Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

bir otomobil efsanesi...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan

eğer engellenmeseydi otomotiv sektörü bugün nerelerde olurdu çok merak ediyorum...

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

3. sayfadan itibaren fotolar var,hepsine bakmaya çalışın lütfen,detaylar inanılmaz...

Alfati

Detaylar süper o hız kadranı radyo o zaman harekete duyarlı far varmıs hayranlıkla okudum ve resımlere baktım teşekkürler.

ATA

O değilde sesni çok merak ettim ben, her porttan bir egsoz çıkmış =) Vites sistemine o zamanın şartlarına göre muhteşem bir şey olsa gerek.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

cihan

hala yol bilgisayarı olmayan araçları "büyüksün" sloganıyla bize kakalamaya çalşıyorlar... 48 de adaptif far,0.27 cd sürtünme,bağımsız süsp....vs. teknik gelişim,bunun yanında inanılmaz aksesuar (bavullar müthiş) satışı(pazarlama dehası)  henüz araç ortada yokken...  ben hayran oldum açıkçası...

Calibra

Heyecan ve keyifle okudum. Paylaşım için teşekkürler!
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

asklepios

amerika'nın "devrim"i

marauderjingo

belki de amerika şu an bu kadar geri kalmış olmazdı avrupa karşısında, yeni yeni toparlıyolar durumu. kendi kuyularını kazmışlar.

kukart

Register or Login" border=0>

A.S.GÜMÜŞ

Ah kardeşim ya bizimkilere ne demeli ? otomobille alakalı değil ama Nuri Demirağ'ı biliyor musunuz ? Adamcağız neler yapmış eğer engellenmeseymiş Türkiye bugün nerelerde olurmuş araştırın okuyun allah aşkına

Edited by - A.S.GÜMÜŞ on 23/01/2010  16:40:50

07 DH 800