Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2004/156 ön cam aranıyor

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vedat Sener

Ön camda uzun çatlaklar var. Bulabileceğim en ucuz ön cam nerededir diye ilgili arkadaşlara sorayım dedim..

İstanbul anadolu yakası tercihimdir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Saygılarımla

n / a

Eğer arac 156 ise yağmur sensoru falan yoksa izmirdeki cam fiyatı 150 ile 200 arasındaydı. Enazından bilgi olur diye düşündüm..:)

Dentist

Bostancı sanayi sitesindeki parçacılara baktınız mı?
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Vedat Sener

yağmur sensorsüz..

Tek kalemlik iş olsaydı tek kalemde sormadan etmeden; fiyatına fazlada bakmadan alırdım.. Ancak bir çok kalem olduğu için fiyatları araştırmam gerekiyor..

Bostancı sanayindeki parçacılara gitmedim henüz.. Gitmeden fiyat almak benim için daha iyi.. çünkü ev pendikte, iş yalovada... tahmini 200 e olacak sanırım..
Değiştirmeyedebilirim.. Çok rahatsız etmediği sürece..

webu

anadolu yakasındaki bir çok cam ve diğer parçaların piyasası bostancıdır diye biliyorum.yani örnek maltepedeki bi oto camcıya da gitseniz , size tamam yaparız derler ama onlar da camı bostancıdan buluyorlar, kârla size satarlar.
kolay gelsin

Vedat Sener

10 yıl evvel aynısı olmuştu.. bostancıdan getirdi adam

simendifer

Kaskonuz varsa anlaşmalı şirketten ki genelde Uğurlu otocam olur. Değiştirebilirsiniz. Hasarsızlık indirimide devam eder. Aynı model 156ma 4. camını 1 ay önce taktırdım. Kaskonuz yoksa yine Uğurludan fiyat alın çünkü kendi üretimleri olan camlarda var ve 150 tl civarı olması lazım. bende zaten o camdan kullanıyorum Anadolu Sigorta bu camı karşılıyor (Senede 2 tane). Fiba senede 1 orjinal yada 2 Uğurlu üretimi cam veriyordu.

Vedat Sener

kaskom yok.. uğurlu nerede? nette baktım bayii bulamadım.. denizlide tesisleri var gözüküyor..

tşkler..

simendifer

You are not allowed to view links. Register or Login

Uğurlu otocam bayileri bu linkte. Telefon ve adresleri var. İzmirde olduğum için hangisi anadolu yakasında bilemiyorum ama 10dan fazla bayi var mutlaka anadolu yakasında bir tane vardır. Geçmiş olsun.