Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 2005 Alfa 147 Distinctive (mk1)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egeozal1

Doğru söylüyorsun Kubilay abi. 23,000 TL son fiyattır. :) Pazarlık payım yoktur.

Edit:Moderatör ve adminlere çok teşekkür ederim. :)

ozoozo

Ege aracın ayrıntılı fotoları falan varmı bakabileceğimiz ? merak ettiğim için soruyorum :)

egeozal1

Var ama biraz eski tarihliler buyrun. Nisan ayında çekildi. :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

egeozal1

Güncel.... Yeni araç alınacağından tekrar satışta. :)

Veloce

Bu arabann normal bir fotoğrafını göremeyeceğiz belliki... :) Şöyle geniş açı ile aracı dört bir tarafından çekip, sonrasında güzelce iç fotoğrafları da eklersen ancak birşeyler anlayabilecektir ilgilenecek olan arkadaşlar ;)

egeozal1

agucba

///////////////

egeozal1

Şimdilik araçla ilgili farklı planlarım var 43,000 Km olduk. Bu haftasonu sanayide olacağım. Ufak tefek harcamalarda bulunacağım. Eğer isteyen siteden biriyse ben bizim müdürler ile konuşurum. Amacım model yükseltmekti. Ancak harcama yapacağım miktar kısıtlı. Aracı satarsam üstüne ekleyecek kadar param olmadığı için şimdilik pasif ilan kalsın Serkan abi. Konu kilitlenebilir şimdilik. İsteyen olursa rakam 24,000 TL olarak belirtebilirsiniz. (O rakamlara normalde satılmaz bende biliyorum lakin satmaya niyetim yok. Bu rakamlara bizimkilerde ikna olur satarız.)