Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Brera Türkiye'de tanıtıldı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freyzer

Peki bu fiyat 3.2'lik versiyonun fiyatıysa? Şu ana kadar hep 2.2JTS motorla satılacakmış gibi konuştuk ama tek motor (3.2) da geliyor olabilir buraya. O zaman 63.000 Euro mantıklı bir rakam olabilir.
260HP, 4x4, Alfa Brera 63.000 Euro.
İşte o zaman ne s2000 kalır ve RX-8

n/a

quote:

quote:

quote:

herşeyi performans olarak görmeyin.araba alan herkesin birinci amacı  performansmı? breradan daha iyi gidecek araçlarda vardır mutlaka ama insanların araçtan beklentileri kişiden kişiye farklılık gösterir.kimi gücü için,kimi konforu için,kimi tasarımı,görüntüsü için araç alır.

araba alıcak kişiler için bi şey diemicem ama alfa alıcaklar için performans 1. sırada gelir

peki kullandığınız alfa nın performansı çok çok iyimi?

açıkçası verdiim paraya göre muhteşem bi performansı var bu gün alfanın ürettiği bu sınıfta 147 gta hariç en seri ve agresif modeli 33 1.7 16v  umarım yeterli bi cvp olmuştur
bakın Alfanın bu güne kadar üretilen her modelinde bi ruh vardır ve bu ruh Alfa kullanan her insanı(Arabadan ne istediniibilen ve anlayan) cezbedicek ve ona hayran bırakıcak kadar güçlüdür ve Alfanın hangi amaca hizmet eden bi marka olduğunuda bilmek gerekir evet alfa hiç bi zaman alman otomobilleri kadar konforlu olamadı yada japon otomobilleri kadar sorunsuz yada vs vs ama hiç bi zamanda onlar kadar ruhzuz olmadı alfanın en düşük modeli bile ciddi bi sporif karakter taşır ve ve alfanın amacıda budur her zaman alternatif yani farklı bi marka olmuştur gerek dizaynı gerekse kullanım stili olarak araba kullanmayı çok ii bilirim die geçinen x marka araca sahip birini alfa direksyonuna oturunca affalatıcak kadar ciddi bi stil ister hemde evet  fiat gurubuna geçtiinden beri aslında yukarda yazdıım kadar sportif ruhlu yada kullanımı kabiliyet gerektiren Alfalar üretilmiyo pek biraz daha tabiri caizse piyasa otomobiller üretir oldular yani gerçek anlamda alfacı olan uzun yıllardır alfa kullanan insanların alfadan birinci derecede beklentisi performanstır

n/a

Abi seni tebrik ediyorum. Tam 188 kelimelik bir cümle kurmuşsun. Yeni bi rekoru egale ettin :)

Getirin madalyayı, arkadaşlar :P  :))))

master

Sevgili freyzer bütün varsayımlar fiyatın 2.2 JTS için olması üzerine :) Eğer 63.000 euro 3.2 versiyon içinse iyi bir fiyat. Nissan 350Z kategorisine yaklaşıyor Brera 3.2 ve Nissan 350Z çok daha pahalı. Yani eğer 63.000 euro 3.2 lt fiyatıysa iyi bir kitle edinebilir kendisine gerçekten de.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

kerem kardeşim ferrari örneğini verirken yanlış anlaşılmasın sadece o rakamlara araba satılırken 63000 ? nun küçük rakam olacağını belirtmek için söyledim.sokaklarda 150-200 bin ytl lik araçlar cirit atarken 63000 ? niye pahalı You are not allowed to view links. Register or Login atasözüvardır hatırlatayım."kel baklanın kör alıcısı vardır" .her aracın bi alıcısı mutlaka çıkar.bırakalım bunu alfa romeo yetkilileri düşünsün.
önder kardeşim aracın fiyatı herşeyi belirleseydi dediğin mazdalardan peynir ekmek misali satılması gerekirdi.ama fiyatı performansına göre ucuz diye kimse mazda rx 8 lere saldırmıyor.63000 ? verip geçilmez bi araba almak biraz zor.her arabayı geçen bi araba mutlaka vardır.
bülent senin arabanıda bi şahin geçse ne yapacaksın?kulağınımı çekeceksin ,azarlayacakmısın?
alfa bana göre gözünü  yükseklere dikmiş. ve bu hedef doğrultusunda yavaş yavaş ilerliyor.daha pahalı daha elit,daha özel arabalar yapmaya başladılar.

n/a

alfa servislerinda aracı kimin teslim aldığını kimin ne yaptığını görme şansımız var.diğer markalarda ise maalesef bu durum yok.tamir yapan usta işinin ehli olduktan sonra benim için fark etmez.ha şahin tamir etmiş ha alfa.

Alfadanadam

Bugün yavaş yavaş takılıyorum, yanıma bir 206 geldi bakıyo falan, dedim herhalde arkadaşlar, baktım adam hadi basalım gibilerinden, ben aynı hızımda devam ettim tatlı tatlı..yüzümde bir tebessüm kaale bile almadım..Sanırım dersini almıştır. :)
2.0 yazısını geri yapıştırsam mı napsam, garip garip arabalar musallat oluyo ya...eskiden kökler dersini verirdim ama artık kaale almıyorum, daha zevkli oluyo valla :)