Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 2005 Alfa 147 Distinctive (mk1)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

Bak Egecim yeni bir otomobil almak iyidir ama ben 2. el alacaksam yakın birisinden almak isterim.
Mesela Alfam iş yerimden bir arkadaşımın aracı.
Nasıl baktığını , neler harcadığını , sorun olup olmadığını herşeyini bildiğim için ekspertize bile sokmadan direk aldım.
Volvoyu da çok samimi bir arkadaşımdan aracı satmayı düşünüyorum demişti Peu RCZ alıyorum demişti , onuda hiç ustaya falan göstermeden direk aldım.
Hiç pazarlık dahi yapmadım fiyat ne düşünüyorsun ; bu kadar tamam deyip el sıkıştım.
Ve 2 otomobilimden de çok memnunum, zaten fotolar da az buçuk kendilerini belli ediyorlar.
O yüzden eğer tanıdık bildik bir otomobil almayacaksan hiç kendi aracını satıp da maceraya girişme.
Senin aracın büyük bakımını yaptın 3 sene sadece yağını suyunu kontrol eder gezersin para harcamadan.
Zaten az bir km yapıyorsun değmez yani yeni bir araca yönelip her şeyi tekrardan başa sarıp masrafa yapmaya.
Ama tabii zevk senin para senin.
Birde eğer sen bu araca binmeyi gerçekten düşünüyorsan hiç kaplama işine falan girişme.
Zaten aracın bel altı boyalı demişsin parça parça.
Bu bile bizim toplumumuzda dert ve satarken bir dünya saçma sapan insanlarla uğraşacaksın.
O yüzden eğer ben 3-5 harcarım, güzelleştirip binerim diyorsan komple boyat.
Hee birde Doğanın araç rengi iyi hoş güzel de 4-5 bin TL istiyorlar o renk için.
Açıkçası ben kaplamaya o kadar para vermem giderim 2-3 bin TL ye komple boyatırım daha iyi.
Bence satma aracını, dediğim gibi yap.
1- GTA ön arka tampon 1000TL
2- GTA jant lastik 1000TL (2. el)
3- Yay 500TL
4- 8C Boya 3000TL
5- ArtCar 1500TL

Bence değer tüm bu harcamalara ce en az 3sene binersin :)
Boya yaptırırken de gidersin tüm işlemleri fotoğraflarsın.
Yani kazadan dolayı değilde keyfi renk değişimine gittiğini belgelersin.
İlerleyen zamanlarda zaten satmak istediğin zamanda emin ol 8C renginde GTA kitli bir 147 yi kimse kaçırmak istemez.
Boya işine de bu kadar takılmayın lütfen yaa.

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login
Satma diyorsun Onur abi? O zaman akşama doğru ilanı güncelleyip fiyatı yükselteceğim. :)

Yani benim fikrim bu yönde olur çünkü yerine gui,gt,159 gibi bir araç gelmeyecekse bildiğin aracı değiştirmeni tavsiye etmem..
Evet piyasada güzel alfa kadar çöp alfalar'da çok sayıda var..

İmkanlar imkanlar? Gönül Giu istiyor, imkanlar mk2 147 ye el veriyor. :)

Doğru diyorsunuz. Bulduğum araç güzel yalnız sunroof yüzünden aklıma yatıyor. Ben bugün fiyatı yükseltiyorum. Aciliyetini de kaldırıyorum. Alfistiye son olur rakamım 22,000 TL dışarıya vereceğim rakam  23,200 olacak. İlana da 23,500 yazacağım. Acileyeti kalmadı yazıyorum.

Valla kardeşim gönül senin, para senin ,istek senin fakat illa 'ki sunroof olsun diye diretmezsen daha temiz araçlarda bulabilirsin..
Neden dersen ; şimdi öncelikli isteğin mk2 sunroof olması, sunroof olayı her zaman kafanı kurcalayacağı için sağlıklı bir karar veremeyebilirsin.

FB10ur

Bak Egecim yeni bir otomobil almak iyidir ama ben 2. el alacaksam yakın birisinden almak isterim.
Nasıl baktığını , neler harcadığını , sorun olup olmadığını herşeyini bildiğim için ekspertize bile sokmadan direk aldım.
Volvoyu da çok samimi bir arkadaşımdan aracı satmayı düşünüyorum demişti Peu RCZ alıyorum demişti , onuda hiç ustaya falan göstermeden direk aldım.
Hiç pazarlık dahi yapmadım fiyat ne düşünüyorsun ; bu kadar tamam deyip el sıkıştım.
Ve 2 otomobilimden de çok memnunum, zaten fotolar da az buçuk kendilerini belli ediyorlar.
O yüzden eğer tanıdık bildik bir otomobil almayacaksan hiç kendi aracını satıp da maceraya girişme.
Senin aracın büyük bakımını yaptın 3 sene sadece yağını suyunu kontrol eder gezersin para harcamadan.
Zaten az bir km yapıyorsun değmez yani yeni bir araca yönelip her şeyi tekrardan başa sarıp masrafa yapmaya.
Birde eğer sen bu araca binmeyi gerçekten düşünüyorsan hiç kaplama işine falan girişme.
Bu bile bizim toplumumuzda dert ve satarken bir dünya saçma sapan insanlarla uğraşacaksın.
Hee birde Doğanın araç rengi iyi hoş güzel de 4-5 bin TL istiyorlar o renk için.
Açıkçası ben kaplamaya o kadar para vermem giderim 2-3 bin TL ye komple boyatırım daha iyi.
3- Yay 500TL
4- 8C Boya 3000TL
5- ArtCar 1500TL

İlerleyen zamanlarda zaten satmak istediğin zamanda emin ol 8C renginde GTA kitli bir 147 yi kimse kaçırmak istemez.

+1 Kardeşim net olarak yazmış zaten eline sağlık alper'im

egeozal1

3- Yay 500TL
4- 8C Boya 3000TL
5- ArtCar 1500TL

Alper abim bütçem 3,500 ü fazla geçemez. :(

Yiğit Doğukan

Açkçası ben 147'mi 159 veya Gui almak için satarım. Yukarıda ki yorumlara özellikle Alper'in yorumuna şiddetle katılıyorum.

egeozal1

Listeyi aldım. Gta jant ve yay satan varsa haberim olsun. Abi bu GTA body kit i nerde bulacağım?

Alfadanadam

Ege'cim yapman gereken arabanı satmak ve Mk2 147 almak. Senin aklındaki bu. Boşa o mu bu mu diye uğraşma. Modifiye vs işleri ilerleyen yıllarda zaten yaparsın. Senin gönlünde Mk2 var, kasma boşyere :)

Alper

3- Yay 500TL
4- 8C Boya 3000TL
5- ArtCar 1500TL

Alper abim bütçem 3,500 ü fazla geçemez. :(
O zaman boya işini ertele :) gerisini yap.
İlerde bütçe sağladığında da ya kaplatırsın yada boyatırsın ama boyanın hissini vermiyor kaplama olayı işte.

egeozal1

Abi GTA body kit i nerede bulabilirim. Jant işinde yardımcı olursan çok sevinirim abim görüşlerin için çok teşekkür ederim. Beni aydınlattığın için ilanı kaldırdım :)

Alper

Abi GTA body kit i nerede bulabilirim. Jant işinde yardımcı olursan çok sevinirim abim görüşlerin için çok teşekkür ederim. Beni aydınlattığın için ilanı kaldırdım :)
Maslak da ve Bostancı da yapanlar var.
Gidip gezmen gerek.
Jant içinse biraz bekle illa ki düşer lastikleriyle beraber.
Ama bak 2 gün sonra satarım diyorsan MK2 al.
Tabii alırken senin ki kadar bakımlı , düşük kmli bulman biraz seni zorlayabilir.

egeozal1

Sitede satan varsa konuyu okumuştur mutlaka bana pm atarlar. Ama sahibinden i de kovalıyorum. GTA kit için yer derken nasıl bulacağım? Abi sana da böyle soruyorum umarım kızmıyorsundur. Genç bir kardeşin olarak biraz bilgi be tecrübeye ihtiyacım var. :)

Alper

FB10ur

Kardeşim kısaca ne yapmak istediğine karar ver öncelikle satarım diyorsan sat binmek istiyorsan bin bizler sadece fikirlerimizi paylaşabiliriz seninle ötesi senin bileceğin iştir.
Burada kimsenin zorda kalıp sıkıntıya düşmesini istemiyorsak seninde sıkıntı içine girmeni istemeyiz..

egeozal1

Sizin fikirleriniz benim için çok önemli. :)

FB10ur

Sizin fikirleriniz benim için çok önemli. :)

İlla'ki burada'ki herkesin fikirleri bizler için önemlidir senin yapman gereken bizlerin fikirleriyle senin isteklerin aynı doğrultudaysa kararını uygulamaktır.

egeozal1

Aynı şeyi bende düşünmüştüm ama referanslarım sağlam İlhan hocam ve Alper hocam yap dediyse bu araba güzelleştirmeye değer. Zaten çoğu kişi satma diyor. İlanı iptal ettik. İlk iş çamurluk. ;) sonra Farlar. Yanlız şu İlker Kemal tam olarak sanayinin neresinde dükkanı?

Alper

Aynı şeyi bende düşünmüştüm ama referanslarım sağlam İlhan hocam ve Alper hocam yap dediyse bu araba güzelleştirmeye değer. Zaten çoğu kişi satma diyor. İlanı iptal ettik. İlk iş çamurluk. ;) sonra Farlar. Yanlız şu İlker Kemal tam olarak sanayinin neresinde dükkanı?
Onun dükkanı yok :)
Sen tel et bir şekilde ulaştırırsın merak etme :)

egeozal1

Tamamdır bana uyar. :) Şu çamurluk işine girişelim sonra İlker Kemal e farları emanet edelim :)

egeozal1

Projeye eylülde başlıyoruz. Yapılacaklar ebevynlerden onay aldık. Eylülde arka çıkacaklar :)

-Önce Sağ çamurluk düzeltilip boyanacak. Farları ben alıp İlker Kemal e bırakacağım. Boya sırasında.
-Ardından hemen art car a gidiyoruz. Deri direksiyonu sıfırlama kırmızı dikiş ile orjinal gibi 9-15 delikli. Ve o sırada vites topuzuna da girişilecelek. İçten dikişli orjinal gibi olacak. Körük de o zaman ki duruma göre kırmızı dikiş istiyorum körük fuzuli aslında.
- Hemen arkasında gelen Jant lastik yay arayışına gireceğim. İlhan hocam ve Alper hocam 17" demeseydi 16" Selespeed düşünüyordum. Gerçi kafamda 16" var hala konfor istiyorum bizimkiler rahat etsin diye 16" selespeed jantı nerede bulabilirim? 17" janttan daha ucuza gelir bütçeyi de zorlamayız çok.
-Jantlar değiştiği gibi jant göbekleri sıfır alınacak. 15" ss işine de kafam yatıyor bayağı. Ama size tekrar danışıyorum. 15" 16" ss düşünüyorum 16" ss bulmada yardım edecek bir abimiz varsa 16" ya yöneleceğim. :)

-Son perde Glaze Garage. Soner abinin mekana gidip sıfır gibi çıkaracağız aracı. Dış kozmetikte malum güneşten dolayı renkte biraz açmalar mevcut boya parlatma ve cila ile adam olur gibime geliyor. ;)

egeozal1

Evet jant işinde şimdilik sorun yok. 16" SS ye yöneliyorum. Onun dışında. Bu haftasonu PAK oto Bostancıdaki en sevdiğim yıkamacıda wax çekilecek uv ışınlarından güneş yanığından korunalım diye. :) Volkan abimiz bu konuda aydınlattığı için minnettarım. :)

egeozal1

ARAÇTA KOMPLE BOYA YOKTUR. KULAKTAN DOLMA BİLGİLERE YÖNELMEYİN ACİLEYETİ YOK.

Araç hakkında yanlış bilgi vermeyin araçta KOMPLE BOYA YOKTUR!

Araç hakkında gerçekçi bilgileri çoğu üyemiz biliyor. Biri aracı kötülemiş bu yüzden bu şekilde yazdım isim vermiyorum.

Alfisti'ye son 23,000 TL o kadar. Kulaktan dolma bilgi almayın lütfen kullanıcısıyla irtibata geçin. Araç hakkında her türlü detaylı bilgiyi benden alabilirsiniz.

Fiyatta indirim olmayacak aciliyeti kalktı. İsteyen bu paradan bu aracı alır. Piyasayı öldürmeye gerek yok. Araç bunu hak ediyor. Başlığı silemiyorum adminlerden değiştirmesini talep ediyorum Tapatalk tan giriyorum. "Satılık Alfa 147 Dist. 41,300 Km de" yaparsanız çok sevinirim Tapatalktan düzeltilmiyor. :)

FB10ur

Egecim hayırlı satışlar..

Fakat en son arabayı yapıcam dedin diye hatırlıyorum,ama görüyorum'ki hala karar verememiş gibisin...

Tolga033

Ege son fiyat 23'den daha düşüktü bir ara sanki ?

egeozal1

Onur abi kararım aracı yapacağım. Ancak bende Emin abi gibi yapmayı hedefledim. Satılık dursun. 23,000 i veren alır.  :)

Tolga abi evet son fiyat düşüktü. :) Ama acileyet kalktı. :)

Modaretör ve adminler son ricam parantez içi yerine Şöyle bir başlık yaparsanız size zahmet veriyorum Tapatalk tan giriyorum. "Satılık 2005 Alfa 147 Distinctive (mk1)" yaparsanız sevinirim çok teşekkür ederim sizlere de. :)

Kubilay

kusura bakma da satıcının sanki lütfedip de veriyormuş üslubundan nefret ediyorum."23 veren alır o kadar, isteyen bu paradan alır" gibi şeyler çok kaba duruyor.onun yerine "son fiyat 23'tür" yazarsınız olur biter.siz arabasınızı veriyorsanız adam da belki yıllardır birikimini yaptığı parayı veriyor.25 binlik ilana 22 veririm işine gelirse diye mesaj atanlardan hiç bir farkı yok.

Böyle ilan görünce direk atlıyorum, kimse kimsenin aracına muhtaç değil.