Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 3 adet kullanılmış kumho ecsta spt 215*45*17 lastik

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rain man

Arkadaşlar merhabalar. Resimleri gün içinde ekleyeceğim. Birisi patlayıp üzerinde gittiğim için kullanılamaz hale geldiğinden iki adet farklı lastik aldım. Önler de farklı olmasın diye istediğimden sattığım takdirde önlere de alacağım için satılıklar.

Geçen yaz alınmış olup maksimum on bin km yapmıştır. Üçü için düşündüğüm fiyat 450 liradır.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

hasiko

rain man

You are not allowed to view links. Register or Login
Lastikler halen duruyormu
Pm attım.

fatihmehmet

@Tolga033
Tolga bunlar uyar belki kac tane Lazım bilmiyorum ama

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or Login
@Tolga033
Tolga bunlar uyar belki kac tane Lazım bilmiyorum ama

Sent from my iPhone using Tapatalk
Uymuyor maalesef Fatih. 4 adet lazimmis. Tesekkur ederim.

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rain man

Başlığa bir güncelleme yapayım. Kumholar için başlığı sonlandırabiliriz. Her ne kadar asfaltta kullanacak olsa bile bedava dışında bu lastiği kimseye parayla satmak istemiyorum şu an.

Yaşadığım olayın üzerinden 2 ay geçti ve o tarihten itibaren arkalarda michelin primacy 3 225 45 17 var.  Elden çıkarabildiğim takdirde 4ünü de 215 45 17 yapmak istiyorum. 2 adet michelin primacy 3 225 45 17 mevcut. 2sini 600'e aldım faturası duruyor. İkisi için düşündüğüm 400+kargo parası.Yol yardımı hediye ettiler henüz kaydını yapmadım. Alan kişi kendi adına yapabilir mi bilmem ama zarfta duruyor. Lastiklerin 0'dan farkı 1000 km kullanılmış olması. Satabildiğim takdirde 4ünü de 215 alacağım çünkü.

Çekinmeden ulaşın.

rain man

Admin'lerimden konu başlığını "Satılık 225/45/17 2015 üretim Michelin Primacy 3" olarak değiştirebilmelerini rica edebilir miyim öncelikle.

4 adet 2015 üretim Michelin Primacy 3 91 W yaz lastiği, 69 db etikette yazan ses şiddeti, çifter çifter farklı zamanlarda alındı. Yarım sezon kadar ancak kullanıldılar ve yama patlak gibi bir sorunları yoktur, yıkayıp resim çekemedim ancak crossclimate'a geçerken çektiğim resimleri mevcut. 1200 liraya aldım dördünü. 17 " jant kullanıp 159'u Giu'su olan arkadaşlar için iyi bir fırsat. Lastiklerden gerçekten memnundum, özellikle ıslak performansı fren mesafesi kumho'lardan sonra çok farkettirdi. Ve ciddi konfor sağladığını da belirtmem gerek. Lastik değişiminden sonra araca binen arkadaşlar konforun hissedilir derecede arttığını farklı zamanlarda belirttiler.

Satılırsa 18 " q2 jantlara geçmek istediğim için ilandalar. 17 " gta'ları nedense bir türlü yakıştıramadım kendi aracıma. Eğer yazlıkları satarsam kışlıkları 17 q2, yazlıkları 18 q2 olarak kullanacağım. Ve lastik olarak da düşünmeden tekrar düşünmeden michelin primacy 3'ü alabilirim zira çok memnunum.

İstediğim fiyat 950 tl.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]