçbir sıkıntı yok da üstü konusu çok büyük sıkıntı  :))

blackgear

Erkay KAHYA

You are not allowed to view links. Register or Login
Halen günceliz, halen güzeliz ;) :D

Ben sana demiştim Alfa bela, elinde kalır satamazsın diye.  :D
Alsaydın zamanında "Kırmızı Tipo sedicivalvole" bak ilana koyar koymaz gitmezse.

Şaka bir yana, alacağın aracı buldun mu?

Oğuz

GT aranıyorsa bu araç kaçmamalı :

Hayırlı satışlar. :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

blackgear

Ben alacagim GT yi buldum da, bunu satmadan alamam. Zaten sirket araci var, birde GT yi kaldiramaz bunye :) o yuzden diyorum ki, varsa aklinda 1.6 156 alma dusuncesi olan, cekinmeden arasin, gelsin baksin test etsin, pazarliga otursun. Bu fiyata, bu kadar donanimli ve temizini bulmak, hakikaten cok zor ;)

Kubilay

Kadir abi malum herkes aracını "full, full+full,gırtlak dolu" zannettiğinden artık başlıkta dolu yazması milleti etkilemiyor.Senin aracın gerçekten dolu olanlardan.Ben senin yerinde olsam 156'da nadir bulunan koltuk ısıtma gibi özellikleri başlığa yazardım.Muhtemelen insanlar 26 bine 165 binde 156 mı olur kafasıyla ilanı açmadan veya detaylı bakmadan geçiyordur.Ben şahsen 156 bakıyor olsam, başlıkta ısıtmalı koltuğu gördükten sonra bir besmele çeker içeri girerim  :D

blackgear

Kubilayım, öncelikle kusura bakma, mesajını atlamışım :)

Daha önceki ilanımda bu bilgiler daha belirgindi. Fiyat yüksek olduğu için ilgi çekmedi. Bu ilanda da çok detaya girmedim açıkçası :) Diğer hatam da ilanı silip yeni ilan açmamamdan kaynaklandı. 30' a yakın favori vardı, onları kaybetmemek adına yeni ilan açmak yerine eski ilanı güncelledim. Aklımda sadece arka sıralarda olma olasılığı vardı, ki bu bence göz ardı edilebilirdi. Zira hakikaten ciddi bir Alfa alıcısı tüm sayfalara tüm ilanlara bakmadan Alfa almaz diye düşündüm halen de öyle düşünüyorum.

Velakin, ilanı güncellemek, ilana ilk kez ulaşanlara araç sanki 1 yıldır ilandaymış ama, satılamıyormuş izlenimi vermiş :) Beni arayan bir kaç sahibinden ziyaretçisi, araç hakkında olumlu düşündüklerini ama 1 yıldır satılmıyor olmasının mide bulandırıcı olduğunu belirttiler. Bu, hiç aklıma gelmemişti. Zira daha önce pazarlıksız 30K fiyat çekerek oluşturduğum, "efsane" bir ilanım vardı. Satıcısından ziyade alıcısına yönelik bir ilandı. Satılmayacağı tarafımdan da biliniyordu :D Denk gelir belki diyerek ilan açmıştım. Zaten aralıklar ile toplamda 6-7 ay ilanda kalmıştı o sıra.

Velhasıl-ı kelam, almam gereken bir ders varmış :) Tecrübe edinmiş oldum.

Gelelim asıl mevzuya :)

Arkadaşlar, 156'm şu an itibari ile rezervedir. Yarın kredi başvurusu yapıyorum. Bu güne değin ihtiyacım olmadığı halde, ihtiyacım varmış gibi deli gibi her hafta 30.000 TL kredinizi hemen başvurarak alabilirsiniz diyen bankalardan bir tanesine giderek ihtiyacımı belirteceğim. Eğer aksi bir durum olmaz ise, 156 ile yollarımızı ayırma durumundayız :) Bu ihtimal dahilinde araç forum içerisinde kalacak. Dilerim aynı şekilde de kalmaya devam eder :) İleride şartlar elverir ve gereklilik durumu olursa, belki tekrar ilk sahibine geri bile dönebilir (gerçekten çok isterim) :) Aracımın emin ellerde olacağına da neredeyse adım kadar eminim. Bu bağlamda alıcı arkadaşın da alım satım işleminden sonra size bilgi paylaşımı yapacağını düşünüyorum. Bilemiyorum belki daha önce açıklamasını yapar. Dolayısıyla, bu konu, yarın veya öbür gün diliyorum ki kilitli konular arasında yerini alır :)

İyi kötü demiyeceğim çünkü aklımda aracımla alakalı tek bir kötü anım yok. Mekanik olarak söylemiyorum bunu, aracım ile birlikte iken yaşadığım herhangi kötü bir olay ile de karşılaşmadım hiç. Yani her türlü iyi anılar ile yol aldık birlikte :) 320, 520, A4 tokatlamalarım da Alfamın bana yaşattığı en büyük keyifler oldu :) Elbette ufak tefek kazalarım da oldu (ki tampon sürtmeleri hariç tümüyle suçsuzum hakim bey :D) ama Ankara gibi bir kentte yaşıyorsanız, hasar kayıtsız bir 6 yıllık birliktelik, inanın hiç de kolay olmadı :) Bu kadar seviyordun, neden satıyorsun gibi sorular geliyor, iki sebebi var, birincisi şirket aracım ki bu en büyük etken. İkincisi ise konforu "benim için" neredeyse en üst noktalarda yaşadığım bu aracın yerini, ancak performansı oldukça yüksek seviyelere hissetme arzum :) Eğer ırza geçme durumu sayılmasa, Alfama turbo kit bile düşündüm, araştırdım gecelerce, parçalar buldum, ustalar buldum. Ama baktım ki işin sonu pisli, bu işe girilmez dedim. Maçam yemedi :D Folyo kaplama ve ufak dokunuşlar yapayım istedim, bu kezde yapacağım harcama neticesinde istediğim performansı elde edemeyeceğim gerçeği ile yüz yüze kaldım. Tam bu noktada, aklımın ucundan da geçmez iken gerçekleştirdiğim GT tecrübesi ise (ki bu konuda virüsü bana aşıladığı için Tolga Özhan' a huzurlarnızda teşekkür ediyorum) bir anda beynimde şimşeklerin çakmasına sebep oldu :) Eğer şartlar yerine gelirde bahsettiğim gibi kredim onaylanırsa, artık ben de yoluma bir SS GT ile devam edeceğim :)

Yine klavyeyi aldım elime, yazdım da yazdım. Üşenmeden sonuna kadar okuyan tüm Alfisti dostlarıma teşekkür eder, yorduğum için özürlerimi sunarım :)

Ama sunu belirtmeliyim ki, sanki ben 7 yaşımdayım, bana uzun süredir düşlediğim bayramlıklar alınmış ve yarın sabah kurban bayramı sabahı. Bir yanda 6 yıldır emekle beslediğim kurbanlık, sabah kesilecek ve öğlene doğru kebap olacak, diğer yanda bayramlıklar ve uzun zamandır görmediğim bir çok arkadaşım, akranım :D Hal böyle olunca sevincin heyecanı mı desem, hüznün acısı mı, bilemedim, çok enteresan bir hal içerisindeyim. Ve bu durumu sizlerle paylaşmak istedim :)

Selam ve saygı ile  :arkadasim: :serefe: :alfisti:

ozoozo

Yazını keyifle okudum abi , yüzümde tebessüm ile hadi inşallah olur diyerek bitirdim :) Hakkında hayırlısı olsun , umarım bir an önce hallolur sende GT ne kavuşursun bize de buluşmalarda incelemek düşer :) 156 nında forum içerisinde kalması ayrıca sevindirici. Bence harika bir seçim oldu abi , hiç üzülme gelen canavar sana , eskiyi unutturacaktır :) Tekrardan her şeyin hayırlısı ve senin için güzeli neyse o olsun.  :serefe: Ha birde İstanbula giderken önümde o büyük popolu GT yi görmek istiyorum  :alkis:  :serefe:

blackgear

Gönlümdeki GT inşallah benim için hayırlısı olur, zira artık ok yaydan çıktı :D

Alım satım işlemini halledebilir, bir de üstüne yapılması gereken ufak tefek bir kaç bakım-değişim operasyonlarımı gerçekleştirebilirsem, o büyük popolu GT güzel bir İstanbul turu yapacak inşallah :) Haa, unutmadan, yetişirsen seyredersin :p :)) Yoksa bi Ankara çıkışında, bir İsmailin yerinde izlersin :) Ahuhahha :))

ozoozo

Gönlümdeki GT inşallah benim için hayırlısı olur, zira artık ok yaydan çıktı :D

Alım satım işlemini halledebilir, bir de üstüne yapılması gereken ufak tefek bir kaç bakım-değişim operasyonlarımı gerçekleştirebilirsem, o büyük popolu GT güzel bir İstanbul turu yapacak inşallah :) Haa, unutmadan, yetişirsen seyredersin :p :)) Yoksa bi Ankara çıkışında, bir İsmailin yerinde izlersin :) Ahuhahha :))

Bence sen yine de büyük konuşma abi , bakarsın sizin yerinize çoktan sipariş vermiş oluruz :D Sen alırsan inşallah biz arkadan gelmeye razıyız yahu  :arkadasim:

Erkay KAHYA

GT nin attığı partikülüz biz. Hüloooggg   :haydi:

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

alihsans

Hakkında hayırlısı olsun dostum.  :arkadasim:
Renk ne olacak? Kara Kadir'e devam mı?
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ismet

Kubilayım, öncelikle kusura bakma, mesajını atlamışım :)

Daha önceki ilanımda bu bilgiler daha belirgindi. Fiyat yüksek olduğu için ilgi çekmedi. Bu ilanda da çok detaya girmedim açıkçası :) Diğer hatam da ilanı silip yeni ilan açmamamdan kaynaklandı. 30' a yakın favori vardı, onları kaybetmemek adına yeni ilan açmak yerine eski ilanı güncelledim. Aklımda sadece arka sıralarda olma olasılığı vardı, ki bu bence göz ardı edilebilirdi. Zira hakikaten ciddi bir Alfa alıcısı tüm sayfalara tüm ilanlara bakmadan Alfa almaz diye düşündüm halen de öyle düşünüyorum.

Velakin, ilanı güncellemek, ilana ilk kez ulaşanlara araç sanki 1 yıldır ilandaymış ama, satılamıyormuş izlenimi vermiş :) Beni arayan bir kaç sahibinden ziyaretçisi, araç hakkında olumlu düşündüklerini ama 1 yıldır satılmıyor olmasının mide bulandırıcı olduğunu belirttiler. Bu, hiç aklıma gelmemişti. Zira daha önce pazarlıksız 30K fiyat çekerek oluşturduğum, "efsane" bir ilanım vardı. Satıcısından ziyade alıcısına yönelik bir ilandı. Satılmayacağı tarafımdan da biliniyordu :D Denk gelir belki diyerek ilan açmıştım. Zaten aralıklar ile toplamda 6-7 ay ilanda kalmıştı o sıra.

Velhasıl-ı kelam, almam gereken bir ders varmış :) Tecrübe edinmiş oldum.

Gelelim asıl mevzuya :)

Arkadaşlar, 156'm şu an itibari ile rezervedir. Yarın kredi başvurusu yapıyorum. Bu güne değin ihtiyacım olmadığı halde, ihtiyacım varmış gibi deli gibi her hafta 30.000 TL kredinizi hemen başvurarak alabilirsiniz diyen bankalardan bir tanesine giderek ihtiyacımı belirteceğim. Eğer aksi bir durum olmaz ise, 156 ile yollarımızı ayırma durumundayız :) Bu ihtimal dahilinde araç forum içerisinde kalacak. Dilerim aynı şekilde de kalmaya devam eder :) İleride şartlar elverir ve gereklilik durumu olursa, belki tekrar ilk sahibine geri bile dönebilir (gerçekten çok isterim) :) Aracımın emin ellerde olacağına da neredeyse adım kadar eminim. Bu bağlamda alıcı arkadaşın da alım satım işleminden sonra size bilgi paylaşımı yapacağını düşünüyorum. Bilemiyorum belki daha önce açıklamasını yapar. Dolayısıyla, bu konu, yarın veya öbür gün diliyorum ki kilitli konular arasında yerini alır :)

İyi kötü demiyeceğim çünkü aklımda aracımla alakalı tek bir kötü anım yok. Mekanik olarak söylemiyorum bunu, aracım ile birlikte iken yaşadığım herhangi kötü bir olay ile de karşılaşmadım hiç. Yani her türlü iyi anılar ile yol aldık birlikte :) 320, 520, A4 tokatlamalarım da Alfamın bana yaşattığı en büyük keyifler oldu :) Elbette ufak tefek kazalarım da oldu (ki tampon sürtmeleri hariç tümüyle suçsuzum hakim bey :D) ama Ankara gibi bir kentte yaşıyorsanız, hasar kayıtsız bir 6 yıllık birliktelik, inanın hiç de kolay olmadı :) Bu kadar seviyordun, neden satıyorsun gibi sorular geliyor, iki sebebi var, birincisi şirket aracım ki bu en büyük etken. İkincisi ise konforu "benim için" neredeyse en üst noktalarda yaşadığım bu aracın yerini, ancak performansı oldukça yüksek seviyelere hissetme arzum :) Eğer ırza geçme durumu sayılmasa, Alfama turbo kit bile düşündüm, araştırdım gecelerce, parçalar buldum, ustalar buldum. Ama baktım ki işin sonu pisli, bu işe girilmez dedim. Maçam yemedi :D Folyo kaplama ve ufak dokunuşlar yapayım istedim, bu kezde yapacağım harcama neticesinde istediğim performansı elde edemeyeceğim gerçeği ile yüz yüze kaldım. Tam bu noktada, aklımın ucundan da geçmez iken gerçekleştirdiğim GT tecrübesi ise (ki bu konuda virüsü bana aşıladığı için Tolga Özhan' a huzurlarnızda teşekkür ediyorum) bir anda beynimde şimşeklerin çakmasına sebep oldu :) Eğer şartlar yerine gelirde bahsettiğim gibi kredim onaylanırsa, artık ben de yoluma bir SS GT ile devam edeceğim :)

Yine klavyeyi aldım elime, yazdım da yazdım. Üşenmeden sonuna kadar okuyan tüm Alfisti dostlarıma teşekkür eder, yorduğum için özürlerimi sunarım :)

Ama sunu belirtmeliyim ki, sanki ben 7 yaşımdayım, bana uzun süredir düşlediğim bayramlıklar alınmış ve yarın sabah kurban bayramı sabahı. Bir yanda 6 yıldır emekle beslediğim kurbanlık, sabah kesilecek ve öğlene doğru kebap olacak, diğer yanda bayramlıklar ve uzun zamandır görmediğim bir çok arkadaşım, akranım :D Hal böyle olunca sevincin heyecanı mı desem, hüznün acısı mı, bilemedim, çok enteresan bir hal içerisindeyim. Ve bu durumu sizlerle paylaşmak istedim :)

Selam ve saygı ile  :arkadasim: :serefe: :alfisti:

okumadım bro, durumumuz yoktu >:D :haydi:

Kubilay

Kadir abi hayırlı uğurlu olsun, aracın site içinde kalması sevindirici.İstanbul'da GT'yi görürüz inşallah  :)