Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık Giulietta 41SD140

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VLKNYKSLN

*100 iletim olmadığından konuyu buraya açmak zorunda kaldım,yine yeniden ricam moderatörlerimizden konunun 2.el bölümüne aktarılmısıdır.Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

Araç 2012 MODEL 1.4 TB MULTIAIR DISTINCTIVE 170 HP TCT 250 NM TORk'dur.
-Araç şuanda 17.500 km.'dedir.
-Aracın 15.000 bakımları da dahil bütün bakımları yetkili servisinde yaptırılmıştır.
-Araç Spor 1 Pakettir.
-Aracın paket içeriğinde ; Kırmızı dikişli Venere Deri Koltuk,Kırmızı dikişli Spor Direksiyon,Alüminyum Spor Pedallar,Spor Süspansiyon,Yan Eteklikler,Alfa Romeo Marşpiyel,
-Araçta KAZA,BOYA gibi işlemler bulunmamakla beraber,içerisinde kesinlikle SİGARA içilmemiştir.
-Aracın üzerinde KREDİ bulunmadığında,direkt olarak alım satıma açıktır.
-Araçta Çift Panoramik Cam Tavan ve Sunroof,17 inç Jant,Arka Park Sensörü,Alfa Romeo Spor Metal Pedallar,Xenon Far,Çift Bölgeli Dijital Klima gibi özellikler de bulunmaktadır.
-Araç Şehir içinde 100 You are not allowed to view links. Register or Login Maximum 8.5 lt. , Şehirdışında Minimum 100 You are not allowed to view links. Register or Login 5.3 lt. yakıt harcamaktadır. ( Benim değerlerim )
-Araçta 1900 TL. değerinde MICHELIN Alpine Kış Lastikleri bulunmaktadır.
-Araçta 1250 TL. değerinde KUMHO Performans Lastikleri bulunmaktadır.
-Aracın Plakası ; 41 SD 140 , Tramer kaydı yoktur.

Yeni Giulietta almayı düşündüğümden dolayı satılıktır.
Fiyatım 69.500 TL'dir.Sadece Alfisti üyelerine 68.000 TL'dir ve son fiyattır.
İletişim için ; VOLKAN YÜKSELEN / KOCAELİ-İZMİT / GSM : 0530 273 72 02

VLKNYKSLN

Aracıma alfisti üyelerinin dışında  68.000 TL veren var,sizce fiyat nasıl ?

ozoozo

Bir şey merak ediyorum , foruma gerçekten forum diye mi üye oldunuz ? yoksa araba satmak için mi ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

agucba

100 ileti sınırını koymamızın nedeni burasını alışveriş sitesi gibi görenleri engellemek içindir. Yine de başka bir başlık altında satılık ilanı verip sonra da ikinci el bölümüne taşınmasını istemek ne kadar doğru bir davranış!

Kaldı ki bu ikinci satılık ilanı.

///////////////

Murad

Hayırlı satışlar dilerim ancak şu ''aracımın fiyatı 69,500 TL dir, alfistilere 68,000 TL ye vereceğim'' durumu bence hiç hoş görünmüyor.

Fatihob

Şubat ayında üye olmuş ve şu zamana kadar 30 mesajındada Guli ile ilgili paylaşımlarda bulunmuş Volkan bey. Bence araç satmak için foruma üye olmamış. Zaten araç satmak için üye olanlar 2. gün satılık ilanı açıyorlar. Hee admin değilim bişi değilim beni ilgilendirmez ama art niyette aramak gerekmez diye düşünüyorum.
..

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Şubat ayında üye olmuş ve şu zamana kadar 30 mesajındada Guli ile ilgili paylaşımlarda bulunmuş Volkan bey. Bence araç satmak için foruma üye olmamış. Zaten araç satmak için üye olanlar 2. gün satılık ilanı açıyorlar. Hee admin değilim bişi değilim beni ilgilendirmez ama art niyette aramak gerekmez diye düşünüyorum.

Fatih art niyet şuradan doğuyor , Volkan bey ilk arabasını satarken , sattığı arabanın fazla olduğunu ve hali hazırda bir tane daha "1.4 170 hp TCT" aracım ile keyifle bineceğim demişti. Arabayı sattıktan sonra da yola 1.4 ile keyifle devam vs tarzı bir mesaj attı. Aradan 1 hafta geçiyor buda satılıyor. 30 mesaj var zaten 10 tanesi veya daha fazlası satılık ilanlarına atılan mesaj. Forumda bu konu daha önce konuşulmuştu 100 mesaj olayı , Volkan beye zaten insiyatif kullanılarak ilan açılmasına izin verilmişti ancak arkasından 2. Arabanın satılması aynı şekilde oluyor. Bende merak ettiğim için sordum. Gün 24 saat ise abartmadan söylüyorum sabah 10 saatim forum sayfasını tapatalktan güncellemekle ve keyif alarak takip etmekle geçiyor ve tamamen arabalarla,forumla,kendi aramızda muhabbet ile geçiyor. Ancak bu tip durumda kendi adıma forumun ticaret yeri gibi kullaması zoruma gitti. Ben yetkili değilim bir şey değilim belki ne alaka veya haddim olmayan bir şey ancak belirtmek istedim ve gerçekten merak ettiğim için sordum. Mesele sadece Volkan bey değil aslında :)

ismet

bence forumda araç satışı tamamen kaldırılmalı.. ıvır zıvır satılsın da araç satışına artık müsade etmeyelim.. ne zaman araç ilanı açılsa bu sorunlar tekrarlıyor.. araç satışı yasak olursa forumu sahibinden gibi kullananlar da engellenmiş olur.. forumdan arkadaşlar da gerekirse özel mesajla bildirimde bulunur..

zaten sahibinden gibi bir yer varken insanlar buraya ne diye vakit ayırır anlamıyorum, hani 300-500 mesaj olsa, paylaşım olsa, ne bileyim buluşmalara gitse tamam da ben foruma yabancı biri olsam buraya araç linki vermeye üşenirdim..

uzun lafın kısası şu araç satış işini kaldıralım olsun bitsin.. bu kadar sıkıntı olmasına bence değmez..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ozoozo

İsmet abi affına sığınarak onada katılmıyorum , aramızda bazı abilerimizin,kardeşlerimizin cidden dışarıya kaçırılmayacak arabaları var ve bazı durumlardan vs satılık'a çıkarıyorlar haliyle forumda aramızda hiç aklında olmayan birisi bile kaçırmak istemiyor veya düşünmeye başlıyor. Veya forum içinde ciddi indirimler yapılıyor buda harika bir şey ancak bazen bu kötüyemi desem artık ne desem bilmiyorum ama kullanılıyor :)

ismet

İsmet abi affına sığınarak onada katılmıyorum , aramızda bazı abilerimizin,kardeşlerimizin cidden dışarıya kaçırılmayacak arabaları var ve bazı durumlardan vs satılık'a çıkarıyorlar haliyle forumda aramızda hiç aklında olmayan birisi bile kaçırmak istemiyor veya düşünmeye başlıyor. Veya forum içinde ciddi indirimler yapılıyor buda harika bir şey ancak bazen bu kötüyemi desem artık ne desem bilmiyorum ama kullanılıyor :)

Özdemir o araç sahipleri zaten aracına kim sulanır kim sulanmaz bilir, en kötü forumda kendi konusuna "satmayı düşünüyorum, ilgilenen özel mesaj atsın" der olay biter.. forumda senin bahsettiğin kaçmayacak araçların kaçı forumda kaldı ki?

ozoozo

Özdemir o araç sahipleri zaten aracına kim sulanır kim sulanmaz bilir, en kötü forumda kendi konusuna "satmayı düşünüyorum, ilgilenen özel mesaj atsın" der olay biter.. forumda senin bahsettiğin kaçmayacak araçların kaçı forumda kaldı ki?

İşte göreceli bir kavram abi , bana göre kaçırılmayacak olan sana göre normal olabilir vs diye gider :) neyse her şeyin hayırlısı diyip kapatmakta fayda var :D yoksa uzayıp gidecek

ku2

68 veren varsa..satın gitsin.
Neyi tartışıyoruz :)

Almak isteyen size özel mesaj atar.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Fatihob

Hee şimdi hatırladım 2 Gulisi vardı Volkan beyin biri gitti bu kalmıştı. Şimdi buda satılık. Tamam haklısın Oz, işin rengi biraz değişmiş :)
..

Tolga033

100 ileti sınırı çok güzel bir kural aslında. Ama istisnalar oluyor tabi ki.

dr_eros

Aynen. 2012 Giu'ya 68 veren varsa zaten 1 dk düşünmeyip satsın bence de. Millet 50'ye zor satıyor. 2 haftada 2 giu satışı olayını da düşününce ''68 veren var'' lafı pek inandırıcı gelmedi.

ozoozo

Aynen. 2012 Giu'ya 68 veren varsa zaten 1 dk düşünmeyip satsın bence de. Millet 50'ye zor satıyor. 2 haftada 2 giu satışı olayını da düşününce ''68 veren var'' lafı pek inandırıcı gelmedi.

O konuya hiç girmeyelim  :D :D

Oğuz

68 iyiymiş benimkine 57 diyolar  :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

alihsans

68 iyiymiş benimkine 57 diyolar  :)
:D :D :D Çok bile demişler.  :p
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

VLKNYKSLN

Özelikle ozoozo arkadaşımın yorumları ve eleştirileri için teşekkür ediyorum.En azından konuyu ciddiye almış ama biraz fazla almış.
İnsanlara gerçekten bişeyler inandırmak çok zor ama zorundalık yok tabikide.Kırmızı Giulietta benim evlenmeden önceki aracımdı 1.4 170 Manuel,41 SD 140 plakalı aracımda eşimin aracıydı 1.4 170 TCT...Aracımızdan çok memmunduk ama şıpsevdi insanlar olarak bu aracı yenileme kararı aldık ve yeniledik bugün itibariyle...Ataşehir Mengerlere gittim ve bugün siparişimi verdim...Aldığım fiyat konusunda yorum yapmayacağım çünkü tanıdık vasıtasıyla 3-5 daha ucuza aldım.
Onun dışında demiştim ya insanlara bişeyleri inandırmak çok zor diye...İspatlayınca mahcup olmalarını istemem çünkü kimseye kin gütmüyorum.Tam tersine 100 iletim olmadan ilanımı 2.el bölümüne koyan moderatör arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyor,saygılarımı sunuyorum.
Bu arada aracın fiyatıyla ilgili soru sordum,beklemediğim cevaplar aldım,şaşırdım,üzüldüm.Ben buraya Alfa Romeo aşığı olarak,teknik bilgiler almak,sizler tanışıp forumda konulara yorum yapmak ve müsait olduğumda buluşmalara katılmak gibi faaliyet içeren konular için üye olduk alfisti oldum.Ama bazı arkadaşlar beni sırf aracımı satmak için buraya üye olduğumu yazmış gerçekten kırıldım.Kaldı ki aracımı başka bir site aracılığıyla sattım.Sadece temiz Giulietta araca ihtiyacı olan varsada diye foruma koydum ve soru sordum.
Buradan araç satılmasına ben kesinlikle karşı değilim ama görüyorum ki bazı arkadaşlarımızın araçları kendilerine göre altın,milletin ki gümüş niteliğinde ve ben buna çok kızıyorum.Herkes işine geldiği,zevki yada bütçesi yettiği üzerine konuşup araçları iyi yada kötü,fiyatı fazla yada az diye belirtiyorlar ama biliyorum ki onlarda kendi dediklerine inanmıyorlar.
Neyse...
Merak eden ve inanmayan arkadaşlara da söyliyim.Aracımı 68.500 TL'ye İstanbul,Kartal ULUS OTOMOTİV'e sattım.Arayıp öğrenebilir bazı güzel arkadaşlarım.Yeni GIULIETTA'm geldiğinde fotoğraflarımı sitede paylaşırım,umarım yine böyle güzel hatta harika yorumlar alırım...

ismet

hocam kurunun yanında yaş da yanıyor, bilemiyorsun ki hangisi kuru hangisi yaş.. zaten ben de o yüzden şu satış işini kaldıralım dedim.. faydası yok, zararı var..

hayırlı olsun diyelim bu arada.. yeni aracınızı bekliyoruz :alfisti:

VLKNYKSLN

hocam kurunun yanında yaş da yanıyor, bilemiyorsun ki hangisi kuru hangisi yaş.. zaten ben de o yüzden şu satış işini kaldıralım dedim.. faydası yok, zararı var..

hayırlı olsun diyelim bu arada.. yeni aracınızı bekliyoruz :alfisti:

Bende tam tersi satış işinin gayet mantıklı olduğunu belirttim.Yeterki insanlar saçma sapan yorumlar yapmasın,insanın hevesini şevkini kaçırıyorlar.
İyi dileklerin için teşekkür ederim.Aracım geldiğinde fotoğraflarını paylaşıcam tabiki.

VLKNYKSLN

Bu arada o aracına 50.000 TL , 57.000 TL. veriyorlar diyen arkadaşlar aracınız temizse Giulietta'nın fiyatı benim sattığım fiyatlardadır ve hak ettiği fiyatlar budur.Kaldıki görüyorum ki bu yorumu yapan arkadaşımın Giuliettası 2013 model benimki 2012 idi...
Eğer o fiyatları veriyorlar diye üzülüyorsa bana aracının bilgilerini ver ben satıyım.Hani bazı güzel arkadaşlarımız temiz araçlar iyi fiyat olduğunda kaçırılmasın diyor ya,demekki araçlarınız temiz o yüzden buradan birileri kaçırıyorsa o fiyatlara ben dışarıda hakettiğini bulurum araclarınızın,aklınızda bulunsun.

Gouki

Satıldığına göre konuyu kilitliyorum, hayırlı olsun.