Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Tembel Belediyeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cuneyt

quote:

Bu şikâyetçi olduğunu söylediğin;
-Bağdat caddesi
-Sahil yolu
-Minibüs caddesi
Acaba Kadıköy belediyesinin mi,yoksa Büyükşehir belediyesinin mi sorumluluk alanına giriyor?
Buralardaki asfalt ve yol yapım çalışmalarını İBB şirketi olan İsfalt yapmıyor mu?
Belki de ben yanlış biliyorumdur...

Abi Allah rizasi icin bahsettigim yollar nasil buyuksehir kapsamina girer. Bildiginiz ilce belediyesi sinirlari. Konu biraz daha uzarsa sanirim Karayollarinin sinirlarina sokacaksiniz bizim sokaklari da :)))

murat

Sadece ana arterler büyükşehirin ilgisine dahildir arkadaşlar ,örneğin Ümraniye çarşıdan geçen ana cadde büyükşehirin sorumluluğundadır ... Ama bu yerel belediyenin de elini kolunu bağlayıp oturmasını gerektirmez, zaten buyukşehir belediyesi de pek ilgilenmez detay yerlerle..
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Calibra

Ben de doğduğumdan beri Teşvikiye'de oturuyorum. Güya çok revaçta, bilmemne bir semt değil mi... Yolların, kaldırımların hali içler acısı. Kaldırımlarda düzen yok, taşlar oturmamış, yağmur yağdığı zaman yürümek mümkün değil. Yollar felaket. Hem Şişli, hem Beşiktaş tarafı... Zaten Beşiktaş merkezindeki tüm yollar rezalet.

Ben hem Şişli Belediyesi'ne, hem Beşiktaş Belediyesi'ne, tüm yolları belirterek, detaylı detaylı anlatarak birer e-mail attım. Ayrıca tek sıkıntı yol da değil, ben şu dükkanların, apartmanların; önlerine saksı-boru vs. koyup yolu işgal etmelerine de inanılmaz derecede uyuz olan bir insan olarak, bunları da belirttim.

Bir sonraki adımım fotoğraf çekerek, yasal dayanaklarını sormak olacak.

Edited by - Calibra on 16/02/2010  11:44:03
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

CrazyRomeo156

Bende şikayetçiyim:(
Bolu'da yoldan çok yama var.Bozuk yollarda gitmemek için alfamla çok dolaşıyordum.Bide bozuk yolda yavaş giderken biri arkadan korna vs. yapınca insan daha bi nefret ediyor.

Belediye bi de doğalgaz tesisatı yapmıştı,amann. 1 metre arası çukur,tümsek.Bide yol sıkışık,yol vermemeler(Ben zorlada olsa alıyordum o ayrı)

Şimdi yaya takılıyorum,kaldırımlarda You are not allowed to view links. Register or Login kaldırım taşına basıp,diğer taraftan kalktıktan sonra takılılmak kötü oluyor:)
(Sonuç olarak,belediyenin kulaklarını çok çınlatıyorum:))

cihan

burada yollardaki oluşan küçük çukurlara (yollarımız zaten yeterince berbat, elektirik direklerini yeraltına alıyorlar heryer köstebek yuvası gibi) asfalta benzer bişeyler döküp doldurdular, sonra tekrar kar-buz olunca tuzladılar ve neoldu dersiniz? o küçük çukarların çapı enaz 2 misline çıktı!! bence belediye hiçbirşey yapmasın daha iyi... arabayı sırtıma alasım geliyor... neyse halk için devlet değil, devlet için halk olduğu sürece,baştakiler kendini padişah zannetmeye, şakşakçıları da el çırpmaya devam ettikçe , onlar biner bizim paramızla ciplere, lastiğini de alırız, benzinini de ,alfamıza bakacak para kalmaz....

ee1122

walla arkadaşlar bir de ankara ya gidin, istanbul u öpüp başınıza koyarsınız  çankaya köşkünün önünde bile devasa çukurlar vardı geçen sene,gerisini hayal edin artık

Vedat Sener

Erşan bey,
Ankaraya bundan 10 yıl evvel gitmiştim ve hayran kalmıştım.. Yanlış mı gittim acaba.. :

Cidden istanbul bela.. Bir yerini düzeltseler başka bir yeri error veriyor..

A.S.GÜMÜŞ

Antalya ve İzmir de aynı arkadaşlar, ama merak etmeyin seçim zamanı olur olmaz her yere zemin etüdü falan yapmadan asfaltları döker saçarlar

07 DH 800

Gouki

quote:

Erşan bey,
Ankaraya bundan 10 yıl evvel gitmiştim ve hayran kalmıştım.. Yanlış mı gittim acaba.. :

Cidden istanbul bela.. Bir yerini düzeltseler başka bir yeri error veriyor..

10 yılda 100 yıl geri gittik abi.

murat

Ankaraya çok sık giderim ve İstanbulda yaşıyorum , o nedenle çok rahat bir kıyaslama yapabilirim ki Ankara'nın ana yolları istanbuldan iyi olmasına rağmen, aralara girildiğinde İstanbuldan kat kat kötüdür...
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

ee1122

ara yollar hakkaten kıyas götürmez derecede kötü ankarada

ana yollarda ise, dikkat edin (misal eskişehir yolu) hiçbir rogar kapağı yoktur ki doğru kotta olsun, ve bu kapakların nerdeyse hepsi şeridinizde gidiyorsanız aracın lastiğine denk gelir

yine ana yollarda, köprü ve üst geçit bağlantılarına dikkat edin, ben daha bir tane düzgün görmedim. 50-60 km ile giderken kaldırıma çıkıyomuş gibi etkileri var

eski ist. yolunda da zıplayarak şerit değiştirdiğimi bilirim...saymakla bitmiyor bak yine sinirlerim gerildi

Togay Tuzcu

Erenköyde oturuyorum. Yaklaşık 2 ay önce evin önündeki sokakta bir kazı başladı. Bitti... Tekrar başladı tekrar bitti.. Üzerine kar, yağmur.. Sokak bir araba mezarlığı oldu.. Kesinlikle girmiyorum kendi sokağıma. Dün akşam eve gireceğim saat 23.00 gibi.. Bir volvo yavaş yavaş, korka korka geliyor. Bir durup bir kalkarak. Bende içimden bildiğim bütün küfürleri o sırada belediyeye ve çalışmayı yapan iskiye ediyorum.. Adamcağız o kadar sakınmasına rağmen arabanın altını boydan boya garçç diye ezdi.. Zaten ezmemek mümkün değil.. Üzüldüm adama da aracada... Düşünsenize arabayı almak için it gibi çalışıyor, üzerine deli gibi vergi veriyor, yetmiyor dünyanın en pahalı benzinini koyuyor arabaya.. Sonra onca vergiyle beslediği ülkesinin yollarında adam arabasının içine ediyor. Sadece bizim sokakda değil, uluslar arası yol olan e-5 de, kadıköyde, bağdat caddesinde.. Heryerde.. Artık arabamdan gelen sesleri dinlemiyorum, çünkü içimden yükselen küfürler bütün sesleri bastırır oldu son haftalarda. İşin kötüsü malesef yurtdışına çıkmış oradaki yolları da görmüş bir insanım, keşke hiç gidip görmeseydim cehalet gerçekten mutlulukmuş diye düşünüyorum.

master

Kadıköy, Üsküdar ve İzmir'de bolca vakit geçiriyorum ben de. Valla bana da pek farklı gelmedi. CHP, AKP meselesi de değil. Her yer aynı.

Üsküdar, Kadıköy'de yine benim kullandığım yollarda cehennem çukurları yok, ama insanın içini acıtan birçok çukur ve tümsek var en beklemediğiniz anda karşınıza çıkan.

İzmir'e bakıyoruz, Mavişehir'de denize nazır villalar vardır, İzmir'in pahalı villalarından, 1,5 milyon liradan başlayıp 5 milyon liraya kadar çıkar. İzmir'de biraz şiddetli yağmur yağsın, o villaların önündeki Porsche'ler, BMW'ler su altında kalır. Biraz daha şiddetli yağsın, villalar tehlikeye düşer. Vilalları bıraktım onların arkasındaki koca koca blokların olduğu otoparkları bile su basar. Daha geçen sene babamın arkadaşının Mercedes E serisi perte çıktı su basması yüzünden. Ki Mavişehir İzmir'in en prestijli semtlerinden birisidir, orada durum öyleyse geri kalanını siz düşünün.

Yani birini suçlamaya kalksak kimi suçlayalım? İstanbul'da AKP yapıyor desen, e İzmir'de de CHP var o da farklı değil. Parti işi değil bu maalesef, yozlaşmış beyinlerin işi.  Halkı takmayan, makam bağımlısı kişiler oldukça, nasıl çözülür bu iş bilmiyorum.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

murat

Bu arada son zamanlarda Ankaraya otobandan gidenler otobanın da halini görmüşlerdir diye bir ekleme yapayım Almanya veya İtalya otobanlarında araç kullanan arkadaşlar ne kadar ilkel bir ülkede araba kullandığımızı daha iyi görmektedir...Gerçi ilkellik o kadar ileri düzeydeki biyerleri görmeye gerek yok anlamak için
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

Dentist

En iyisi biz de Almanya'ya,ya da İtalya'ya taşınalım adaş...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

erdem1904

dalgalı deniz şeklinde yolumuzda var bu sabah girdim erken farketip frenlemeseydim o dalgalar arabamın altını haşat edecekti. Bende gidip y.mahalle belediyesini haşat edecektim. hafta sonu gidip fotolarını çekip her türlü merciye e-mail yoluyla dağıtacağım. bakalım kim dönecek.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

murat

quote:

En iyisi biz de Almanya'ya,ya da İtalya'ya taşınalım adaş...

Abi ben çok ciddi bir şekilde 5 yıl içerisinde bunu deneyeceğim desem Hatta bu yönde altyapı çalışmalarına başladım valla..2 gündür neler oluyor ülkede , burada yaşanır mı be abi , yol kötü bilmem ne , memlekette asfalt yol olduğuna şükretmeli aslında be
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

Vedat Sener

quote:

Bu arada son zamanlarda Ankaraya otobandan gidenler otobanın da halini görmüşlerdir diye bir ekleme yapayım Almanya veya İtalya otobanlarında araç kullanan arkadaşlar ne kadar ilkel bir ülkede araba kullandığımızı daha iyi görmektedir...Gerçi ilkellik o kadar ileri düzeydeki biyerleri görmeye gerek yok anlamak için

Şu kadarını söyliyim, Hitler'in yaptığı beton bloklarından geçtim.. ve otobandı bu.. (gerçi o paletli tanklar için yapmış) ama halk hala kullanıyor..
ve adamlar evveli bütün fabrikaların içinden ray geçirmiş (istasyon gibi) örümcek ağı gibi örmüşler ülkelerini.. Raylı sistem müthiş. Otobanlar ha keza, ülkenin her bir yanına girmiş.. Bizim karadeniz yolu yeni bitti.. Doğu keşmekeş..

batıdan orta anadoluya açılan 2 alternatif var; biri deniz, diğeri kara.. ikisi birbirinden beter..

bu vizyon meselesidir.. vizyon..

Dentist

Bu  "vizyon "meselesi bizde hep yanlışlıkla " televizyon " olarak anlaşıldığından,evlilik programları ve dizilerle yaşıyoruz hep beraber...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Vedat Sener

Evet.. o ap-ayrı bir facia..

Bir zamanlar samimi olduğum bir arkadaşımdan naklen--->

Eşi ameliyattan çıkıyor (narkozun etkisinden kurtulduğunda) gözlerini açtığında ilk cümlesi şu

-Ayhaaaan! Emrahın dizisini çektin mi!!!!

Emrahın dizisi hangisi bilmiyorum ; çektin mi derken, günde 2-3 tane dizi oynadığı için, bunlar bir başka tv den diğer oynayan diziyi kasede çekiyorlar ve sonra onuda izliyorlar... (alışkanlık olmuş)
Ameliyattan evvel kocasına rica etmiş, kasede kayıt yap diye ve narkozdan kurtulur kurtulmaz bir telaşla sorduğu il soru bu

-Emrahın dizisini çektin mi!!!!

son durumda bu işte.