Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login



2004 ve üst model 156 aranıyor...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

farketmez26

arkadaşlar acayip alfa hastasıyım.
bu siteyle yeni tanıştım.
eğer alırsam ilk alfam olacak.
bi kaç araba beğendim ama eş dost hep vaz geçirdi.
ya harbiden neler söylediler neler:
alma elinde kalır,
çok yakar,
parçası pahalı,
servisi tamircisi yok,
son sahibi sen olursun
onlar bunları söyledilçe dahada bağlandım.
bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum.
birde temiz, keseme uygun araç varsa inşallah alacağım...
hepinize teşekkürler....


Edited by - farketmez26 on 08/04/2012  17:36:27

alfistahakan

#1
İnş. dilediğiniz Alfaya kavuşursunuz. Ben Alfamı 15 günde sattım.Bir çok arkadaşımız keza öyle.İstesekde son sahibi olamıyoruz maalesef.:)
Hakan
Forever Alfa

tunerviper

#2
Bütçe ne kadar ?
Turbo Twin Spark

farketmez26

#3
23 bin civarı

Cngmtj

#4
korkmanı gerektiren bi durum yok kardeşim. banada aynı hikayeler yapıldı. yaklaşık 7 ay oldu alalı. mk1 2003 model 156 selespeedim var. ilk aralar ustamdan kaynaklanan sıkıntılar yaşadıysamda düzgün servis seçimim sonrasında çok şükür yoluna girdi herşey. bnm aracım ortalama şehir içi 10 litre yakıyor 2,0 olmasına rağmen. parçalarını heryerden kolaylıkla temin edebilirsin bi volkswagenden volvodan fordtan pahalı değildir. evet alfa naziktir ilgi ister kontağa bas git yakıt koy ilgilenemem diyosan alfa bu araç değildir. sevgilini eşini dostunu nasıl seviyosan alfanıda sevip değer verceksin. bi ruhtan söz ederler hep, işte o ruha kavuştuğunda inan satmak istemiceksin;)

nasipse bende 3 ay sonra mk2 ile değiştirmeyi düşünüyorum. şu saatten sonra yine alfa yine alfa..
saygılar

farketmez26

#5

öneriniz için teşekkürler.
sizlerin desteğiyle inşallah güzel ve temiz bir alfam olur.

alfin

#6
Bütçenize göre az km güzel bir araç alabilirsiniz şimdiden hoşgeldiniz diyelim.O bahaneleri söyleyenler Alfa kullanmamış binmemiş kişilerin kulaktan duyma laflarıdır 15 yıldır aynı bahaneleri bizde duyuyoruz ve duymaktayız :) zaten böyle insanlar yüzünden araçlara biraz ters bakıldı ama koltuğa oturdukdan sonra bakmışsınız bırakmıyorsunuz.

erdem1904

#7
Dün şu an için kullanmakta olduğum ve satmaya çalıştığım 307?ye müşteri geldi. Arabayı incelerken konu kendin için araba almayacaksın satabileceğin arabayı alacaksına döndü bir anda alıcı tarafından. Aslında 156 almayı istediğini ancak çevreden devamlı her zaman duyduğumuz klasik eleştiriler sebebiyle vazgeçip 307?e yöneldiğini belirterek damarıma basmış oldu. : ) 3 Alfa?ya sahip olduğumu 2 sinin kimsenin alma dediği boxer motorlu olmasına rağmen rahatça satabildiğimi 4.sünü almak için bunu sattığımdan konuya girip bir baktım adamı Alfa almaya ikna ediyorum : ) Allah?tan adam her şeye rağmen bizimkini değerlendirmeye karar verdi : ) Fiyatta anlaşamadık ama adamın genel kanısını değiştirmeyi başardım.


Edited by - erdem1904 on 13/04/2012  08:46:06
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

farketmez26

#8
hala kafama göre bi alfa bulamadım

ozi156

#9
slmlr dostum..
benim duruma gore imzamdaki aracı yani 156 yi satma durumum olabilir,ama tam kesin degil,yurt disindayim, 2 aya kadar istanbula gelince aklimda bir iki arac var onlara bakacagim eger uyarsa o zmn satacagim...o zamana kadar almazsan gorusuruz

A.S.GÜMÜŞ

#10
You are not allowed to view links. Register or Login ama yine de araştırmak lazım tabii ki


07 DH 800

farketmez26

#11
olabilir nasipse görşürüz...

farketmez26

#12
slmlr dostum..
benim duruma gore imzamdaki aracı yani 156 yi satma durumum olabilir,ama tam kesin degil,yurt disindayim, 2 aya kadar istanbula gelince aklimda bir iki arac var onlara bakacagim eger uyarsa o zmn satacagim...o zamana kadar almazsan gorusuruz


olabilir gelince görüşelim

AnilAlkan

#13
Öncelikle Alfa almadan Alfisti foruma üye olmanız çok doğru seçim bence. Burada piyasadaki Alfaları yakından takip eden arkadaslar var. Aklınıza yatan aracı sormanız size cok iyi tüyolar olarak geri dönebilir.

Alfa alırken benim gibi acele etmeyin. Sorun soruşturun güvenilir bir servise uzun uzadıya inceletin. Bunu yapmanız Alfa dünyasına minimum sorunla girmenizi sağlar. Forumdan birinden satın alıyorsanız bu kadar pranoya yapmanıza gerek yok tabi:)

Alfa kullanmayan insanların kulaktan dolma, yalan yanlış hikayelerinin tamamını unutun. Yeni bir Alfacı olarak bu araçların yakıt ve parça bulma konusunda sizi hiç kasmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. V6 ları falan bilemem ama henüz o level a ulaşmama cok var:)

Son olarak içinizde bir Alfa tutkusu varsa kimsenin bunu dizginlemesine izin vermeyin. Bol bol foruma katılıp kendinizi gaza getirin ve gidin Alfa nızı alın..
06YA2467 156 2.0 TS - 1998

Murat Sağlam

#14
özcan artık dön istersen be birader...

ozi156

#15
su anda tirebolundayim,demirde....sonunda diye diye sattırcan arabayı,dur bakalım senin yaptpgın gibi bi değişim düşünüyorum bi araştırma yapayim,senin takas gibisi denedim ama arada bayagı bi fark cıktı :(

Murat Sağlam

#16
Gözu karartman lazim bu isler için....
Sen bir gelde.....:)

farketmez26

#17
hala bulamadım....