Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Mission on BOR POWER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

yazarken bende zorlandım. evet..

CuoreSportivo

Bor olayi yalan oldu, pekte umutlanmistim Otohaber test'i yayinladi, Bor ve K'suz benzinin arasindaki fark 0,1 lt. Umudumuz Bioetanol benzinde (Misir, bugday, seker kamisi vs. kullanilarak elde edilen yakit), insallah Turkiye'ye saglikli bir sekilde gelir, zira cok ciddi guc artisi ve o artisa ragmen makul bir yakit tuketimi sunuyor. Ayrica benzinden %30 daha ucuz ve oktani da 104. Hayirlisi...

Ornek arac Saab 9-5 2.0T (Standart K'suz benzin:150hp (Ortalama tuketim: 9.0lt), Bioetanol:180hp(11.7lt)) +30 hp guc ve 2.7 litrelik artis ve sadece 1.7 litresi benzin, geri kalani ise daha ucuz olan bioetanol. Valla super...

n/a

petrol ofisinde var bio benzin.buğdaydan üretilen.ben devamlı kullanıyorum ama hiç +30 hp falan ekstra bişey göremedik

CuoreSportivo

Turkiyedeki bioetanol benzinin etanol orani dusuk oldugundan bahsedilen artis gerceklesemiyor(muş).

Alfadanadam

quote:

Bor olayi yalan oldu, pekte umutlanmistim Otohaber test'i yayinladi, Bor ve K'suz benzinin arasindaki fark 0,1 lt. Umudumuz Bioetanol benzinde (Misir, bugday, seker kamisi vs. kullanilarak elde edilen yakit), insallah Turkiye'ye saglikli bir sekilde gelir, zira cok ciddi guc artisi ve o artisa ragmen makul bir yakit tuketimi sunuyor. Ayrica benzinden %30 daha ucuz ve oktani da 104. Hayirlisi...

Ornek arac Saab 9-5 2.0T (Standart K'suz benzin:150hp (Ortalama tuketim: 9.0lt), Bioetanol:180hp(11.7lt)) +30 hp guc ve 2.7 litrelik artis ve sadece 1.7 litresi benzin, geri kalani ise daha ucuz olan bioetanol. Valla super...

Naapalım, hayırlısı olsun :) 95 oktan iyidir :)

master

Ucuz falan da olmaz o merak etmeyin :) Devlet ethanol'e de vergiyi bindirir 3.5 YTL olur litresi onun :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS