Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yıne Ben..Benzın Depo Bılgısı...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iwocan

Arkadaslar bu soruyu sorup sormamakta cok dusundum fakat yıne de sormaya karar verdım...

159'ların Benzın gostergesı dıbe vurdugu zaman kac km yol yapabılıyor ortalama ogrenebılır mıyım??

Saygılarr...

AytacFx

Ben söyle hesap ediyorum.

Defterde 70Litre depon var diyor.
Kirmizi dibe vurdugunda hatta biraz daha kullanmaya devam edip depoyu doldurdugumda max 60.5 litre benzin aldigini gordum. 9.5 Litre daha yakit depoda olmasi gerekiyor.

Gercekte nasildir bilemem. Kirmizi sonuna vurdugunde deponun yakit aliorum ve genelde 59 / 60 arasi oluyor.

?? Hesaba gore 10 litre daha yakit var ??

Edit: arac gt versionu. Sizinkini bilmiyorum. Fikir olsun diye yazdim sadece

Edited by - AytacFx on 21/03/2010  01:07:46

iwocan

Benım Alfa 159 1.9 JTDM..aynımıdır sızce?

Passione

Mazot ışığı yandıgı zaman 30-40 km içinde almanızı tavsiye ederim çünkü deponun dibindeki mazot motora tahmin edemeyeceğiniz zararlar verebilir. Bütün tortuları mazoutun içindeki dibe çökmüş pislikleri motora çekmiş olursunuz buda enjektörlere ve motora ciddi hasarlar olusturabilir.
"centocinguantanove"

iwocan

Tesekkur ederım Sayın Passione...Alfa'mın bır suru ozellıgı var ama sanırım ben kullanamıyorum..Bır 159 sahıbı olarak sızınle gorusmek ısterım...

Saygılar...

n / a

Ortalama ya 5lt dir yada 8 litredir. Litre hesabı yaparak ona göre gidebilirsiniz ama bence sizin aklınıza 5lt diye kalsın ki sıkıntı olmasın