Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 147 TS Blackline 120 HP

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Selam arkadaşlar, çok sevdiğim Alfa'mı maalesef satmaya karar verdim.Kazası değişeni yok 42.000 km'de 2008 model Blackline özel serisidir. 31.000 gibi düşünüyorum ama forumdan binici olacak kişiye kolaylık yapabilirim. Eğer 147 arıyorsanız çok temiz ve gösterişli bir araç.Fazla detaya girmiyorum aracı biliyorsunuzdur zaten.Gümüş gri, spor süspansiyon, Alfa logolu spor koltuklar, siyah cam tavan kaplama, 17"örümcek jant, 215-45-17 lastikler,alüminyum pedal seti ve vites topuzu, deri spor direksiyon, karartılmış arka camlar ve arka stoplar,krom yan aynalar ve eksoz ucu, arka park sensörü.Tamamı fabrika çıkışı orjinaldir. Ekstra olarak sadece Xenon taktım. Yeni alacağım aracı eşim kullanacağından satıyorum. Alfa seven biri alırsa çok sevineceğim.Bana You are not allowed to view links. Register or Login adresinden de ulaşabilirsiniz.

tolga_ozhan

Buraya ilk kez giren arkadaşlar. Büyük ihtimalle buranın bir forum olduğunun ya farkına varmıyorlar yada ikinci el bölümünü görünce yazayım gitsin ne kaybederim ki diyorlar.

A.S.GÜMÜŞ

Emre bey öncelikle hoşgeldiniz, maalesef forumumuz 2.el satış forumu değildir, bu forumda öncelikle biz Alfa kullanıcıları konuşur, bilgi alışverişinde bulunuruz. Amacımız araçlarımızı satmak değildir, elbette bizde herkes gibi arada Alfalarımızı çeşitli sebeplerle satmak zorunda kalırız ama biz yine de ALFA kullanıcısıyız. Belki bilmek istersiniz .

07 DH 800

n/a

Merhaba,

A.S.Gümüş uyarınız ve verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Alfa'mı satmak zorunda kalmış olmama rağmen bilin ki alfisti kalmaya devam edeceğim :) Forumda benzer ilanlar gördüğüm için buraya yazmıştım ama bu durum rahatsızlık veriyorsa moderatör arkadaşlardan konu başlığını silmelerini rica ediyorum.Hepinize iyi günler dilerim.

erdem1904

Hoşgeldiniz..İlk mesajınız satılık ilanı olunca Alfanızı satmak için üye olmuşsunuz izlenimi bırakıyor yoksa sitede çeşitli sebeplerden bir sürü satılık ilanı var..
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2